IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
    Направо не знам какво да се правят свободните пари!!!!!!!

БФБ през последните години съсвем осиротя - повечето от качествените компании мажоритарите ги делистнаха! Останалаото трябва да се гледа буквално с лупа! Почти няма какво да се купи и да си спокоен че няма да поеме пътя на ХДПАТ, ОТЗК и прочее титани!
    Ако човек прави нов портфейл е отностително лесно, но да добавяш към стар (предвид риска, че вече си си купил достатъчно) е трудно!

Имоти в БГ - кауза безсмислена!! Цената се определя от физическото им потребеление... А тук тебнденцията е ясна...

Малък бизнес, който да генерира постоянен кеш флоу - изисква физически да го движиш или поне изкъсо да го следиш! Да не говорим за риска, предвид застаряващото и обедняващо население!!! Едиснствено масата емигранти от третия свят могат да обърнат картината - но за това е нужно поне десетилетие+++

Злато и сребро - риска е ужасен... макар че има определени неща, които си струват, предвид падналия пазар в БГ. Но от официалните дилъри Тавекс, ПИБ, Райфата - никога!

Чуждите акции - на тея нива! хахаха
    Е с това съм абсолютно съгласен!
    Мисля обаче, че малко преувеличаваме нещата. Според мен няма да има сериозна инфлация, просто още ще се балонизират дълговете и артиите. Въпросът е да излезнем от тях в подходящ момент.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Направо не знам какво да се правят свободните пари!!!!!!!

БФБ през последните години съсвем осиротя - повечето от качествените компании мажоритарите ги делистнаха! Останалаото трябва да се гледа буквално с лупа! Почти няма какво да се купи и да си спокоен че няма да поеме пътя на ХДПАТ, ОТЗК и прочее титани!
      Ако човек прави нов портфейл е отностително лесно, но да добавяш към стар (предвид риска, че вече си си купил достатъчно) е трудно!

Имоти в БГ - кауза безсмислена!! Цената се определя от физическото им потребеление... А тук тебнденцията е ясна...

Малък бизнес, който да генерира постоянен кеш флоу - изисква физически да го движиш или поне изкъсо да го следиш! Да не говорим за риска, предвид застаряващото и обедняващо население!!! Едиснствено масата емигранти от третия свят могат да обърнат картината - но за това е нужно поне десетилетие+++

Злато и сребро - риска е ужасен... макар че има определени неща, които си струват, предвид падналия пазар в БГ. Но от официалните дилъри Тавекс, ПИБ, Райфата - никога!

Чуждите акции - на тея нива! хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        ЕЦБ параво се осраха!!!!!!!!!!!!!!

Мамата им боклуци! Парите съвсем нямат стойност вече! Бахти печатането!

Като си помисля, че лева никога повече няма да бъде толкова "силен" колкото сега т.е. с такава покупателна сила)... ужас ме хваща направо!
        Да му мислят хората с депозити, облигации и т.н. Ние с артийките сме по-добре - ще се налее някой лев /говоря глобално, не само за БФБ/, ще има ръст на обороти и печалби заради инфлация.

П.П. А в крайна сметка - каквото за всички, такова и за гладен Хасан
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• ЕЦБ параво се осраха!!!!!!!!!!!!!!

Мамата им боклуци! Парите съвсем нямат стойност вече! Бахти печатането!

Като си помисля, че лева никога повече няма да бъде толкова "силен" колкото сега т.е. с такава покупателна сила)... ужас ме хваща направо!

Коментар

• гнидите растат затова като се продънат изхвърчаме

Коментар

• Постихна ентусиазма, явно всички обядват, да ви е сладко

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Абе къде е Монти?
                Гледа ви сеира.....
                Мин. икономиката каза че тока до средата на 2015 г. трябва да скочи с 50 %...
                Това корп ,тока
                Тук всичките сте привърженици на Каро за чистите акции и това не ви засяга....
                Енергони има повече шанс да е печеливша защото е свързана с печеливш бизнес с отколкото банки и зрънчо ........
                Не е препоръка....

Коментар

• Няма пари, положението е изключително тежко, предупреди премиерът Близнашки

обичам когато разбирачори ме стряскат . ГСП

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                    Ще минат години, докато се разберат, а ние ще пропускаме ползи.
                    На мен лично взе да ми омръзва и от едните, и от другите.
                    То там е ясно - да се делят и да мирясват! И за тях самите е по-добре.

Коментар

• Абе къде е Монти?

Коментар

• Вече 8 години чакаме това полека- лека.Има предпоставки , липсва интерес на големи инвеститори към БФБ.За съжаление се отложи и приватитизацията на Борсата..

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                          Ръстовете предизвикват интерес. А с мижавата доходност в банките и безсмислието на покупка на имот полека-лека ще се насочват и български пари към пазара. А, ако онези в Украйна вземат та се разберат ще е приказно!
                          Ще минат години, докато се разберат, а ние ще пропускаме ползи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Това по оборота се вижда, че са покупки на малките..Нито фондове има, а за чужди инвеститори все още мечтаем..Иначе съм си оптимист но политическата среда , както знаете възпира инвестициите
                            Ръстовете предизвикват интерес. А с мижавата доходност в банките и безсмислието на покупка на имот полека-лека ще се насочват и български пари към пазара. А, ако онези в Украйна вземат та се разберат ще е приказно!

Коментар

• Това по оборота се вижда, че са покупки на малките..Нито фондове има, а за чужди инвеститори все още мечтаем..Иначе съм си оптимист но политическата среда , както знаете възпира инвестициите

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Ако някоя борса ще чака на мен да и правя оборота- не ми я хвали
                                В такава ситуация мога да купя само там, където фундаментално ми изглежда много евтино, а това вече съм го направил.
                                Абсолютно. Наистина краткосрочно се правят по-бързи печалби от игра по инерцията на пазара, но за целта трябва маса. А едно е инерция на някакво малко катерче което пали бързо, но и спира бързо, друго си е инерция на самолетоносач

Коментар

Working...
                                X