IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хубаво се разпродава в БТН , корп ама пробвайте и в Гагарин и петрол....
    те са от същата група....
    Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Напиши и ЛС на батя да ти изясни ситуацията! Докато не те е пуснал да плуваш в игнора. Той ги разбира тези неща, "мин-макс", входа "тесен", "блъскане с лакти", аху-ихо и накрая тихо
      Не ми трябва батя да ми дава акъл.Аз знам какво правя и си играя мойта игра.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
        Шутове , направете некой леф ...
        Верно бе, шутове, направете едно демо, както казва софикс
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Все забравям да казвам че има артии, папири и картони на бфб !!!
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Днес при тия разпродажници, които се надкеширват с батката, на първо четене портфелчето ми е нагоре, хайде заради отпимизма - все така да е ! )))) както обичат оптимистите да казват - успех на всички оптимистично настроени участници !
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Шутове , направете некой леф ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Къде сте оптимисти? Никакъв оптимизъм не виждам да блика от вас.Измъквате се по терлички от позициите .
                Напиши и ЛС на батя да ти изясни ситуацията! Докато не те е пуснал да плуваш в игнора. Той ги разбира тези неща, "мин-макс", входа "тесен", "блъскане с лакти", аху-ихо и накрая тихо
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Къде сте оптимисти? Никакъв оптимизъм не виждам да блика от вас.Измъквате се по терлички от позициите .

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                    Влатта в ГЕРБ и вдигането на БФБ вече са факт, затова сега е време да подкрепим Холдинга !
                    Още малко и ще си сложа в аватара бутилка Балантайнс на 12 г. от литър.....
                    Предвкусвайки я....
                    А за твоя аватар , Корк пасти да яде....внимателно....

Коментар

Добре, не преди 3-4 а преди 5-6 години.
                      И точно защото е една от малкото които не е помръднала затов и купих. Ще видим къде ще отидат нещата, аз не бързам.
                      Преди 6 години...парите на депозит да бяха повече ще се изкара. Лично на мен най хубавата акция беше CENHL. Сега трупам друга позиция пък ще видим.
                      Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        Цената от пет години е около лев и под лев, няма как купували преди 3-4 години средната им да е 2-3 лева... Това е една от малкото акции, които не помръднаха при възстановяването.
                        Не само, че не помръдна, но и продължи да дълбае.
                        Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Цената от пет години е около лев и под лев, няма как купували преди 3-4 години средната им да е 2-3 лева... Това е една от малкото акции, които не помръднаха при възстановяването.
                          Добре, не преди 3-4 а преди 5-6 години.
                          И точно защото е една от малкото които не е помръднала затов и купих. Ще видим къде ще отидат нещата, аз не бързам.
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

Аз съм малко по-спокоен защото съм на БФБ от няма и година, и средната ми цена при Еврхолд ми е левче. Може и да не се вдигне, ама си мисля че под лев няма да падне. Докато повечето дето са купували преди 3-4 години сигурно средната им е 2-3 лв. че и повече и чакат ако не на печалба, то поне на по-малка загуба да продадат. За мен това е и едно от обясненията цената да е такава, защото никой не иска да продава на тези нива.
                            Ще поживеем и ще видим
                            Е то ако беше 3 лв. щях да ги продам. Средната ми е 1.32 лв.
                            Ако не се лъжа началото на 2010 г. купувах.
                            Алуминиеви радиатори

Коментар

Аз съм малко по-спокоен защото съм на БФБ от няма и година, и средната ми цена при Еврхолд ми е левче. Може и да не се вдигне, ама си мисля че под лев няма да падне. Докато повечето дето са купували преди 3-4 години сигурно средната им е 2-3 лв. че и повече и чакат ако не на печалба, то поне на по-малка загуба да продадат. За мен това е и едно от обясненията цената да е такава, защото никой не иска да продава на тези нива.
                              Ще поживеем и ще видим

Коментар

Ще дойде и нашата спокойно. Сега ни се смеят, после ние ще се смеем.
                                И аз така се надявах ама

Коментар

Working...
                                X