IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гърция, Украйна... мечките ще танцуват доста дълго.

http://www.blitz.bg/news/article/314219

http://www.blitz.bg/news/article/314249

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
      С всеки изминат ден, седмица, месец сме на кръстопът с надеждата, че обръща тренда и тръгваме нагоре, но от март миналата година до момента Равновесие е прав - мечи тренд. Да, мени си мнението ( не го защитавам ) - само обобщавам фактите. В тези мътни времена трябва да се преструктурира портфейла, за да се намалят заягубите.
      Прав си за преструктурирането, но не и за раЗновесен... Постфактум всеки може. А прогноза, коренно променяна за 2 седмици, не е прогноза а лутане без посока

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Не съм сигурен кога е бил прав, дали вчера или преди 2 седмици, когато прогнозира Софикс 700 до края на 2015-та.
        С такива прогнози има голям шанс да познае каквото и да се случи

Въпроса е как се отиграват такива прогнози... Ааа, вярно, с къси и дълги едновременно
        С всеки изминат ден, седмица, месец сме на кръстопът с надеждата, че обръща тренда и тръгваме нагоре, но от март миналата година до момента Равновесие е прав - мечи тренд. Да, мени си мнението ( не го защитавам ) - само обобщавам фактите. В тези мътни времена трябва да се преструктурира портфейла, за да се намалят заягубите.

Коментар

Аз също не харесвам мечият тренд, но и този тренд трябва да се използва за промяна на портфейла. Само с гледане не става. Седиш, гледаш и виждаш как портфейла се топи. Или взимаш мерки или оставаш в статистиката с продал да дъно или ставаш дългосрочен ( дългогодишен ) донор. Въпрос на гледна точка.
          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
            Бабини деветини .
            Аз също не харесвам мечият тренд, но и този тренд трябва да се използва за промяна на портфейла. Само с гледане не става. Седиш, гледаш и виждаш как портфейла се топи. Или взимаш мерки или оставаш в статистиката с продал да дъно или ставаш дългосрочен ( дългогодишен ) донор. Въпрос на гледна точка.

Коментар

От съставянето на правителството все ни се привиждат и причуват или така ни се иска, но до момента Равновесие е прав-мечи тренд.Факт.
              Не съм сигурен кога е бил прав, дали вчера или преди 2 седмици, когато прогнозира Софикс 700 до края на 2015-та.
              С такива прогнози има голям шанс да познае каквото и да се случи

Въпроса е как се отиграват такива прогнози... Ааа, вярно, с къси и дълги едновременно

Коментар

От съставянето на правителството все ни се привиждат и причуват или така ни се иска, но до момента Равновесие е прав-мечи тренд.Факт.
                Бабини деветини .

Коментар

какво да се прави мечи тренд е.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Забелязват се първите бичета от стадото....Някъде в далечината се чува тропот на копита....
                    7...6.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                      Купувах и аз лекинко днес ..... пък да видим ...
                      Не бързай според мен.Пипай внимателно.

Коментар

Забелязват се първите бичета от стадото....Някъде в далечината се чува тропот на копита....
                        7...6.....
                        Купувах и аз лекинко днес ..... пък да видим ...

Коментар

7...6.....
                          На 1 да не се окаже че стадото е мериносово..

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Добро утро!
                            Ето нещо за любителите на графиките.

Ще се пробвам и аз да покажа нещо въпреки начинаещия ми характер и шанса да се изложа някъде.

Коментар:
                            Твоята графика е по-скоро оптимистична тъй като подкрепата не личи да е паднала.
                            Аз съм по-скоро песимистично настроен предвид затварянето на борсата под подкрепата от 497!.
                            14.01.2015 затв. - 493
                            15.01.2015 затв. - 497
                            Друг индикатор са 3те SMA ,където имаме пробив на SMA 20, a след 2месеца (според мен и по-малко) ще имаме пробив и на SMA 100, която ако бъде пробита отиваме на 416.
                            Не знам прекалено ли е рано да говорим за вълните на Елиът, но горе-долу се получават - интересен е факта, че нивото на подкрепа при голямото фибо 288 - 628 на 61% е - 416 съответстващо на правилото, че 3тата вълна е приблизително 161% от 1вата вълна
                            А корекцията вълна 4 се получава около 38% от 3, което е малко над подкрепата на 497 (505)
                            Та или ще имаме ТА по учебник или биковете ще се развихрят

ПС: На графиката съм пропуснал да начертая SMA 50, oтбелязал съм къде я пресичаме
                            ПС: Пазя се за утре, затова си чертая графики петък вечер
                            Ще се радвам ако споделите по нещо.

Редакция: Върха на вълна 2 е 562 - което е 50% от вълна 1, стрелката е единствено за пресичането на SMA 50

Мнението е от аналитичен характер. Не е препоръка.
                            Last edited by ripwalk; 16.01.2015, 22:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Мечи тренд - продавай нови върхове, купувай нови дъна
                              Изречението е живата истина, но колко се научиха да го спазват. С това правило се намаляват загубите. Дисциплина трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                През 1948г 100000 гръцки партизани комунисти гонени от гръцката армия и американците идват в България.Тия дълго време живеят в България,някой
                                от тях създават семейства.Къде мислиш са работили тези хора?
                                Ти да си чувал грък да работи? А пък грък-комунист ..............
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X