IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бъдете здрави - хубавите дни идват и не защото мениджмънта на БФБ е направил нещо или инвестиционната общност или резултатите на компаниите са се подобрили рязко - не, просто алтернативите за доходност и съхранение на парите ни намаляха много!!![/QUOTE]

Съгласен с доводите за парите - просто масата е голяма , част от банките са свръхликвидни. Преди 3-5 г. стоях кеш и КОРП имаше 7.5% доходност без да мърдаш, е малко зор , но излязох сух, сега по едната ми сметка в друга банка е 0.4%.

За резултатите на компаниите мисля не си съвсем прав - част от дружествата не само преживяха кризата , но и излязоха по - силни.Колкото и да ни е нездрава средата все пак имаме конкурентни бизнеси, а цените са смляни. Това, което ни е нужно е повече политическа воля, каквито сигнали вече виждаме и поне леко побутване от Европа, аз съм оптимист за пазара средносрочно.

Успех в инвестициите

Коментар

• И тази вечер ако гледате "Любовта е опиат" по Нова, ще чуете една страхотна сентенция, която адски ме впечатли и ме насочи към фармацията. Една от шефките на Пфайзър обясни на главния герой че десетте фармацефтични компании в СП500 правят повече печалба, отколкото останалите 490 компании в индекса
      Last edited by tony1975; 07.12.2014, 12:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
        Това Н.Василев ме разцепи с прогноза: "За България сме по-скоро негативни, поне докато не видим какво ще стане." - Още един анализатор дето знае как се познава кое е мъжко магаре. Свежарка - като за неделя сутрин е идеален. Добре , че не ми треперят ръцете да сурна някоя позиция с 3-4%
        Не е препоръка освен да се пазите да не ви сгази стадото , поне на мен ми се счува приближаващ грохот от копита, ама знае ли човек поне докато не видим какво ще стане
        аз за пръв път се поинтересувах от взаимните фондове 2007година, защото Прокредит Банк ми даваха 4% по месечен депозит, а сега на тези нива и при тази сянка от съмнение в банковата с-ма, сигурно доста хора се почесват. копита още не чувам - мисля че първо мениджърите на ВФ трябва няколко години да направят доходност над 10-15% и да почнат рекламите и тогава
        Въпреки че дори тази година 2-3 по-будни приятели ме питаха по-подробно какво и как точно правя из БФБ-тУ
        Бъдете здрави - хубавите дни идват и не защото мениджмънта на БФБ е направил нещо или инвестиционната общност или резултатите на компаниите са се подобрили рязко - не, просто алтернативите за доходност и съхранение на парите ни намаляха много!!!

Коментар

• Това Н.Василев ме разцепи с прогноза: "За България сме по-скоро негативни, поне докато не видим какво ще стане." - Още един анализатор дето знае как се познава кое е мъжко магаре. Свежарка - като за неделя сутрин е идеален. Добре , че не ми треперят ръцете да сурна някоя позиция с 3-4%
          Не е препоръка освен да се пазите да не ви сгази стадото , поне на мен ми се счува приближаващ грохот от копита, ама знае ли човек поне докато не видим какво ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            я ама той НикитУ рекъл да продаваме - пу добре че съм накупил!!!
            ами като трябва ще продаваме....щом така е казал човека

Коментар

• я ама той НикитУ рекъл да продаваме - пу добре че съм накупил!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Направо сам ще скочи в тигана, щедър е свети Николай и милостив
                Амин!
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Капиталовата печалба - уникална тръпка!
                  Едно е да си имаш дивидентни адсиц-и като СФИ, БРЕФ, или АТЕРА и да си знаеш колко там е наема, колко печалбата и евентуално колко са 90% от нея - всичко е прогнозируемо и няма голям елемент на изненада, НО
                  вечерта прибрал се от работа да отвориш Инфосток-а и да видиш +2-3К за един ден - страхотно чувство!!!

Поздрави на оптимистите!!!
                  Милият, сефте а? Е, представи си го в евра - при отваряне на Франкфуртската с гап По-хубаво беше само веднъж с Комерцбанк, завъртяха се $10к печалба ама брокито ги отмени - и КФН после естествено го изкараха прав. Затова в БГ повече трейдинг - не, там и закона подкрепя мошениците

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                    Ето го любимият ми инвеститор http://www.novini.bg/uploads/news_pi...den-112341.jpg Широко разтворил уста и хриле, за всички бройки на пазарна.
                    Направо сам ще скочи в тигана, щедър е свети Николай и милостив
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Милите да са ни живи и здрави!

Ето го любимият ми инвеститор http://www.novini.bg/uploads/news_pi...den-112341.jpg Широко разтворил уста и хриле, за всички бройки на пазарна.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Напротив, напротив колеги, шарани, благи шарани и дебели добре охранени да си пожелаем! Да им приберем сладко сладко, на всичките паричките.
                        Горките шарани, сладководни, заблатени, жал ми е за тях, имай милост
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Играчори, честито ни Никулден бе, какво сте се снишили като убитаци !? ))
                          Хайде, да са живи и здрави всички именици, св. Николай да ги води из мътните води на бфб и да ги опази от тоталните избушеняци
                          (Не важи за батката, той ги умее игрите с избушеняците, помощници му не трeбват)
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Честит празник на всички!

Да си пожелаем повече риби на БФБ-то, ама не шарани, а борсови акули
                            Напротив, напротив колеги, шарани, благи шарани и дебели добре охранени да си пожелаем! Да им приберем сладко сладко, на всичките паричките.
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                              Въпреки ,че си ми симпатичен като участник във форума не мога да се съглася с тебе - това което виждаш в инфостока е имагинерен междинен отчет за пазарната ситуация и заетите от теб позиции. Точно по повода комарджиите имат една аксиома -"Докато картите и картоиграча са на масата не се брои печалбата " - ще иде да рече ,че печалбата както може да продължи да расте ,така и може главоломно да изчезне.
                              Нищо конкретно нямам впредвид за сегашната ситуация на БФБ и в частност твоята лична.
                              Еее, ти па - добре че си тук да ни светнеш.
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
                                Въпреки ,че си ми симпатичен като участник във форума не мога да се съглася с тебе - това което виждаш в инфостока е имагинерен междинен отчет за пазарната ситуация и заетите от теб позиции. Точно по повода комарджиите имат една аксиома -"Докато картите и картоиграча са на масата не се брои печалбата " - ще иде да рече ,че печалбата както може да продължи да расте ,така и може главоломно да изчезне.
                                Нищо конкретно нямам впредвид за сегашната ситуация на БФБ и в частност твоята лична.
                                Дай боже да продължим да растем-и аз се чувствам доволен от развоя и очаквам да продължим с още по устремни темпове!!!
                                Честит Имен Ден на всички именници - здраве ,успехи и лично удовлетворение от начинанията!!!!
                                прав си и така да е - тръпката е юник!

Коментар

Working...
                                X