Първоначално изпратено от asde
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобре мечко, ами може ли едно предложение (за дописването), например елтос-4 и топливо-5, как ти се вижда !??)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ какво са шест месеца......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнениеЕдин ден като се отпуши КТБ и БФБ ще избухне, помнете ми думата. А до тогава няма много!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеПрецак скиваш ли добива откача. А беше избушеняк.купуваш лиLast edited by precakanoto; 12.08.2014, 10:33.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Чудех се какво пропускам, че имаше още едно и сега се сетих - еврохолд-6Бях си пуснало и една такава тема за балонерските изпълнения, но се е затрила някъде, форума не обича намеци за балонерски изстъпления
Ванка попродаваш ли по малко, как ги отиграваш нещата при теб?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениехич не е все тая обаче, ако от 10000 слезеш на 1000. Но това си е риска при избушеняците, веднъж стомна, дваж стомна, на третия път ... парчета, нещо като меком-1, хдпат-2, оцк-3,... и .(kakto се казва - "допишете липсващите")
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
ivandavidov
Момци (и моми, ако има такива във форума) - според моите графики и анализи е време да се замислим за темата "Песимизъм на БФБ". Анализът ми е ето тук:
Анализ на българската фондова борса към август 2014г.
Ето по-интересната графика от анализа:
Всеки си има глава на раменете, нека тълкува случващото се както сметне за най-правилно. И за да не ме изядете с дрехите - знам, че графиките не отчитат фундаменталните фактори и знам, че на БФБ повечето от вас не гледат графики. Няма смисъл да се заяждаме излишно по въпроса, аз просто давам моята гледна точка. Толкова!Last edited by ivandavidov; 11.08.2014, 23:29.
Коментар
Коментар