Не ме разбра пич, тук не става на въпрос държавата да подкрепя пазара с кинти, тук става на въпрос защо държавата играе срещу пазара с компромати и инсинуации
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеПри такива резки спадове и инсинуации не е ли редно ръководството на борсата, кфн и бнб да дадат пресконференции
Имаше там една точка - "Ама какво става, защо не се намесва държавата" или нещо таковаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеЧудя се защо трябваше да купуват като обезумели, като след някой ден пак ще разпродават най-вероятно+
Браво ма мечко, как не те беше срам !!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩе имат възможност да си купят на по ниски цени
Или да продадат.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеи ква е тая новина дето я чакаш ?.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеСлед тоя спад , чакам добър ръст .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Всички хора които ме познават, казват, че съм песимист.
Като гледам обаче какво се случва на борсата, моите очаквания май са най-оптимистични
Какво е това нещо, какво е това чудо. Все пак дълга ни е 18%, има бая мегдан до 90-100%. Така си мисля....
Въпреки всички не знам какво отприщи тази вълна на разпродажби. Кутев от край време си го знаем, че не мисли много преди да каже нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеа то въобще независи от тия дето си мислиш.и не си мисли че дребните са излезли.всичко е бухано с акции.и всички в момента си казват е то вече е твърде късно.повярвай ми има от късното и по късно.е така ще си падаме умерено до международната супер стресираща новина.ей там вече ще видим кой ще издържи.има време за тази новина.450-480-----ей там някаде я очаквам.И най важното нищо не зависи от нашите политически вождове----всичко се диктува на момента от където трябва.и те самите не знаят какво следва--------следва това което им кажат
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеЩе видим , струва ми се че им харесват и тези .
Коментар
-
Първоначално изпратено от mick Разгледай мнениеКакво е общото между дълга на държавата и цената на акциите?
Както и да е, разни хора - разни мненияПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар