IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Капиталовата печалба - уникална тръпка!
    Едно е да си имаш дивидентни адсиц-и като СФИ, БРЕФ, или АТЕРА и да си знаеш колко там е наема, колко печалбата и евентуално колко са 90% от нея - всичко е прогнозируемо и няма голям елемент на изненада, НО
    вечерта прибрал се от работа да отвориш Инфосток-а и да видиш +2-3К за един ден - страхотно чувство!!!

Поздрави на оптимистите!!!
    Въпреки ,че си ми симпатичен като участник във форума не мога да се съглася с тебе - това което виждаш в инфостока е имагинерен междинен отчет за пазарната ситуация и заетите от теб позиции. Точно по повода комарджиите имат една аксиома -"Докато картите и картоиграча са на масата не се брои печалбата " - ще иде да рече ,че печалбата както може да продължи да расте ,така и може главоломно да изчезне.
    Нищо конкретно нямам впредвид за сегашната ситуация на БФБ и в частност твоята лична.
    Дай боже да продължим да растем-и аз се чувствам доволен от развоя и очаквам да продължим с още по устремни темпове!!!
    Честит Имен Ден на всички именници - здраве ,успехи и лично удовлетворение от начинанията!!!!
    мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Честит празник на всички!

Да си пожелаем повече риби на БФБ-то, ама не шарани, а борсови акули

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Капиталовата печалба - уникална тръпка!
        Едно е да си имаш дивидентни адсиц-и като СФИ, БРЕФ, или АТЕРА и да си знаеш колко там е наема, колко печалбата и евентуално колко са 90% от нея - всичко е прогнозируемо и няма голям елемент на изненада, НО
        вечерта прибрал се от работа да отвориш Инфосток-а и да видиш +2-3К за един ден - страхотно чувство!!!

така е, ама е уникална и в обратна посока... малко на наркоманска история понамирисва...
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Капиталовата печалба - уникална тръпка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Чак да съм талант не ама иначе наистина можеш да ми се възхищаваш особено след като хванах банката цкб на изсипването при ктб.Помниш до къде отиде цената нали ?
            Като те слушам май вече си понапълнил портфейла, преди това голямо реване беше сигурно изплаши най друг мечок Не е коректно да приказваш за апокалипсис на пазара и да пълниш през това време торбата!

Коментар

• Иван Искров: Депозитите от „Виктория“ достъпни на 12 декември

http://fakti.bg/biznes/123364-ivan-i...na-12-dekemvri

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Много точен!

Красив ден беше днес на БФБ. А сега има два почивни, за да имат шанс някой хора да раздвижат това под шапката
                Мислете, мислете.. че това днес беше само полъх от задаващата се буря. Докато се мъчите да я отричате ще ви обрули ушите
                хубаво изказване Батя....не само като насоченост(към инвеститорите) ами и като стил...имаш доста добре ошлайфан изказ....като на писател или човек занимаващ се с дейност в областта на литературата....може да се пробваш като реализация и в други насоки на обществения живот....както се казва знае ли човек(не се заяждам с хората,които уважавам като пояснение от моя страна към теб,за да не си ме разбрал погрешно)

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  Да ама тук има ''таланти'', които хващат върховете и дъната до последната стотинка.

Ние кьопавите само можем да се възхищаваме на хора като Монти и Ташунко
                  Чак да съм талант не ама иначе наистина можеш да ми се възхищаваш особено след като хванах банката цкб на изсипването при ктб.Помниш до къде отиде цената нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Много точен!

Красив ден беше днес на БФБ. А сега има два почивни, за да имат шанс някой хора да раздвижат това под шапката
                    Мислете, мислете.. че това днес беше само полъх от задаващата се буря. Докато се мъчите да я отричате ще ви обрули ушите
                    Като си помисля какво ускорение имаше в началото на годината, после при CHIM какви големи количества се изкупиха от........на 2.15 лв. и след като преживяхме политическа криза с осем месеца низходящ тренд и блокирани пари в КТБ, доходността от лихви пада, а сега като пуснаха на свобода едни 3.7 млрд. лв. ( такова нещо не си спомням до сега в съвременната история ) ...... какви ли чудеса може да станат. Не може вечно да е зле. След дълъг низходящ тренд идва и оптимизма с новата възходяща вълна от която някои колеги ще направят голели проценти печалба. Не препоръчвам нищо. Просто разсъждавам на глас. Може още много факти да се споменат, но да не досаждам. Успех на всички! Тук работим с : лева, време, проценти.

Коментар

• За съжаление, как да им се възхищавам като съм ги игнорирал.

Коментар

• Да ама тук има ''таланти'', които хващат върховете и дъната до последната стотинка.

Ние кьопавите само можем да се възхищаваме на хора като Монти и Ташунко

Коментар

• Преди време съм работил в една от най-големите институции на валутният пазар. Главният дилър беше доста особен. Имаше таланта да изцеди максимално рейнджа. Наистина талант аз не бих могъл така добре. За негово съжаление винаги когато дадена валута излизаше от рейнджа той се проваляше грандиозно. Когато влезе във възходящ тренд той се разпродаваше точно преди да започне и оставаше без експозиции. Когато почваше низходящ тренд той беше до козирката в съответната експозиция и стискаше здраво. Той вярваше, че всеки проблем може да се разреши със схемата "стискай здраво". Понякога ставаше понякога не. Та така е в живота, няма само хубаво. Господ като ти даде нещо ти взема друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Според мен продалите днес в скоро време ще си купят същите акции на 20 процента по-висока цена и ще бъдат щастливи от това. В края на крайщата тогава е много по-сигурно. Важното е, че в момента на сделката всички са щастливи. Като мине време някои се чувстват тъпо, но до тогава всички сме щастливи. Лека и доходна търговия.
                            Продължавам да твърдя, че на пазара има всички условия за голямо рали без психологията. Днес леко се пречупва. Ралито се ражда в съмнения и недоверие. Важното е Монти да плюе по оптимистите. Когато и той стане оптимист нещата хич няма да са на добре.
                            Много точен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Да бе с Еврохолда стана интересно.Защо ще влизат ако няма да печелят??
                              Защото може да е поставен фонд, Бледолики. Доста оферти продава имаше след обявяването на сделката, нелогично много.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Наште бикове може би,но не си мисли че чуждите вече не са надушили стръвта,
                                справка Еврохолд.
                                Да бе с Еврохолда стана интересно.Защо ще влизат ако няма да печелят??

Коментар

Working...
                                X