Първоначално изпратено от mecka_stryvnica
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеОт троловете разбира се, то при тази търговия какво друго му остава на човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеДоколкото разбирам ти липсва дпс в управлението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеЗа да има ръст, трябва да има поне малко основания.
Това правителство изобилства с гербери,бивши седесари,десебари а даже и комунист, за какъв оптимизъм да говорим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеОт троловете разбира се, то при тази търговия какво друго му остава на човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМонти, шашкаш ме с идеите си за съвременните цивилизации- Русия, Китай и Индия...Щатите причиняват определено количество злини по света просто защото доминират, а властта изражда... Но ако един ден някоя от изброените от теб страни стигнат до доминация- тогава ще разберете какво значи империя на злото, при тях в чисто културен аспект отсъства уважението към човешката личност и свобода.
По темата- оптимизъм на БФБ няма да има още известно време, след това ще видим
зададоха ми въпрос в друга тема , защо се гъбаркаш в темите....
Отговара ми беше....
В момента нормалните спекуланти и инвеститори са излезнали от борсата .....
останали са в темите...
Тролове....
Ловци на падащи ножове....
Болни оптимисти ,чакащи чудо да не им ударят репата.....
П.П.- аз съм от ловците.....
Днес се пробвах в продажби ,в БРЕФ и Емона...
Ти от кой си....
Коментар
-
Монти, шашкаш ме с идеите си за съвременните цивилизации- Русия, Китай и Индия...Щатите причиняват определено количество злини по света просто защото доминират, а властта изражда... Но ако един ден някоя от изброените от теб страни стигнат до доминация- тогава ще разберете какво значи империя на злото, при тях в чисто културен аспект отсъства уважението към човешката личност и свобода.
По темата- оптимизъм на БФБ няма да има още известно време, след това ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеЕй Монти,
продължаваш да ме шашкаш- Рим, Византия, Луи XVI - това добре, но защо така тенденциозно за съвременния свят?....
съспахме турската империя ,съсипахме и руската империя ,съсипахме и немския кайзер и световния ред го сложихме на място , съсипахме и съветската империя , сега е наред ........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеЗа да има ръст, трябва да има поне малко основания.
Това правителство изобилства с гербери,бивши седесари,десебари а даже и комунист, за какъв оптимизъм да говорим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми берях домати и ябълки, като студент......
същото е казал и последния римски император преди готите да влязат в Рим....
не ми се цитира какво е казал последния византииски император....
но знам какво е казал луй 16 ....
когато търсихме войници в Швейцария за да запазим божията правда и човешкия ред , то простолюдието си създаде нова божия правда и човешки ред и свой войници ..........
продължаваш да ме шашкаш- Рим, Византия, Луи XVI - това добре, но защо така тенденциозно за съвременния свят?
Това че си брал домати и ябълки 1989 съвсем не означава че сме били световна сила, напротив показва безумието на онзи периодLast edited by Петър Николов; 06.08.2014, 14:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеЕй Монти, ти си гений!
Как можеш с толкова малко думи да кажеш толкова много неистини?
Да започнем от 1989 г. Ти тогава с какво се занимаваше? Имаше ли представа за реалното състояние на икономиката ни? За ямата в която ни бутаха Братушките?
А тезата , че цивилизования свят вече е извън играта, може да я измъти само болен мозък.Извинявай за острия тон, но тази неграмотност ме вбесява
същото е казал и последния римски император преди готите да влязат в Рим....
не ми се цитира какво е казал последния византииски император....
но знам какво е казал луй 16 ....
когато търсихме войници в Швейцария за да запазим божията правда и човешкия ред , то простолюдието си създаде нова божия правда и човешки ред и свой войници ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУж чакаме ръст а то май пак надоле.Някакви коментари по въпроса?
Коментар
Коментар