Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе 5 съм я минал, че се набълбуках
Може би някъде 8-10, за да си спокоен, че ме чакат големи шамариСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТочно сме в точка 10 според мен.
Боже, дай ми сили да не продам на точка 11По скоро някъде между 5 и 6
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТочно в точка 5 си!
Може би някъде 8-10, за да си спокоен, че ме чакат големи шамари
Успех и на теб!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТочно сме в точка 10 според мен.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕто я.
Ама що си мисля. че още не сме там. Мисля за нещо като осма точка.
Боже, дай ми сили да не продам на точка 11Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмаше една графика - шеговито направена - наименована - "в коя точка е пазара?"
Имаше там една точка - "Ама какво става, защо не се намесва държавата" или нещо такова
Ама що си мисля. че още не сме там. Мисля за нещо като осма точка.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеНе ме разбра пич, тук не става на въпрос държавата да подкрепя пазара с кинти, тук става на въпрос защо държавата играе срещу пазара с компромати и инсинуации
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмаше една графика - шеговито направена - наименована - "в коя точка е пазара?"
Имаше там една точка - "Ама какво става, защо не се намесва държавата" или нещо такова
А баш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнениеНе ме разбра пич, тук не става на въпрос държавата да подкрепя пазара с кинти, тук става на въпрос защо държавата играе срещу пазара с компромати и инсинуации
Коментар
Коментар