If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напротив! Портфейла непрекъснато се преструктурира. Всеки има различни умения. Едни хващат дъна и върхове, друго се опитват, но хващат кинжали а аз преструктурирам портфейла си непрекъснато и така системно бия индексите. Аз нямам уменията да улуча перфектно движението на пазара и това не ме вълнува. Първият връх беше април, после юни, след това септември и сега съм на косъм да бия септемврийският. Затова не разбирах песимистите. Пазара е пълен с възможности. В портфейла ми има растящи компании с фоуърд П/Е 5-7. При това не говорим за холдинги а заводи с ясна дейност.
Не разбираш щото няма CFD на БФБ, да видиш къси през leverage ...
Малко а-ла Фейсбук лайкове.
Напротив! Портфейла непрекъснато се преструктурира. Всеки има различни умения. Едни хващат дъна и върхове, друго се опитват, но хващат кинжали а аз преструктурирам портфейла си непрекъснато и така системно бия индексите. Аз нямам уменията да улуча перфектно движението на пазара и това не ме вълнува. Първият връх беше април, после юни, след това септември и сега съм на косъм да бия септемврийският. Затова не разбирах песимистите. Пазара е пълен с възможности. В портфейла ми има растящи компании с фоуърд П/Е 5-7. При това не говорим за холдинги а заводи с ясна дейност.
Аз говоря с цифри, пролетта бях +45%, сега съм +28%. Като гледам ти участваш във форума от април тази година или греша?
Съмнението е нещо хубаво. Без него не може да започне борсово рали. На мен ми трябва ръст от 0,6 процента за да си бия рекорда за годината. Това е въпреки, че през цялото време съм бил в акции. Аз съм доволен. Остана и да продължим така.
Форума е професионален и не е място за избиване на комплекси.А и всяко нещо трябва да е с мярка, даже и когато лъжеш новобранците за да си пробуташ шитовете..
Равновесие е прав..
Коментар