IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бе гърчолята гледам почти 11% надолу днес...някаква специална новина не виждам...идеи ?

http://markets.ft.com/research/Marke...mary?s=ASE:ATH

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Напротив! Портфейла непрекъснато се преструктурира. Всеки има различни умения. Едни хващат дъна и върхове, друго се опитват, но хващат кинжали а аз преструктурирам портфейла си непрекъснато и така системно бия индексите. Аз нямам уменията да улуча перфектно движението на пазара и това не ме вълнува. Първият връх беше април, после юни, след това септември и сега съм на косъм да бия септемврийският. Затова не разбирах песимистите. Пазара е пълен с възможности. В портфейла ми има растящи компании с фоуърд П/Е 5-7. При това не говорим за холдинги а заводи с ясна дейност.
      Не разбираш щото няма CFD на БФБ, да видиш къси през leverage ...
      Малко а-ла Фейсбук лайкове.

Коментар

В портфейла ми има растящи компании с фоуърд П/Е 5-7. При това не говорим за холдинги а заводи с ясна дейност.
        Тук вече прекали малко

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
          Аз говоря с цифри, пролетта бях +45%, сега съм +28%. Като гледам ти участваш във форума от април тази година или греша?
          Доста над 28% съм Във форума съм някъде от 2004-2005 и аз не помня.

Коментар

Напротив! Портфейла непрекъснато се преструктурира. Всеки има различни умения. Едни хващат дъна и върхове, друго се опитват, но хващат кинжали а аз преструктурирам портфейла си непрекъснато и така системно бия индексите. Аз нямам уменията да улуча перфектно движението на пазара и това не ме вълнува. Първият връх беше април, после юни, след това септември и сега съм на косъм да бия септемврийският. Затова не разбирах песимистите. Пазара е пълен с възможности. В портфейла ми има растящи компании с фоуърд П/Е 5-7. При това не говорим за холдинги а заводи с ясна дейност.
            Аз говоря с цифри, пролетта бях +45%, сега съм +28%. Като гледам ти участваш във форума от април тази година или греша?

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
              Това означава, че доста зле си бил пролетта.

Коментар

Съмнението е нещо хубаво. Без него не може да започне борсово рали. На мен ми трябва ръст от 0,6 процента за да си бия рекорда за годината. Това е въпреки, че през цялото време съм бил в акции. Аз съм доволен. Остана и да продължим така.
                Това означава, че доста зле си бил пролетта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                  Малко ли ти беше за два дни?
                  Да си вземат малко въздух и пак бой по главите

Коментар

• еййййййй, май е време за...
                    днес пазара поумря - сигурно обядват брокитата, явно модераторките вече са хапнали

Коментар

• Малко е.Нали от май месец ни обещават 1000

Коментар

• Много ми е гот!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Това ли беше чупенето на мечити зъби:
                          Малко ли ти беше за два дни?

Коментар

• Това ли беше чупенето на мечити зъби:

Коментар

• И оборота пак обратно към полвин мелеон. Язък за барута, туй ли беше КТБ еуфорията?

Коментар

• Форума е професионален и не е място за избиване на комплекси.А и всяко нещо трябва да е с мярка, даже и когато лъжеш новобранците за да си пробуташ шитовете..
                                Равновесие е прав..

Коментар

Working...
                                X