IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Карол е посредникът с най-много индивидуални клиенти у нас, нормално съответно да е страна по повечето следки...
    да прав си - продават ми на доста места през Карол!!!
    4млн - добра търговия днес!!!
    Last edited by tony1975; 19.02.2013, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Карол разпродават на доста места!
      Карол е посредникът с най-много индивидуални клиенти у нас, нормално съответно да е страна по повечето следки...

Коментар

• Карол разпродават на доста места!

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
          Досега около 1 020 сделки
          Ако минем 1 098 ще има рекорд за последните месеци (може би над година)
          А има ли коментар защо за потребителите на ИнвесторБГ тези сделки и котировките не са видни и актуални - не вървят както трябва от може би седмица? Нещо като обяснение на един такъв проблем, ъпдейт както става, какво се прави, или не ви интересува
          Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            Досега около 1 020 сделки
            Като акционер в борсата това само ме радва. Отчета за първо тримесечие ще е много добър.

Коментар

• Досега около 1 020 сделки

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                Не приятелю, имам желание да се научиш да пишеш грамотно за да не се излагаш пред аудиторията. А ника ми Еон идва от "голям период от време", синоним е на ера.

Eon,
                може и да си забарвил, но вече си водил този спор с един ник мече цвети 93/Монти/ ...
                И името ЕОН е името на бога на ветровете и бурите...

А това дали се излагам ,пет човека да ми вярват е достатъчно за мен.....а те са повече от пет... а ситуацията на борасат и държавата показват че съм прав...и да му мислят спекулантите със шит акциите...
                ТИМ , Бедо ,Банев и т.н...и разградският и той дядо попе...
                Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Това че само ТИМ си купуват и вдигат акциите е поредната манипулация на Монти.
                  Първо той няма акции там, за да продава и да знае кой купува.
                  Второ аз лично играя активно по позициите и засичам - Бетакорп, СИС, Бултренд, Карол като купувачиТова все тим ли са??

Предполагам че няма много които да му вярват на манипулациите, защото той отдавна се компроментира, но все пак за новодошлите...
                  Батка ти продаваш ли.....
                  Значи новодошлите да ми не вярват а да вярват на Батката и да купуват на Батката акциите....

боже ,боже как може да пропадне човек за няколко лева....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Имаш желание да ми бъдеш секретарка....
                    Така да бъде. Следващият пост в който имам грешка имам ти позволявам да го коригираш и пак да го пуснеш във Форума и да си пишеш коригирано от ЕОН... Може и от ЧЕЗ....
                    Не приятелю, имам желание да се научиш да пишеш грамотно за да не се излагаш пред аудиторията. А ника ми Еон идва от "голям период от време", синоним е на ера.
                    Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Проблема Батя е че сега уволниха Дянков, който натискаше институционалните инвеститори с ниска доходност, ама те от няма на къде даваха пари!
                      Освен това ако си забелязал няма по-голям вътрешен аукцион от 30 млн. лв. а утре ще изскочат с 800-900 млн. Нали ти е ясно къде ще отида доходността! Освен това предишните аукциони, ако случайно инвеститорите търсеха по-добра доходност просто не им продаваха ДЦКта и толкоз!
                      Чакай сега. Веднъж защитаваш Дянков че правел стабилност, но пък не били разчетени тия 800 млн. за земеделците и сега се отива на извънредни аукциони.
                      Ами точно Дянков е за бой че не ги е разчел. Щом са обещали веднъж, значи се дължат към 31.01 и толкоз. Сякаш не е знаел че ще плаща Велчевите облигации и пр. разходи.
                      Дянков има както положителни неща, така и много издънки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                        "свой" или "свои" - първото е за единствено число, второто за множествено

"кой" или "кои" - първото е за единствено число, второто за множествено

При условие че използваш пари, значи е множествено, т.е. трябва да са вторите думи.

Само сега да не тръгнеш да казваш "акций" и "облигаций", само защото са в множествено число.
                        Имаш желание да ми бъдеш секретарка....
                        Така да бъде. Следващият пост в който имам грешка имам ти позволявам да го коригираш и пак да го пуснеш във Форума и да си пишеш коригирано от ЕОН... Може и от ЧЕЗ....

Коментар

• Това че само ТИМ си купуват и вдигат акциите е поредната манипулация на Монти.
                          Първо той няма акции там, за да продава и да знае кой купува.
                          Второ аз лично играя активно по позициите и засичам - Бетакорп, СИС, Бултренд, Карол като купувачи
                          Това все тим ли са??

Предполагам че няма много които да му вярват на манипулациите, защото той отдавна се компроментира, но все пак за новодошлите...

Коментар

Направо ти се чудя що се пишеш равновесие.
                            Ами ти се лашкаш между посимизъм и оптимизъм като фурнаджийска лопата бе човек
                            Какво си се панирал пък сега?
                            Щели да източат 1 млрд. и нямало да има пари.
                            Ами в началото на годината като платиха Велчевите облигации нали 80% от парите точно в нашите институционални дойдоха!
                            Отделно нали до 45 дни тия пари на замеделците, ЕС ще ни ги преведе!
                            Я се стегни! Имах те за по-разумен и стабилен форумец!
                            Проблема Батя е че сега уволниха Дянков, който натискаше институционалните инвеститори с ниска доходност, ама те от няма на къде даваха пари!
                            Освен това ако си забелязал няма по-голям вътрешен аукцион от 30 млн. лв. а утре ще изскочат с 800-900 млн. Нали ти е ясно къде ще отида доходността! Освен това предишните аукциони, ако случайно инвеститорите търсеха по-добра доходност просто не им продаваха ДЦКта и толкоз!

Коментар

Направо ти се чудя що се пишеш равновесие.
                              Ами ти се лашкаш между посимизъм и оптимизъм като фурнаджийска лопата бе човек
                              Какво си се панирал пък сега?
                              Щели да източат 1 млрд. и нямало да има пари.
                              Ами в началото на годината като платиха Велчевите облигации нали 80% от парите точно в нашите институционални дойдоха!
                              Отделно нали до 45 дни тия пари на замеделците, ЕС ще ни ги преведе!
                              Я се стегни! Имах те за по-разумен и стабилен форумец!
                              Еми движа се според обостоятелствата. Не съм очаквал че са толкова малуомни в министерството на финансите че да не си предвидят от къде ще намерят пари за плащания известни от преди една година. В моменат разчитат на тази емисия дълг утре, но това им е последната надежда.

След това и пари в банките и ПФ няма да има. Като пратят парите от ЕС това само ще успокои малко нещата но реално парите пак ще са на дъното. А сега с тези маневри за уволнение на финансов министър 4 месеца преди избори и взимане на лизенза на ЧЕЗ ме съмнява да могат да емитират и чужди облигации.

И какво остава тогава. как ще се финансира правителството от тук нататък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Зависи! Ако купуваш със свой пари не е симулиране ,но ако купуваш с пари на пенсионно осигурени хора... е...
                                Ти как мислиш с кой пари се купува в момента....
                                Не е препоръка...
                                Идеята беше да му се продаде а не да се купува с него...
                                "свой" или "свои" - първото е за единствено число, второто за множествено

"кой" или "кои" - първото е за единствено число, второто за множествено

При условие че използваш пари, значи е множествено, т.е. трябва да са вторите думи.

Само сега да не тръгнеш да казваш "акций" и "облигаций", само защото са в множествено число.
                                Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Working...
                                X