IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Точно сме в точка 10 според мен.
    Боже, дай ми сили да не продам на точка 11

Коментар

• Колкото и да гадаете и да хвърляте боб и леща, батковците с милионите ще решат в коя точка сме (освен ако не сте от тях).
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Абе 5 съм я минал, че се набълбуках
        Може би някъде 8-10, за да си спокоен, че ме чакат големи шамари
        Тц... Виж точка 8 какво гласи! Колко е 40% спад от върха? Като го стигнеш едва тогава ще си отвъд точка 8. Сега не си. Ето защо си още на точка 5!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          14
          писах че е 18 сега съм на мнение ,чее 19.....

Коментар

• 14

Коментар

Оптимист По скоро някъде между 5 и 6

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Точно в точка 5 си!
                Абе 5 съм я минал, че се набълбуках
                Може би някъде 8-10, за да си спокоен, че ме чакат големи шамари

Успех и на теб!
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Точно в точка 5 си!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Ето я.

Ама що си мисля. че още не сме там. Мисля за нещо като осма точка.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Имаше една графика - шеговито направена - наименована - "в коя точка е пазара?"
                      Имаше там една точка - "Ама какво става, защо не се намесва държавата" или нещо такова
                      Ето я.

Ама що си мисля. че още не сме там. Мисля за нещо като осма точка.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "The Situation is not Pink!"
                        "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
                          Не ме разбра пич, тук не става на въпрос държавата да подкрепя пазара с кинти, тук става на въпрос защо държавата играе срещу пазара с компромати и инсинуации
                          защото така им се казва бе господа елементарно е.ако си мислите че над нашите политици няма никой явно е че се лъжете.

Коментар

• А както търсят на нас отговорност за направени изказвания и писания във форумите , така трябва да се търси и отговорност от държавните служители за техните действия и бездействия

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              Имаше една графика - шеговито направена - наименована - "в коя точка е пазара?"
                              Имаше там една точка - "Ама какво става, защо не се намесва държавата" или нещо такова

А баш

Коментар

• Първоначално изпратено от Bugi men Разгледай мнение
                                Не ме разбра пич, тук не става на въпрос държавата да подкрепя пазара с кинти, тук става на въпрос защо държавата играе срещу пазара с компромати и инсинуации
                                Е да де - то това е проблема.

Коментар

Working...
                                X