If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Несериозна работа е твоето. Все едно цъкаш на демо. 10 поста по-надолу се кълнеше как тръгвал големия спад.. сега пък закрил всички къси..
Няква форекс краста те мъчи.. В 99,99% от случаите такава игра е губеща в дългосрочен план. Освен ти да си от ония 0,01%
Аз акциите си ги държа - там не правя такава спекула. Тези неща са за екстра доходност. Пробвам различни стратегии да видя коя може да се окаже подходяща. В конкретния случай бе игра за волатилност. С много сериозен маржин и много близки стопове. Ако се получи волатилност печеля яко, ако не се получи печеля или губя по малко. В конкретния случай ми се струваше че има напрежение за надолу и реших да видя дали мога да го използвам. Оказа се куца работа и веднага свих позициите с реално микроспоскопична печалба.
Опитвам се да не се получава форекс краста, но има и такава опасност. Това го пробвам от месец два и за сега вървят добре нещата. Все пак до момента май съм пробвал горе долу всяка стратегия за която ми стига капитала, 130-30, лонг - шорт, това сегашното - което май сам си го измислих, от всичко имам и печалби и загуби, но загубите от нищо от това не може да се равнява със загубите ми от ниско ликвидни български компании
Аз за всеки случай закрих всичките си къси. Пазара не върви както очкавам така че е време за предпазливост. Но ще видя как върви другата седмица и тогава ще реша дали да влизам дълги.
Несериозна работа е твоето. Все едно цъкаш на демо. 10 поста по-надолу се кълнеше как тръгвал големия спад.. сега пък закрил всички къси..
Няква форекс краста те мъчи.. В 99,99% от случаите такава игра е губеща в дългосрочен план. Освен ти да си от ония 0,01%
Трябва да се озъптят монополите и да направи така че да се работи ,в момента
всичко е внос как да живеем добре?Само от търговия и услуги никоя държава
не е прокопсъла.В САЩ 80 процента от БВП е услуги,заводите им са в Азия и
резултата е налице.
В момента има комисия за защита на конкуренцията и европейски закони за борба с господващо положение. Какво повече искаш.
А сори но другото дето го искаш не са реформи а централно планиране. Това е антиреформа.
Аз за всеки случай закрих всичките си къси. Пазара не върви както очкавам така че е време за предпазливост. Но ще видя как върви другата седмица и тогава ще реша дали да влизам дълги.
Равновесие, американците нещо не искат да падат. Що така?
какви икономически реформи. Аз като чуя реформа и се изприщвам това обикновено означава да объркаме бизнеса като цяло с нови регулации, контрол и тем подобни простотии, за да насочим кранчето от едни фирми към наши фирми.
Честно казано от НДСВ насам не се сещам каквато и да било икономическа реформа да е била за по-добро.
Трябва да се озъптят монополите и да направи така че да се работи ,в момента
всичко е внос как да живеем добре?Само от търговия и услуги никоя държава
не е прокопсъла.В САЩ 80 процента от БВП е услуги,заводите им са в Азия и
резултата е налице.
Който и да дойде все тая.Различават се само по олигарсите ,които ги финансират
и командват.Бих гласувал за независим лидер или партия,която ще извърши
икономически реформи и не и пука за олигархични интереси.
какви икономически реформи. Аз като чуя реформа и се изприщвам това обикновено означава да объркаме бизнеса като цяло с нови регулации, контрол и тем подобни простотии, за да насочим кранчето от едни фирми към наши фирми.
Честно казано от НДСВ насам не се сещам каквато и да било икономическа реформа да е била за по-добро.
Коментар