IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от undoo Разгледай мнение
    Както и преди година и нещо СОФАРМ!
    Дали няма да се получи преливане на пари от фирмите на Цветан Василев към
    други позиции,защото такъв е животът.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Наздраве Бикове!!!

Как виждате Софикс до края на месеца и през Q3?

С най голяма тежест в момента са:

Софарма - 15% (обратно изкупуване, Ромфарма, и силен Трейдинг)
      Терафонд - 13% (стабилни цени на земята)
      Монбат - 11% (добри финансови резултати)

Около 40% е тежестта на 3-те и мисля че са сравнително стабилни за момента.

Хим и дъщерните са ключови с около 16%! Те са и по спекулативни но мисля че Хима ще издържи напъна над 2 лв!

Табака определено ме изненада и кой знае какво ще става там с това напрежение около контрола.

За мен най важен си остава Хим и ако цената не падне под 2 лв, големи спадове на Софикс са по малко вероятни!

Не е препоръка! Успех!!!
      Както и преди година и нещо СОФАРМ!

Коментар

• Наздраве Бикове!!!

Как виждате Софикс до края на месеца и през Q3?

С най голяма тежест в момента са:

Софарма - 15% (обратно изкупуване, Ромфарма, и силен Трейдинг)
        Терафонд - 13% (стабилни цени на земята)
        Монбат - 11% (добри финансови резултати)

Около 40% е тежестта на 3-те и мисля че са сравнително стабилни за момента.

Хим и дъщерните са ключови с около 16%! Те са и по спекулативни но мисля че Хима ще издържи напъна над 2 лв!

Табака определено ме изненада и кой знае какво ще става там с това напрежение около контрола.

За мен най важен си остава Хим и ако цената не падне под 2 лв, големи спадове на Софикс са по малко вероятни!

Не е препоръка! Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
          малко конкретен фундаментален анализ 2:
          ......
          +1
          Подкрепям напълно

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            не става въпрос за политическа окраска а за противоречие в анализа....
            констатираш 15 % възможен/сигурен/ спад а няма да продаваш , това е интересното в твойто писание... заедно с това ,че ние не печатаме левове .....
            защо няма да продаваш...няма да имаш печалба....
            защо....
            по добре , да беше направил следното изказване ,спада ще е краткосрочен и следва софикс 700 .. щях да те разбера.....
            Напротив става дума за политика,която е безмилостна и не прощава.

Коментар

колега, направих си труда да надраскам няколко реда с конкретни виждания и причинно-следствени времеви връзки.. политиката не ме интересува а само личната печалба.. като нямаш с какво конкретно да ми отговориш и се чувстваш длъжен да защитиш любимата партия, има си отделна тема, Политика мисля се казваше...
              не става въпрос за политическа окраска а за противоречие в анализа....
              констатираш 15 % възможен/сигурен/ спад а няма да продаваш , това е интересното в твойто писание... заедно с това ,че ние не печатаме левове .....
              защо няма да продаваш...няма да имаш печалба....
              защо....
              по добре , да беше направил следното изказване ,спада ще е краткосрочен и следва софикс 700 .. щях да те разбера.....

Коментар

ако маркета върне 15% и ще чакаме да се върне идиота борисоф дани спаси.....
                Ами ако мислех като теб ,ще си изтрепя пръстите на клавиатурата и ще продавам и борса до една година няма да помЕриша...
                нещо не са ти верни приоритетите....
                колега, направих си труда да надраскам няколко реда с конкретни виждания и причинно-следствени времеви връзки.. политиката не ме интересува а само личната печалба.. като нямаш с какво конкретно да ми отговориш и се чувстваш длъжен да защитиш любимата партия, има си отделна тема, Политика мисля се казваше...

