If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами там скочих след като преди мнооого години от Елана ми казаха че освен Кобос скоро друго няма да видя , е тогава още не ми бяха представили Радослава Масларска
айде стига съм се бъзикал, че всякакви хора четат!
п.п. поздрави на Еланци в петък ще се видим, все пак на жената акциите съм ги купил през вашата платформа
портфейла в Бенча ми е хх хххлв и не ми се дават 200лв такси за да си прехвърля всичко в Елана пак
даже сигурно са долу в ресторанта, а както на зеленчуковия пазар, са оставили някой друг да им наглежда клиентите и той ми отговаря..... докато се върнат почиващите???
Ей Бенчмарк да се стягате че след резила с адсиц-а и взаимните фондове да не съсипете и ИП-то!!!! Ще ви сменям ей!
даже сигурно са долу в ресторанта, а както на зеленчуковия пазар, са оставили някой друг да им наглежда клиентите и той ми отговаря..... докато се върнат почиващите???
Ей Бенчмарк да се стягате че след резила с адсиц-а и взаимните фондове да не съсипете и ИП-то!!!! Ще ви сменям ей!
ха ха ха!!!
пиша въпросче от платформата на брокера си за записването на СФИ, а той ми вика изчакай 15мин - били в обедна почивка до 13:00 е гаси цирка!!!
Чудя се да се смея или да плача. Те по принцип и само между 12.00 и 13.00 да ходят на работа няма да свършат повече или по-малко работа, ама хайде..
ха ха ха!!!
пиша въпросче от платформата на брокера си за записването на СФИ, а той ми вика изчакай 15мин - били в обедна почивка до 13:00 е гаси цирка!!!
ахахахаахах
българска работа
Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
ха ха ха!!!
Пряко може и да не дойдат, но косвено със сигурност. Свикнали на огромни лихви, не вярвам да си вкарат парите за 2-3 % в някоя банка. Ти били го направил?
Аз дадох и друг пример. Някои има акции и депозит в КТБ, в същото време разходи.
Като му е блокиран депозита, той е принуден да продава акциите си, или има такива дето са излезли от пазара през годините назад и са в КТБ.
БФБ не е толкова неизвестна, само и трябва подем за да стане пак интересна.
Коментар