IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Монтьо кво става с питрола.купуваш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      нашите политици могат да разкачат всеки вагон дори и от най-добре движещите се влакове
      Нали роптаехме срещу Орешакаама то можело и по зле да станетези безмозъчни олигофрени направо затриха борсата
      Last edited by strol; 09.01.2015, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Аз не мога да повярвам колко умряла ни е борсичката... Вчера цяла Европа беше с 2-3% нагоре, а ние ...?!?! Дей......
        Ти остави вчера, днес гледай какво става

Коментар

• Те тука всички са факири и дори скалпират на дневна моля ти се.хубаво е че цялата ситуация е яко по еврейски спекулативна.ша ме хванат за оная работа да продам

Коментар

• Къде ще спрем, зависи от мошетата. Нищо не зависи нито от това каква ни е икономиката, нито от това какво става по света. Парите са при големите, като кажат "скачай"-скачаме и точка. Докато могат да смъкват и да купуват еФтино ще го правят. После ще надуят цените, ще продават и така до края на света. Боли като всеки ден губиш по позиции, не знам как някой факири тука във форума все купуват в дъното и продават на върха, но аз за сега копам с денивелация

Коментар

• Ей затуй си скъсайте тъпите дипломи от унсс за фондамент и или почвайте графиките или не се занимавайте. Че то хондамента 2000 2007 да не беше по различен

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Аз не мога да повярвам колко умряла ни е борсичката... Вчера цяла Европа беше с 2-3% нагоре, а ние ...?!?! Дей......
                Борсата ни има силна корелация към качеството на политиката ни А западните борси нямат корелация с качеството на политиката ни

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Вярваме ли, колеги, вярваме ли?
                  Пазара е с мечи настоения от доста време. В момента за него бъдещето няма значение. Да имаш очаквания се него се приема като глупост. Гледа се само миналото като целта е да бъде купено на много голям дисконт.
                  Това изобщо не означава, че бъдещето е лошо. Просто на този етап пазара не се интересува от него. Считам, че при такива ситуации винаги има огромни изкривявания и възможности за оптимизация на портфейла. Ще се възползвам от тях. Мога да добавя и един лаф на Костолани "който няма акции когато падат, той няма и когато се качват".
                  Пазара предлага добри възможности за малките и средно големи инвеститори. За големите е твърде тесен поради ниската ликвидност. Времето ще покаже кой как се е справил. Като за начало след три седмици излизат отчети. Тогава ще видим какво е било близкото минало. Очаквания за бъдещето към този етап се приемат само с присмех и вероятно няма да бъдат обсъждани.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Абе вие слепи ли сте глухили сте или бавно .... кви корелации. Ние сме единствени неповторими

Коментар

• Аз не мога да повярвам колко умряла ни е борсичката... Вчера цяла Европа беше с 2-3% нагоре, а ние ...?!?! Дей......
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Рейнжжжж .няма да се плашите от десет двайсе стинки. 2.94 лефа на хима тази година със шип.такаааа .
                        хубаво е че измамниците от петрол го духат.как мразя православни еврей с петрол
                        Монтито не се обажда май има питрол в гащите

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                          Хамерика +2%
                          Европа +3% (че и ги бомбят)...

а тука -10 градуса и борсата -1,0%

e*ем ти корелацията...
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Steel Разгледай мнение
                            Че вярваме, то е ясно, но в какво?
                            Up or Down?
                            Във врътката,само се въртят като гламави.

Коментар

• и аз да питам нещо до около 400 дали ще се спрем?

Коментар

• Вчера пак се писаха тонове глупости / във форума/ Ефекта от КТБ, липсата на работеща икономика и посегателството към ПФ са предостатъчни зада вървим на юг. Днес случайно видях първата страница на в. Преса - Високите такси намаляават парите ни за пенсия - или нещо такова беше. Като се добави и страха от правене на каквото и да било. Да ви имам оптимизма

Коментар

Working...
                                X