Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
http://www.infostock.bg/infostock/co...na-sofix-e-550
Лошо лошо много лошо за оптимистите.Великия дух пак ще познае.Знаех си аз че само него трябва да слушам а не някакви бледоликии сектанти.
Коментар
-
По повод на публикации в средствата за масова информация относно кредити на "Булгартабак", компанията заявява, че към днешна дата (16 юни 2014 г.) дружествата от група "Булгартабак" нямат кредити в Корпоративна търговска банка (КТБ). Всички такива са погасени. Това съобщава холдингът на интернет страницата си.
В съобщението се допълва и че "в момента компанията е в процес на закриване на всички свои банкови сметки в КТБ".
Новината идва часове след пресконференцията на ръководството на КТБ, на която беше обявено, че напрежението между мажоритарния собственик на банката Цветан Василев и депутатът от ДПС Делян Пеевски е започнало, след като два кредита на холдинга са спрели да бъдат обслужвани.
В същото време от банката посочиха, че де юре собствеността на холдинга не принадлежи на Пеевски, а на неизвестно и скрито зад офшорна компания в Лихтенщайн физическо лице.
От думите на двамата изпълнителни директори на КТБ се разбра, че заемите са за 25-28 млн. лв.
Междувременно стана известно, че чрез миноритарен акционер в холдинга Цветан Василев се опитва да подмени ръководството в контролирания от Делян Пеевски "Булгартабак холдинг".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАбе мъти се тя една,ама дали ще излезе вярна работата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеТака е колега !!!
За съжаление е пълно с тролове и тук във форума!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПак влязохме в сферата на БГ простотията на БФБ...
Разпродажбите на тея нива на повечето водещи акции са тотална глупост!
За съжаление е пълно с тролове и тук във форума!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес борсата пак размаза оптимистите.Тъй както е тръгнало ще ги доведе до отчаяние.хихихи
така показват молиФчета у децата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМодерно е да се казва, че "новината вече е калкулирана в цената".
Става въпрос за понижението на рейтинга от ония _ _ _ _
В този ред на мисли - ако днес Софикса не се потопи повече от 0.5-1 % за мен ще е знак, че тръгваме нагоре ....
Епа тебе ако мога да те хвана ква ти е с/та на... Оттатък също като мене предпочиташ да купуваш на и под 6-8 годишни дъна, а тука се бараш биче на над 5год.хай. Ъъъ, верно бе, забравих че има и сел страна....
В момента на бфб нищо интересно не виждам. Само бабълс - къде по големи, къде мънинки.
Единствено съм забелязал ол тайм хай арбитража при ПИБ и ЦКБ и затова и си взех отново неголямо кол-во ЦКБ. Никога не е била над 3 разликата, камо ли да гони 3.5Не че не може падне още чак до 1.05 да затвори гапа де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМодерно е да се казва, че "новината вече е калкулирана в цената".
В този ред на мисли - ако днес Софикса не се потопи повече от 0.5-1 % за мен ще е знак, че тръгваме нагоре ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеИма ли оптимисти за тази седмица или всички очакват продължаваща корекция?
Успех на всички!
В този ред на мисли - ако днес Софикса не се потопи повече от 0.5-1 % за мен ще е знак, че тръгваме нагоре ....Last edited by Protokol; 16.06.2014, 10:08.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар