IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Но ще продължат да чакат голям оборот за потвърждаване на бичи сценарий. Получава се някакъв парадоск. Без тяхни покупки няка как да има голям оборот. А без да купят, те остават в страно от пазара и само гледат как той бавно пъпли нагоре. Когато накрая се престрашат и купят ще вдигнат оборота и ще дадат изход на биковете преди следващата корекция.
    Ако някоя борса ще чака на мен да и правя оборота- не ми я хвали
    В такава ситуация мога да купя само там, където фундаментално ми изглежда много евтино, а това вече съм го направил.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Но ще продължат да чакат голям оборот за потвърждаване на бичи сценарий. Получава се някакъв парадоск. Без тяхни покупки няка как да има голям оборот. А без да купят, те остават в страно от пазара и само гледат как той бавно пъпли нагоре. Когато накрая се престрашат и купят ще вдигнат оборота и ще дадат изход на биковете преди следващата корекция.
      +++
      Звучи ми като първи закон на Дарвин за финансовите пазари.....Просто еволюция на видовете.
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Мдаа, и днес мецаните ще са в поза партер

Коментар

• Мдаа, и днес мецаните ще са в поза партер

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Хайде още два хубави дни да видим тази седмица, пък за другата ще мислим след това
            Поздрави за инвестиращите на БФБ и без това не сме много!
            Жалко само че Полки пропусна гейма.Много беше зает това лято.Сезона почна късно свежата пара закъсня и само гледа горкия.Ама здраве да е.
            Last edited by X_Y; 04.09.2014, 10:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
              Ташунко, мантрите дето говорехте с Монти за 460 бяха след първоначалнив срив около КТБ.

Следя я борсата всеки ден - и аз понапълних доста добре трейски и хим при паниката.

Айде Монти ми е ясен, но ти поне не усети ли иронията в поста ми.
              Ок няма проблем.Важното е всеки да е доволен.

Коментар

• Хайде още два хубави дни да видим тази седмица, пък за другата ще мислим след това
                Поздрави за инвестиращите на БФБ и без това не сме много!

Коментар

• Руснаците показаха на къде духа вятъра-над 5% ръст.Всеки сам да си прави извода.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                    Как пък го реши че ми е лош ден Европейски банки яко нагоре, облигации прилично надолу, портфейла ми в България 3% нагоре, само биотехнологиите нещо не искат да летят, ама пак 2% на целия портфейл нагоре ми се струва ОК
                    Е, щом е така значи съм в грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Хубав ден, но за нас (биковете) и много лош за Монти, Равновесие и компания
                      Как пък го реши че ми е лош ден Европейски банки яко нагоре, облигации прилично надолу, портфейла ми в България 3% нагоре, само биотехнологиите нещо не искат да летят, ама пак 2% на целия портфейл нагоре ми се струва ОК

Коментар

• [QUOTE=Батя;1059687970]Хубав ден беше днес, хубав! А ако Путя е решил, може да е само началото

Мъдро казано !!! Дай боже повече такива дни !!!!!А и е време тия идиоти на североизток от нас да вземат да се разберат нещо та да миряса и света!!!!!
                        мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Хубав ден беше днес, хубав! А ако Путя е решил, може да е само началото

Няма да говоря с цифри и хилядарки, че някой хора много завиждат и няма да ги хване сън нощес...
                          Хубав ден, но за нас (биковете) и много лош за Монти, Равновесие и компания

Коментар

Все още съм мечка. Щъ видим това сега бикове ли са или просто телета и тогава ше решим.
                            Еее, то всяко телИ си е малък бик, е може и кравичка да е

Коментар

• Хубав ден беше днес, хубав! А ако Путя е решил, може да е само началото

Няма да говоря с цифри и хилядарки, че някой хора много завиждат и няма да ги хване сън нощес...

Коментар

Все още съм мечка. Щъ видим това сега бикове ли са или просто телета и тогава ше решим.

Коментар

Working...
                                X