If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що мрънкате бе хора, аз съм много доволен от БФБ тия дни. Портфейла ми пори нагоре, макар че Софикс спи Та явно въпроса опира до далновидно подбиране на позициите и малко по-яки топки, да поемеш оправдан риск в точния момент
Сори че звуча малко нескромно, но това е качество за хора без други такива
А и нали трябва да проявим солидарност към новобранците и да им покажем правилния път в който де се развиват
Продаваш ли батка ...евала...
Евала и на новобранците ,който купуват ..
те пътя ще го разберат по късно ....когато тръгнат ските....
само за протокола , това ,че има обратно изкупуване не значи ,че ще обратно изкупува..
почваме ЕУБГ от лефче а сега на 90 ст... и куп други....
никой не обича да вкарва пари в дупка без дъно.......
П.П. то енергони е по ситурно поне е без пари.....
Що мрънкате бе хора, аз съм много доволен от БФБ тия дни. Портфейла ми пори нагоре, макар че Софикс спи Та явно въпроса опира до далновидно подбиране на позициите и малко по-яки топки, да поемеш оправдан риск в точния момент
Сори че звуча малко нескромно, но това е качество за хора без други такива
А и нали трябва да проявим солидарност към новобранците и да им покажем правилния път в който де се развиват
Нека- Бедо им е приготвил арменски дивидент.Ти беше ли на море- аз ходих до Турция- сега пак от понеделник на балкан..Унипак с нищо не е по лош от другите шитове, но Гагарин им взе клиентите..Аз не бързам да влизам никъде ..Много е увъртяно положението..
Да, бедо добре щи им го направи дивидента, На море бях но не ме сдържа повече от седмица на едно място, може пак да мръдна по някое време. За шитовете верно че един от друг вече няма голяма разлика, и е верно това и за гагарин, и още клиенти ще им взима предполагам, а,дано се изясни и поне там, че да видим пак нещо читаво на борсата. И читави има разбира се, на цената си съответно И аз не бързам да се набуча в поредния шит, чакам игралците да си поиграят още с тях ))
Нека- Бедо им е приготвил арменски дивидент.Ти беше ли на море- аз ходих до Турция- сега пак от понеделник на балкан..Унипак с нищо не е по лош от другите шитове, но Гагарин им взе клиентите..Аз не бързам да влизам никъде ..Много е увъртяно положението..
...Нека да си ги менкат и сами да се навиват..Батката как ли се оправя с репата в това безвремие
Може да ги е намалил. А и сега им дадоха поводи да се кешират при оня тарикат бедо, таман да пооправи репата, той батката е тарикат, все ще излъже някой млад навитак ))
Да така е..Според отчетите и полит-икономическото положение доста акции се балонираха.Нека да си ги менкат и сами да се навиват..Батката как ли се оправя с репата в това безвремие
Не
Рано ми е. И ми е все едно понеже съм 50-кеш и 50-хартия . Сега балоните са основно в избушеняците на батката. А и Пиленцата ще поиграят поиграят и ще се кютнат в един момент, игралците те сладки...
Гледам оня избушляк унипак не е мръднал, но ако мисли да не мърда надоле - има да чака някой да се подлъже там... ))
Ти, отпуска нещо, няма ли да има ?
Коментар