Първоначално изпратено от Eon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЪп софка поне 3000
Да не казваме 4К аче било вече патентовано
да има".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПопълваш и какви акции имаш и какви доходи от тях....
какво работиш и т.н....
Аз не пиша ,че се взима някакък данък....за българските
За американските и японските акции се плаща ...
Облагаеми са доходите от сделките с инструменти на ОТС ,доходите от получени дивиденти , както и доходите от сделки с компенсаторки .
Доходите от сделки на регулиран пазар са необлагаеми и не се декларират дори няма място в декларацията за тях .
Това за БФБ .
За чуждите пазари декларираш сделките и ползваш СИДДОто със съответната държава , т.е. ако са ти удържали данък при източника само декларираш .Last edited by vinkel; 05.11.2014, 14:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГледали връчването на мандата....
задкулието пасти да яде....Отиваме към камората....
онзи се обаждал ,този се обаждал.....
Горанчо бил специалист а делянчо добро момче.....
РБ пък не давало да се пипа техните министри....
АБВ и калфин сда добри ...
за бюрека ходотайствали ,за турците ходотайствали...
Кабинет на безотговорните....на 100 %
Аз се питам защо още борсата нее почнала да се продава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСамо за печалба от непублични АД...
какво работиш и т.н....
Аз не пиша ,че се взима някакък данък....за българските
За американските и японските акции се плаща ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеНаписах ти че не се събират такива данни официално .
Тази година ми приключи пълна данъчна ревизия за пет годишен период и не са ползвали в хода и никакво инфо от техни масиви , дори напротив , нямаха никакъв капацитет !
КФН през 2006 трябваше да ни направи такъв регистър на професионалните инвеститори , които не ползваме защита от Фонда но се оказа че и те са зарязали това начинание .
задкулието пасти да яде....Отиваме към камората....
онзи се обаждал ,този се обаждал.....
Горанчо бил специалист а делянчо добро момче.....
РБ пък не давало да се пипа техните министри....
АБВ и калфин сда добри ...
за бюрека ходотайствали ,за турците ходотайствали...
Кабинет на безотговорните....на 100 %
Аз се питам защо още борсата нее почнала да се продава....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПопълват се данни за доходи от акции....
Тази година ми приключи пълна данъчна ревизия за пет годишен период и не са ползвали в хода и никакво инфо от техни масиви , дори напротив , нямаха никакъв капацитет !
КФН през 2006 трябваше да ни направи такъв регистър на професионалните инвеститори , които не ползваме защита от Фонда но се оказа че и те са зарязали това начинание .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПопълват се данни за доходи от акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеНАП не води такъв регистър , нито пък има такива данни .Попълват се данни за доходи от акции....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПродавачите издишат а купувачите ги няма.Познай какво се случва при такава ситуация на борсата.
Да не казваме 4К аче било вече патентовано
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей тия от Бенчмарк още не ми отговарят - дано са на десерта!?!?.
Коментар
Коментар