If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те тука всички са факири и дори скалпират на дневна моля ти се.хубаво е че цялата ситуация е яко по еврейски спекулативна.ша ме хванат за оная работа да продам
Къде ще спрем, зависи от мошетата. Нищо не зависи нито от това каква ни е икономиката, нито от това какво става по света. Парите са при големите, като кажат "скачай"-скачаме и точка. Докато могат да смъкват и да купуват еФтино ще го правят. После ще надуят цените, ще продават и така до края на света. Боли като всеки ден губиш по позиции, не знам как някой факири тука във форума все купуват в дъното и продават на върха, но аз за сега копам с денивелация
Ей затуй си скъсайте тъпите дипломи от унсс за фондамент и или почвайте графиките или не се занимавайте. Че то хондамента 2000 2007 да не беше по различен
Пазара е с мечи настоения от доста време. В момента за него бъдещето няма значение. Да имаш очаквания се него се приема като глупост. Гледа се само миналото като целта е да бъде купено на много голям дисконт.
Това изобщо не означава, че бъдещето е лошо. Просто на този етап пазара не се интересува от него. Считам, че при такива ситуации винаги има огромни изкривявания и възможности за оптимизация на портфейла. Ще се възползвам от тях. Мога да добавя и един лаф на Костолани "който няма акции когато падат, той няма и когато се качват".
Пазара предлага добри възможности за малките и средно големи инвеститори. За големите е твърде тесен поради ниската ликвидност. Времето ще покаже кой как се е справил. Като за начало след три седмици излизат отчети. Тогава ще видим какво е било близкото минало. Очаквания за бъдещето към този етап се приемат само с присмех и вероятно няма да бъдат обсъждани.
Рейнжжжж .няма да се плашите от десет двайсе стинки. 2.94 лефа на хима тази година със шип.такаааа .
хубаво е че измамниците от петрол го духат.как мразя православни еврей с петрол
Монтито не се обажда май има питрол в гащите
Вчера пак се писаха тонове глупости / във форума/ Ефекта от КТБ, липсата на работеща икономика и посегателството към ПФ са предостатъчни зада вървим на юг. Днес случайно видях първата страница на в. Преса - Високите такси намаляават парите ни за пенсия - или нещо такова беше. Като се добави и страха от правене на каквото и да било. Да ви имам оптимизма
Коментар