IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Те облъчените сутринта накупиха от моите артийки хахаххахах !! Монти тия дни ако знаеш колко пара изкарах Ще ми излезе морето free.
    Ама ти от толкова гениални решения едно море ли изкара .
    Аз мислех, че списъка на Форбс БГ е застрашен от нов участник
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Те облъчените сутринта накупиха от моите артийки хахаххахах !! Монти тия дни ако знаеш колко пара изкарах Ще ми излезе морето free.
      Скромността краси човека,та дори и да е индианец

Коментар

• http://www.eurochicago.com/2014/06/z...e-nov-prevrat/

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          В момента ни облъчват......

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
            450-480 МАЧКАЙ БИЧАТА СГАН
            Паннерооооо няма да се научиш нямаш шанс пред мен в мен е философския камъкправя зло

Коментар

Нагоре ок ама като гледам какъв батак е у държавата накъде мислиш че ще е пак посоката.
              В момента ни облъчват......

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Ако ФИБ е добре..... утре пак ще сме нагоре....
                за после не знам....

Не е препоръка...
                Нагоре ок ама като гледам какъв батак е у държавата накъде мислиш че ще е пак посоката.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  Монти, Fib-a го решиха въпроса, овладяха положението, днес сутринта офиса ба България и Гешов - имаше 20-30 човека и като видяха че има за всички и взеха да се смеят и да си разказват вицове.

ти да си видял чувал без дъно......и този чувал да го пълни държавата а не банката....
                  Не е препоръка....
                  П.П. аз попрочетох за възможностите на държавата ,пооопрочети и ти...

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/276454

Коментар

• Монти, Fib-a го решиха въпроса, овладяха положението, днес сутринта офиса ба България и Гешов - имаше 20-30 човека и като видяха че има за всички и взеха да се смеят и да си разказват вицове.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Спекулантите излезли на кеш в петък ще се почувстват доста тъпо.
                        Тъпо, но пък поучително. Тези скъпи уроци са най-ефективните и ценни, така че си заслужават загубените пари.. стига, разбира се, ученика да си направи правилните изводи

Коментар

Това беше напъна за днес.Сега ще се почудят пострахуват ще се усетят че са избързали и ще продадат на загуба .До края на деня Софикса около 530 най много.Следващите дни под него
                          Ако ФИБ е добре..... утре пак ще сме нагоре....
                          за после не знам....

Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Да, пряват стинки за семки душиците и си мислят че това е същината на борсовата игра
                            Все пак не е лошо да ги има, добавят и те по малко за ликвидността А колкото до форумното им пищене - лесно се оправя с готината игнор функция на Инвестора
                            А дали по тоя начин не си увеличават експозицията Как мислиш ?

Коментар

• Това беше напъна за днес.Сега ще се почудят пострахуват ще се усетят че са избързали и ще продадат на загуба .До края на деня Софикса около 530 най много.Следващите дни под него

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                A също и пишман спекулантите със заешките сърца де купуват и продават същия ден мислейки се за велики дей трейдъри
                                Да, пряват стинки за семки душиците и си мислят че това е същината на борсовата игра
                                Все пак не е лошо да ги има, добавят и те по малко за ликвидността А колкото до форумното им пищене - лесно се оправя с готината игнор функция на Инвестора

Коментар

Working...
                                X