Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеКои имаш за най-големи ?
Тия с големите , алчни усти и кухи кратуни ли ?!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Не ги знам тези които разпродават на БФБ-то колко са умни и богати, но най-големите нещо не се стряскат лесно. Само се чудя как е възможно да имаме такива политици - единия очаквал МВФ, другия пък /и то от мандатоносителя/ сам иска да срине всичко. За съд са тези малоумници, за съд....!
Тия с големите , алчни усти и кухи кратуни ли ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеТи какъв извод си направи? Че е време да купуваме дипове ли?
Моят е, че и пръст да ядем, ще си обслужваме външния дълг до последната евро-стотинка. Но това го знам отдавна. То е най-почтената позиция,
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
Не ги знам тези които разпродават на БФБ-то колко са умни и богати, но най-големите нещо не се стряскат лесно. Само се чудя как е възможно да имаме такива политици - единия очаквал МВФ, другия пък /и то от мандатоносителя/ сам иска да срине всичко. За съд са тези малоумници, за съд....!
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
Моят е, че и пръст да ядем, ще си обслужваме външния дълг до последната евро-стотинка. Но това го знам отдавна. То е най-почтената позиция,
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГложди ме един въпрос. В момента продаваме на институциите, но после от кого ще купим?
ли ще направи с парите за да ги запази и умножи дотогава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГложди ме един въпрос. В момента продаваме на институциите, но после от кого ще купим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕто защо си още на точка 5!
Спинкай спокойноПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Коментар
-
Паниката си я създаваме сами. Умните пари не се паникьосват много.
http://www.reuters.com/article/2014/...nancialsSector
Очаква се добра цена на пласиране на новия дълг.
Смятам, че ако се затворят поразяващите усти на пишман-политиците ни, всичко ще отмине много бързо.
Не е препоръка, освен това за устите на политиците!
Коментар
Коментар