If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напиши и ЛС на батя да ти изясни ситуацията! Докато не те е пуснал да плуваш в игнора. Той ги разбира тези неща, "мин-макс", входа "тесен", "блъскане с лакти", аху-ихо и накрая тихо
Не ми трябва батя да ми дава акъл.Аз знам какво правя и си играя мойта игра.
Днес при тия разпродажници, които се надкеширват с батката, на първо четене портфелчето ми е нагоре, хайде заради отпимизма - все така да е ! )))) както обичат оптимистите да казват - успех на всички оптимистично настроени участници !
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Къде сте оптимисти? Никакъв оптимизъм не виждам да блика от вас.Измъквате се по терлички от позициите .
Напиши и ЛС на батя да ти изясни ситуацията! Докато не те е пуснал да плуваш в игнора. Той ги разбира тези неща, "мин-макс", входа "тесен", "блъскане с лакти", аху-ихо и накрая тихо
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Добре, не преди 3-4 а преди 5-6 години.
И точно защото е една от малкото които не е помръднала затов и купих. Ще видим къде ще отидат нещата, аз не бързам.
Преди 6 години...парите на депозит да бяха повече ще се изкара. Лично на мен най хубавата акция беше CENHL. Сега трупам друга позиция пък ще видим.
Цената от пет години е около лев и под лев, няма как купували преди 3-4 години средната им да е 2-3 лева... Това е една от малкото акции, които не помръднаха при възстановяването.
Цената от пет години е около лев и под лев, няма как купували преди 3-4 години средната им да е 2-3 лева... Това е една от малкото акции, които не помръднаха при възстановяването.
Добре, не преди 3-4 а преди 5-6 години.
И точно защото е една от малкото които не е помръднала затов и купих. Ще видим къде ще отидат нещата, аз не бързам.
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Аз съм малко по-спокоен защото съм на БФБ от няма и година, и средната ми цена при Еврхолд ми е левче. Може и да не се вдигне, ама си мисля че под лев няма да падне. Докато повечето дето са купували преди 3-4 години сигурно средната им е 2-3 лв. че и повече и чакат ако не на печалба, то поне на по-малка загуба да продадат. За мен това е и едно от обясненията цената да е такава, защото никой не иска да продава на тези нива.
Ще поживеем и ще видим
Е то ако беше 3 лв. щях да ги продам. Средната ми е 1.32 лв.
Ако не се лъжа началото на 2010 г. купувах.
Аз съм малко по-спокоен защото съм на БФБ от няма и година, и средната ми цена при Еврхолд ми е левче. Може и да не се вдигне, ама си мисля че под лев няма да падне. Докато повечето дето са купували преди 3-4 години сигурно средната им е 2-3 лв. че и повече и чакат ако не на печалба, то поне на по-малка загуба да продадат. За мен това е и едно от обясненията цената да е такава, защото никой не иска да продава на тези нива.
Ще поживеем и ще видим
Коментар