Коментар

малко конкретен фундаментален анализ 2:
                  след като вече стана ясно, че политическата обстановка в близките дни ще ни влачи надолу, е редно е да се запитаме и докъде ще е корекцията..
                  като цифра не мога да знам но като време предполагам ще е някъде по времето когато Служебното правителство обяви данните за реалното състояние на финансите на държавата и на дефицитите в икономиката плюс много вероятно сваляне на рейтинг на държавата...(двете събития ще са близки по време.. изчакайте да минат и двете преди покупка)
                  ситуацията във финансите на икономиката кич не е розова (въпреки полустъкмистиката предназначена за полуидиоти която Орешарски и СТойнев ни поднасят ежедневно)..
                  колкото и лоши да са данните, когато се обявят официално (мен лично ме интересува най вече дефицитите в енергетиката и има ли неустойки и в какъв размер по договора за Южен Поток), пазара ще се успокои..
                  предполагам това ще е някъде по средата на мандата на служебното правителство..
                  .. като цифра също предполагам това ще е котировка над 500 щото колкото и да са забатачени нещата у наща държава, у останалата Европа нещата се развиват доста добре – всички останали 27 са с ръст на икономиките, макар и незначителна спадаща безработица, растящо индустриално производство, рекордно ниска цена на държавните бондове плюс допълнителните стимули под формата на отрицателна лихва и вливане на ликвидност в банковата система от страна на Драги.. т.е. колкото и да сме големи калпазани, останала Европа ще ни дърпа напред..
                  ..не е препоръка.. имам акции и не смятам да продавам..
                  ако маркета върне 15% и ще чакаме да се върне идиота борисоф дани спаси.....
                  Ами ако мислех като теб ,ще си изтрепя пръстите на клавиатурата и ще продавам и борса до една година няма да помЕриша...
                  нещо не са ти верни приоритетите....

Коментар

• http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...B8_349552.html
                    Хайде честито!

Коментар

• малко конкретен фундаментален анализ 2:
                      след като вече стана ясно, че политическата обстановка в близките дни ще ни влачи надолу, е редно е да се запитаме и докъде ще е корекцията..
                      като цифра не мога да знам но като време предполагам ще е някъде по времето когато Служебното правителство обяви данните за реалното състояние на финансите на държавата и на дефицитите в икономиката плюс много вероятно сваляне на рейтинг на държавата...(двете събития ще са близки по време.. изчакайте да минат и двете преди покупка) ..трябва също и да се изчака новото Постоянно правителство да се види дали ще е симпатично на ЕК, за да се знае с каква скорост ще се освободят Околна среда и Регионално развитие (това за по-консервативните)..
                      ситуацията във финансите на държавата кич не е розова (въпреки полустъкмистиката предназначена за полуидиоти която Орешарски и СТойнев ни поднасят ежедневно)..
                      колкото и лоши да са данните, когато се обявят официално (мен лично ме интересува най вече дефицитите в енергетиката и има ли неустойки и в какъв размер по договора за Южен Поток), пазара ще се успокои..
                      предполагам това ще е някъде по средата на мандата на служебното правителство..
                      .. като цифра също предполагам това ще е котировка над 500 щото колкото и да са забатачени нещата у наща държава, у останалата Европа нещата се развиват доста добре – всички останали 27 са с ръст на икономиките, макар и незначителна спадаща безработица, растящо индустриално производство, рекордно ниска цена на държавните бондове плюс допълнителните стимули под формата на отрицателна лихва и вливане на ликвидност в банковата система от страна на Драги.. т.е. колкото и да сме големи калпазани, останала Европа ще ни дърпа напред..
                      ..не е препоръка.. имам акции и не смятам да продавам..
                      Last edited by boogeyman; 13.06.2014, 16:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Днес всеки го страх бе сапов, Петък 13 си е...

Хоптимистите - туй корекция ли е или мечи тренд ?
                        Ха да видим кой ще познае ...
                        Бе тя посоката е ясна.Ще се спускаме бавничко надоле.Който има кеш ще купува който няма ще гледа играта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Много червен тоз оптимизъм бре
                          Днес всеки го страх бе сапов, Петък 13 си е...

Хоптимистите - туй корекция ли е или мечи тренд ?
                          Ха да видим кой ще познае ...

Коментар

• Много червен тоз оптимизъм бре

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                              Монти,

Приятелски съвет, не си позволявай подобни изказвания ....

Иначе успех на сите и юбав почивалник!
                              Е консултант ,преди мен има един тон вестници ,който пишат куп глупости.....

нали виждаш ,че се разпродава БТН ....
                              тези от вестниците ,как го казват ,поради това ,че има слухове за проблеми в бизнеса на Василев и Пеевски ,днес акциите на БТН паднаха със 7%....

Коментар

Хубаво се разпродава в БТН , корп ама пробвайте и в Гагарин и петрол....
                                те са от същата група....
                                Не е препоръка....
                                Монти,

Приятелски съвет, не си позволявай подобни изказвания ....

Иначе успех на сите и юбав почивалник!

Коментар

Working...
                                X