IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БГ простотията на БФБ няма спирачка....

Коментар

• Това пък за какво?

Борисов от край време казва, че коалиции със сегашните няма да прави, а пазарът реагира на новината днес.

Коментар

• :еек

Онзи ден разпродадох всичко и се чудих дали не съм се прецакал, но като гледам какво става май добре съм направил.

Не е препоръка

Коментар

• Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
            Великия Дух не е българин да разбира и от футбол
            Като не е българин какъв го дири на БФБ и по-конкретно в темата оптимизъм на БФБ
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Питай великия дух, дали белгия ще бие алжир - да го тестваме, дали става за нещо
              Великия Дух не е българин да разбира и от футбол

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Питай великия дух, дали белгия ще бие алжир - да го тестваме, дали става за нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  http://www.infostock.bg/infostock/co...na-sofix-e-550

Лошо лошо много лошо за оптимистите.Великия дух пак ще познае.Знаех си аз че само него трябва да слушам а не някакви бледоликии сектанти .
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Разбиха борсата в Украйна и ... гответе се - идват насам.... За умните пари говоря
                    1%-1.5% ли е разбиване...?
                    Ние какви разбивания сме преживели.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Изборите ще са между 28 септември и 12 октомври

Още една несигурност отпада. Политиците ни най-сетне за нещо да не се изпокарат като цигани. Скоро ще чукнем дънцето на БФБ си мисля
                      Хмм, съмнявам се скоро да чукнем 250-70
                      Няма чак такъв негативен стимул, ма по нататък се не знае...
                      Понастоящем обаче една здравословна 20% корекция и тестване връхчетата на 2009-11 ми се види доста вероятно.На половината път сме

Коментар

• Разбиха борсата в Украйна и ... гответе се - идват насам.... За умните пари говоря
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Изборите ще са между 28 септември и 12 октомври

Още една несигурност отпада. Политиците ни най-сетне за нещо да не се изпокарат като цигани. Скоро ще чукнем дънцето на БФБ си мисля

Коментар

• Според мен истинския скок тука у булгаристан ще стане като обявим фалит.тогава пазарните участници ще кажат че Въпреки фалита ние ще бъдем спасени и всико ъп ъп.мисля че ставам за фундаменталист. А на мошетата в тоя фором ще кажа сеечччччч

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Модерно е да се казва, че "новината вече е калкулирана в цената".
                              Става въпрос за понижението на рейтинга от ония _ _ _ _
                              В този ред на мисли - ако днес Софикса не се потопи повече от 0.5-1 % за мен ще е знак, че тръгваме нагоре ....
                              Допусках, че може и да има известни разпродажби а то нищо работа.
                              А при такава новина пазара трябваше да е яко надолу - ако имаше мечи потенциал.
                              С две думи гответе се за UP - в момента, който се договорят за датата на изборите.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                На там отива работата.Голяма сила е Великия дух да знаеш.Само него ще слушам.

ПО-скоро ти отиваш много ниско, а не пазара

Коментар

Working...
                                X