IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не виждам какво отклоняване от темата е, че личното и емоционално приемане на търговията е признак за грешни действия. Това си е основно правило в търговията, ако приемаш нещо емоционално, а още повече лично, значи просто тази работа не е за теб. Дали това ще е БФБ или нещо друго все тая. Ако човек се кефи толкова на 2% ръст пък и на 20% или пък се паникьосва от 20% спад, значи просто това не е неговия начин да инвестира.

Всъщност като цяло смятам, че цялото това надъхване или пък изказване на страхове е вредно. Създава емоционално привързване към търговията. Все едно дали позитивно или негативно. Все е вредно.

Коментар

• Отново си прав, но веднъж в годината ако човек се похвали, къде е лошото в това..
      Е, вече ако злобее и се нахъсва да плюе по чуждите успехи, смъква форума до нивото си на продавач на анцузи от битака..
      Last edited by Хайърсъзов; 09.12.2014, 13:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Абе не знам какво се ядете с Батя , нещо много лична стана тая търговия.
        Запомнете - причините да не сте в печеливша позиция са няколко, но основно една....Сещате ли се коя и кой е най-големия виновник
        Все едно да обвинявам Сорос, че е разпродал PBR преди мен и не е споделил тия негови намерения.... макар, че посочения пример не е особено коректен - защото излязох преди него.
        Това, че се ям с Батя няма нищо общо с търговията и с печалбите. Както писах - печалбите са перфектни и търговията върви. В предния пост съм писал обосновката си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Абе не знам какво се ядете с Батя , нещо много лична стана тая търговия.
          Запомнете - причините да не сте в печеливша позиция са няколко, но основно една....Сещате ли се коя и кой е най-големия виновник
          Все едно да обвинявам Сорос, че е разпродал PBR преди мен и не е споделил тия негови намерения.... макар, че посочения пример не е особено коректен - защото излязох преди него.
          Тепърва има да пищят и да вият като линейки лузърите! Попълвам си игнор листа и не се занимавам с глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
            Ще се надяваме на Алианц, да крепи ...
            Алианц -> Императора -> Атера а АТЕРА - надолу днес

Коментар

• Съмнението е нещо хубаво. Без него не може да започне борсово рали. На мен ми трябва ръст от 0,6 процента за да си бия рекорда за годината. Това е въпреки, че през цялото време съм бил в акции. Аз съм доволен. Остана и да продължим така.

Коментар

• Абе не знам какво се ядете с Батя , нещо много лична стана тая търговия.
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                  Тя изповедалнята е отворена,който иска да се изповяда да влиза вътре,за мен
                  лично е твърде рано за тая работа.

Коментар

• Дано в следващите две седмици си понаместят малко портфейлите и пенсиите

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Дано ,
                      че ако вчера спекулантите са изхарчили последните си левове ,ще бъде много ,много лошо .....защото няма да има кой да крепи позициите....
                      http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Киро, продължаваш да се педалчиш. Намери ми поста в който казвам че до дни ще стане 1000 пункта и ти пращам веднага 5 бона по сметка!
                        Ако не го направиш, признаваш че си пълен мухъл и завистник!
                        Знам че ти е много криво че пазара тръгна така рязко нагоре, но това е положението. Като нямате топки си натискайте парцалите и си бачкайте на по 600 лв. заплатка и не завиждайте че Вуте карал хубава кола
                        Прати бе батка ,нали нямаше никога да стане 1,65 лв. ХИМ и се хващаше на пет бона...
                        да ти пратя ли сметката на някой дом за деца сираци.........
                        ти верно си голям наглецццццц......

Коментар

• Вие па с тия коли се оляхте... самолети и яхти му е майката.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Ами, коригирал се- нали още от май месец каза. че до няколко дни ще стане 1000.
                            Така е лафа, още откакто ПЕКА твърдеше на спада през 2008г., че СОФИКС щял да стане 0.Дано продължи още малко ралито- поне до края на месеца
                            Дано ,
                            че ако вчера спекулантите са изхарчили последните си левове ,ще бъде много ,много лошо .....защото няма да има кой да крепи позициите....

Коментар

• Киро, продължаваш да се педалчиш. Намери ми поста в който казвам че до дни ще стане 1000 пункта и ти пращам веднага 5 бона по сметка!
                              Ако не го направиш, признаваш че си пълен мухъл и завистник!
                              Знам че ти е много криво че пазара тръгна така рязко нагоре, но това е положението. Като нямате топки си натискайте парцалите и си бачкайте на по 600 лв. заплатка и не завиждайте че Вуте карал хубава кола

Коментар

• Ами, коригирал се- нали още от май месец каза. че до няколко дни ще стане 1000.
                                Така е лафа, още откакто ПЕКА твърдеше на спада през 2008г., че СОФИКС щял да стане 0.Дано продължи още малко ралито- поне до края на месеца

Коментар

Working...
                                X