IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Гложди ме един въпрос. В момента продаваме на институциите, но после от кого ще купим?
    Чудя ти се на акъла, сега не е момент за нищо, като се успокоят нещата да, до тогава кешта в здрава банка и гледане на мача. Те нещата могат да се объркат още повече за дни, изборите кой знае кога, чужденците не са се засилили за бфб. Аз съм вън.

Коментар

• Според мен подкрепа ще има още 5-10 % надолу, след това свободно падане.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
        Кои имаш за най-големи ?

Тия с големите , алчни усти и кухи кратуни ли ?!
        Не, имам предвид банките, които ни дадоха близо 1 500 000 000 Евра за 10 г. при доходност 3,05%. Нека апокалиптиците да кажат защо са го направили
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Не ги знам тези които разпродават на БФБ-то колко са умни и богати, но най-големите нещо не се стряскат лесно . Само се чудя как е възможно да имаме такива политици - единия очаквал МВФ, другия пък /и то от мандатоносителя/ сам иска да срине всичко. За съд са тези малоумници, за съд....!
          Кои имаш за най-големи ?

Тия с големите , алчни усти и кухи кратуни ли ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
            Ти какъв извод си направи? Че е време да купуваме дипове ли?

Моят е, че и пръст да ядем, ще си обслужваме външния дълг до последната евро-стотинка. Но това го знам отдавна. То е най-почтената позиция,
            Извода ми е че ако има системен проблем нямаше да четем това .

Коментар

Не ги знам тези които разпродават на БФБ-то колко са умни и богати, но най-големите нещо не се стряскат лесно . Само се чудя как е възможно да имаме такива политици - единия очаквал МВФ, другия пък /и то от мандатоносителя/ сам иска да срине всичко. За съд са тези малоумници, за съд....!

Коментар

Ти какъв извод си направи? Че е време да купуваме дипове ли?

Моят е, че и пръст да ядем, ще си обслужваме външния дълг до последната евро-стотинка. Но това го знам отдавна. То е най-почтената позиция,

Коментар

• Четете бавно :

http://www.capital.bg/biznes/finansi...mlrd_evro_pri/

Коментар

• Добре ако решим,че днешните разпродажби са на инсайдъри и утре ни очаква лоша новина, сринат пазар и тн. То въпроса е утре ще купувате ли или по-скоро ще се пазите очаквайки по-голям шус?

Бтв: точка 6-7

Коментар

Гложди ме един въпрос. В момента продаваме на институциите, но после от кого ще купим?
                      Държавата тегли нов заем за да плаща старият,но дотогава има доста време.Какво
                      ли ще направи с парите за да ги запази и умножи дотогава?

Коментар

винаги има от кого да купиш, проблема е когато няма на кого да продадеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Ето защо си още на точка 5!
                          Съгласен съм Мастъре, големи загуби ме чакат.
                          Спинкай спокойно

Коментар

Няма никакви институции не /се/ заблуждавай....

Коментар

• Паниката си я създаваме сами. Умните пари не се паникьосват много.
                              http://www.reuters.com/article/2014/...nancialsSector
                              Очаква се добра цена на пласиране на новия дълг.
                              Смятам, че ако се затворят поразяващите усти на пишман-политиците ни, всичко ще отмине много бързо.

Не е препоръка, освен това за устите на политиците!

Коментар

• Гложди ме един въпрос. В момента продаваме на институциите, но после от кого ще купим?

Коментар

Working...
                                X