Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо индикаторите които мерят и положението в България е драматично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБързо, бързо да си изпиеш хапчетата!
mastera си е мастер
пс. Довечера ще се наложи да не дърпам смукача, а в понеделник може да посмятам на какви цени батката ще си хвърля пресните хартииНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе, ще ми трябват още злато и още биткойни. Време е сериозно да се захвана с разработката на едно приложение, което ще свърже златото и биткойните. Ще направя БГ богата държава... Швейцария на Балканите. Идват новите платежни системи - без банки и декретни пари. Който се усети, усети. Който не, ще стои и ще лапа мухите на бфб-то и подобни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПродай златото - все още е добра ценатаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМалко в страни от темата с Оптимизма имам един въпрос
Не мога да намеря инфо за ИП "Евро гарант" АД.
Имам един булстат/документа е от 99г/, но в ТР излиза друга фирма.
Мой близки вече покойници са предоставили дялове за управление на въпросното ИП и искам да разбера какъв е статуса към момента /има ли ги, няма ли ги дяловете/
Благодаря на отзовалите се, а на останалите успех с търговията.
Може да ми отговаряте на лични за да спамим темата
ФОУКаЛ ПОЙНТ ИНВЕСТМЪНТС АД ад (евро гарант)
1407 - София
бул. Черни връх № 51 Б
1407 - София
бул.Черни връх № 51 Б
тел.: 02/818 81 41; 02/819 91 42
evrogarant@mail.orbitel.bg
121712048Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
ФОУКаЛ ПОЙНТ ИНВЕСТМЪНТС АД ад (евро гарант)
1407 - София
бул. Черни връх № 51 Б
1407 - София
бул.Черни връх № 51 Б
тел.: 02/818 81 41; 02/819 91 42
evrogarant@mail.orbitel.bg
121712048
http://www.focalpoint.bg/bg/page/4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕй вярно бе... Ама моят протокол е малко по-различен. Винаги много ми е вървяло на 13-то число. Време е да свърша нещо днес което отдавна отлагам...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа протокола..
Днес е петък , 13 дата , 13 година....
някой да не си купи ..черна котка ,черен лебед ...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Малко в страни от темата с Оптимизма имам един въпрос
Не мога да намеря инфо за ИП "Евро гарант" АД.
Имам един булстат/документа е от 99г/, но в ТР излиза друга фирма.
Мой близки вече покойници са предоставили дялове за управление на въпросното ИП и искам да разбера какъв е статуса към момента /има ли ги, няма ли ги дяловете/
Благодаря на отзовалите се, а на останалите успех с търговията.
Може да ми отговаряте на лични за да спамим тематаLast edited by polax; 13.09.2013, 10:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗа протокола..
Днес е петък , 13 дата , 13 година....
някой да не си купи ..черна котка ,черен лебед ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГледаме да поддържаме златото на 1313 засега. Справяме се
Коментар
Коментар