IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Колумбиец ли карахте?
    не бе, бонбонки...
    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      Той товареше камионите, аз ги карах и разтоварвах
      Колумбиец ли карахте?
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Той товареше камионите, аз ги карах и разтоварвах
        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
          Хехе, доживях да чета мненията на Пешката по медиите Много свестно момче... прекарахме едно лято в САЩ заедно в една къща и още тогава докато работеше по 18 часа на ден намираше време да блъска (бяха си купили щанги и направили лежанка в къщата) и да чете много дебели книги за капиталовите пазари!

Hard work beats talent!
          Чинии ли михте?
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Хехе, доживях да чета мненията на Пешката по медиите Много свестно момче... прекарахме едно лято в САЩ заедно в една къща и още тогава докато работеше по 18 часа на ден намираше време да блъска (бяха си купили щанги и направили лежанка в къщата) и да чете много дебели книги за капиталовите пазари!

Hard work beats talent!
            Keep going ...

Коментар

• Още сме съвсем в началото на Руската криза, за какви печалби бълнувате, незнам!

Коментар

• готинки статии списвали

Я. Спасов: Дори малък ресурс може да пречупи низходящия тренд

Една добра стратегия за инвестиране на БФБ
                Last edited by mibova; 08.12.2014, 09:53.

Коментар

• Очаквам силна, бича седмица на БФБ! Все повече играчи ще се включват в започващата корида... на моменти е възможно доста грубо блъскане на входа

Добре го е казал и г-н Пешев

П. Пешев: Вероятно ще видим силен месец декември
                  05 декември 2014 | 09:58
                  Има нагласи и предпоставки за поскъпване на българския фондов пазар, но решителността изостава, коментира за Profit.bg Петър Пешев, брокер в Bull Trend Brokerage. Вероятно ще видим силен месец декември, който ще ни донесе двуцифрен процентен ръст за 2014 г. В момента инвестициите в капиталови ценни книжа, в частност търгувани на Българска фондова борса, предоставят една добра инвестиционна алтернатива, която с голяма степен на вероятност е донесла най-висока доходност за последните 12 месеца - спрямо депозитите, правителствените и корпоративните облигации и имотите. Редица европейски и световни пазари на акции са поскъпнали или близо до историческите си максимуми, или вече са ги задминали, докато в това отношение българският фондов пазар има много да наваксва. Като че ли политическата обстановка в страната се успокоява, а доверието в европейските партньори и ЕС спрямо България се завръща. Ниските лихви в еврозоната и ЕС вероятно ще стимулират нарастването на преките чуждестранни, а и местни инвестиции. В този аспект имаме и положителни чисто борсови новини, като придобиването на 12% от капитала на Еврохолд от инвестиционния фонд KJK Fund II Sicav-Sif Balkan Discovery в средата на миналия месец, което говори за наличието на чуждестранен интерес към българския капиталов пазар

Прочети повече на: http://profit.bg/news/P-Peshev:-Vero...id-131970.html

Коментар

• Утре как сме +2% или на -2%?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                      Като те слушам май вече си понапълнил портфейла, преди това голямо реване беше сигурно изплаши най друг мечок Не е коректно да приказваш за апокалипсис на пазара и да пълниш през това време торбата!
                      Реването го правят други.Аз търгувам.Напазарил съм артиите на цкб още юни кога се паникьосахте и продадохте на цената която исках да купувам.За коректност на борсите не може и дума да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Не, още не съм. В крайна сметка реших че си заслужава да влеза нормално на БФБ чак когато видя ясни индикации за подобряване на икономиката с прилични растежи. В момента има стабилизация - реших че това не ми е достатъчно.

Не съм убеден че ще продължава да пада, но не съм убеден и че ще има траен, устойчив и дълъг растеж. Така че за следващите месеци, а може и години съм пас.
                        Какво означава устойчив растеж ? За дълъг растеж няма да питам - винаги може още.. справка GILD
                        Подозирам каква ти е стратегията - да видиш едни 15-20% стабилен ръст и след това да направиш бърза врътка от 20-30% . Предвид на това, че на БФБ често се случват внезапни и "неочаквани" 1-2 двумесечни ръстове сметката може и да излезе. В подкрепа на написаното е , че се позовавам на твои изказвания - че не обичаш да държиш дългосрочни позиции на БФБ ....
                        Но....,не мислиш ли, че кривата на растежа може да има друга форма - например 20-25 up , , 5% down и така няколко пъти
                        В такъв случай, ще е напълно възможно да купиш на връх (дори и локален) и продадеш на дъно (също локално)
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Добре де, кой вярва на политик? Особено на бивш министър
                          кой, кой - ами някой депозант!

Коментар

• Добре де, кой вярва на политик? Особено на бивш министър

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              Това същия педераст от Експат ли е, който набута народа в Меком и го фалира?
                              точно този
                              той убеди Лагерфелда на бфб-то да купи мощно там и да чака 20% дивидент

Ники, Никииии, Ники - колкото и пари да ти е дал ония митничар.....трябвало е да си направиш сметка, че оставайки в бранша ще си с наакана репутация!!!
                              Last edited by tony1975; 07.12.2014, 12:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                                Това Н.Василев ме разцепи с прогноза: "За България сме по-скоро негативни, поне докато не видим какво ще стане." - Още един анализатор дето знае как се познава кое е мъжко магаре. Свежарка - като за неделя сутрин е идеален. Добре , че не ми треперят ръцете да сурна някоя позиция с 3-4%
                                Не е препоръка освен да се пазите да не ви сгази стадото , поне на мен ми се счува приближаващ грохот от копита, ама знае ли човек поне докато не видим какво ще стане
                                Това същия педераст от Експат ли е, който набута народа в Меком и го фалира?

Коментар

Working...
                                X