IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
    Фискалистa прави одита на КТБто затова не пише
    Ако е той, страшно няма, но не е той. Щеше да е приключил досега
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Фискалистa прави одита на КТБто затова не пише

Коментар

• Хора, верно че сме из отпуски в момента, ама гледам във форума някои липсват отдавна!
        Чували ли сте нещо за "фискалист"-а, жив, здрав и т.н !? Къде се изгуби този човек
        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Явно на никой не му се чака есента за да влиза в позиции....И правилно!

Коментар

• Хайде оптимисти, вижте какво става из космоса, това топливо, синергона, другите избушеняци, всичко е потенциална ракета, не увисвайте нос точно на завоя
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Добре мечко, ами може ли едно предложение (за дописването), например елтос-4 и топливо-5, как ти се вижда !??
              6+, драга, така ми се вижда )

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Е какво са шест месеца......
                Ами нищо не са .... Колкото рано, толкова по евтино и по-добре

Коментар

• Първоначално изпратено от 1996 Разгледай мнение
                  Един ден като се отпуши КТБ и БФБ ще избухне, помнете ми думата. А до тогава няма много!
                  Е какво са шест месеца......

Коментар

• Един ден като се отпуши КТБ и БФБ ще избухне, помнете ми думата. А до тогава няма много!

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      Прецак скиваш ли добива откача. А беше избушеняк.купуваш ли
                      На какво казваш добив, че като те гледам как ги говориш има вероятност да си се сдобил с нещо поизбушено
                      Last edited by precakanoto; 12.08.2014, 10:33.
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Прецак скиваш ли добива откача. А беше избушеняк.купуваш ли

Коментар

• Чудех се какво пропускам, че имаше още едно и сега се сетих - еврохолд-6 Бях си пуснало и една такава тема за балонерските изпълнения, но се е затрила някъде, форума не обича намеци за балонерски изстъпления

Ванка попродаваш ли по малко, как ги отиграваш нещата при теб?
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                            хич не е все тая обаче, ако от 10000 слезеш на 1000. Но това си е риска при избушеняците, веднъж стомна, дваж стомна, на третия път ... парчета, нещо като меком-1, хдпат-2, оцк-3,... и . (kakto се казва - "допишете липсващите")
                            Добре мечко, ами може ли едно предложение (за дописването), например елтос-4 и топливо-5, как ти се вижда !??
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• ДАВИДОВ , - верно че може и тако и вако , но мене болиндреро ми кажува дека ке ударе йош един къс шип надоле , ама и ке го боцне и от отгоре , барем до към 428/432 -та пункта

Коментар

• Момци (и моми, ако има такива във форума) - според моите графики и анализи е време да се замислим за темата "Песимизъм на БФБ". Анализът ми е ето тук:

Анализ на българската фондова борса към август 2014г.

Ето по-интересната графика от анализа:

Всеки си има глава на раменете, нека тълкува случващото се както сметне за най-правилно. И за да не ме изядете с дрехите - знам, че графиките не отчитат фундаменталните фактори и знам, че на БФБ повечето от вас не гледат графики. Няма смисъл да се заяждаме излишно по въпроса, аз просто давам моята гледна точка. Толкова!
                                Last edited by ivandavidov; 11.08.2014, 23:29.

Коментар

Working...
                                X