Пазара е за нагоре.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЩо мрънкате бе хора, аз съм много доволен от БФБ тия дни. Портфейла ми пори нагоре, макар че Софикс спиТа явно въпроса опира до далновидно подбиране на позициите и малко по-яки топки, да поемеш оправдан риск в точния момент
Сори че звуча малко нескромно, но това е качество за хора без други такива
А и нали трябва да проявим солидарност към новобранците и да им покажем правилния път в който де се развиват
видеха правилния път......днес.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИскаш да кажеш да възкресят новия химко-символ и теорията на Каро за чистата акцият.е. Свободна игра необременена от отчети и фундамент - единствено чарта е важен !
- на мен не ми допада само по чарт, тъй като е равносилно на форекс-игра а то пък е равносилно на най-обикновен, макар малко по-рафиниран... хазарт !
може но само ако съм от печелившата страна.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВиж какви игри за милиони акции има при Енергони.....
Както казваш поради липса на друга спекулка ,току виж заиграли и там.....
какво са няколо стотина лева ....
При 100К всяко качване с десета от стотинката е стотачка в лева...а при милион е сериозна сума....даже не говорим за две десети.....
Та скоро и там може да видим нещо.....много желаещи за шитове....днес...
В момента се вихри същата игра при Енемона , Бедо.....т.е. Свободна игра необременена от отчети и фундамент - единствено чарта е важен !
- на мен не ми допада само по чарт, тъй като е равносилно на форекс-игра а то пък е равносилно на най-обикновен, макар малко по-рафиниран... хазарт !
На какъв ли чарт го играят енергонито - на 15-минутен или едночасов чартНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОстави ги да се наиграят и да направят паретата при избушеняците.
Като приключат с тях щат - не щат ще дойдат и на неизбушеняците
Останали са не много по-известните избушеняци, от типа елтос, холдчето.....Не вярвам да се върнат на патката или нещо свръх избушено, ама знае ли човек
Просто не им ходи на имиджа да се правят и на палячовци, най-вече затова им се обадих. Пожелавам им да си направят играта, ако може и без подвикванията във форума, че много прозрачни станаха, досега темите им бяха затънали, през 2-3 страници, сега изведнъж - ъп-ъп на антипазарните стратегиии т.н. етика, морал и тт.н. - да не говорим, но си е техен проблем де
)) Живеем в свързано общество, това си е техния начин да ползват мрежата и комуникационните им потребности са такива каквито са
Интересно кои ще са следващите им избушеняци ?! и нови изненади от торбата с хитрините !?
Както казваш поради липса на друга спекулка ,току виж заиграли и там.....
какво са няколо стотина лева ....
При 100К всяко качване с десета от стотинката е стотачка в лева...а при милион е сериозна сума....даже не говорим за две десети.....
Та скоро и там може да видим нещо.....много желаещи за шитове....днес...
В момента се вихри същата игра при Енемона , Бедо.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениее за един сега навлизащ в материята инвеститор, няма нищо по ценно от това
да си загуби парите в някои избушеняк, в смисъл може да си извади много важни
поуки занапред
даже това е задължителна стъпка, ако иска да е успешен в дългосрочен планНе е препоръка... !!!
Коментар
-
е за един сега навлизащ в материята инвеститор, няма нищо по ценно от това
да си загуби парите в някои избушеняк, в смисъл може да си извади много важни
поуки занапред
даже това е задължителна стъпка, ако иска да е успешен в дългосрочен план“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАма Вие 200-300-400% ли направихте вечеМоже би ще заложат на по-плавна стратегия, докато комисиите дремят из отпуски през август и обстановката е предизборна, няма страшно
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПродаваш ли батка ...евала...
Евала и на новобранците ,който купуват ..
те пътя ще го разберат по късно ....когато тръгнат ските....
само за протокола , това ,че има обратно изкупуване не значи ,че ще обратно изкупува..
почваме ЕУБГ от лефче а сега на 90 ст... и куп други....
никой не обича да вкарва пари в дупка без дъно.......
Като приключат с тях щат - не щат ще дойдат и на неизбушеняците
Останали са не много по-известните избушеняци, от типа елтос, холдчето.....Не вярвам да се върнат на патката или нещо свръх избушено, ама знае ли човек
Просто не им ходи на имиджа да се правят и на палячовци, най-вече затова им се обадих. Пожелавам им да си направят играта, ако може и без подвикванията във форума, че много прозрачни станаха, досега темите им бяха затънали, през 2-3 страници, сега изведнъж - ъп-ъп на антипазарните стратегиии т.н. етика, морал и тт.н. - да не говорим, но си е техен проблем де
)) Живеем в свързано общество, това си е техния начин да ползват мрежата и комуникационните им потребности са такива каквито са
Интересно кои ще са следващите им избушеняци ?! и нови изненади от торбата с хитрините !?
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеАма пък гроздето е много кисело бе пичове....и на някои не им издържат нервите да си покажат злобата....
Коментар
Коментар