IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    е да ама ако не са те, ще трябва ние да си ги ядем ония дърти мръвки
    Ааа, сега, дефинирай ние. Аз само квалитетни нещица похапвам, сладко - сладко!
    А понякога и дъртата мръвка е супер! Сега хапвам една страшна биволска мръвка, много силно влиза!
    Last edited by Fiscalist; 28.12.2012, 15:32.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Кой му пука за някви блядове...
      На теб може да не ти пука но на засегнатите фирми бъди сигурен че им пука, щото са изнасяли за там и сега ги рязват !
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        Кой му пука за някви блядове...
        е да ама ако не са те, ще трябва ние да си ги ядем ония дърти мръвки
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Кой му пука за някви блядове...
          Custodite sortem vestram

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...iatiia,144759/

От 28 декември влиза в сила забраната за внос на месо и млечни продукти от пет български предприятия на територията на Руската федерация, съобщи руската служба по ветеринарен и фитосанитарен контрол Росселхознадзор.

Временно е забранен вносът на продуктите на компаниите „Меком“, „Авис“, „Брезово“, Би си си Хандел“ и „Месни продукти“. Решението е било взето след инспекции в българските предприятия, проведени през октомври 2012 година.

Коментар

• Днес пак рали имаме, но какво ли ще е на 2ри

Коментар

• брокерчета що не натискате надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Заради ,толкова много труд и време отделено от теб , за да ми направиш забележка в текста ,ще я приема......
                  Иначе даже и не чета понякога написаното от мен ....
                  Позволих си, да поблъскам по клавиатурата, не конкретно заради теб, а за принципа. Мисля, че, би трябвало, да си го усетил правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнение
                    Дано,че иначе ще постим.
                    Февруари имат ОСА...
                    Ако няма преоценка означава ,че нещо се е случило и тази преоценка вече не е важна...за някой или някои !

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
                      Грозно звучи така написано. Пише се с о, не с у. Не, че е чак толкова важно и по принцип не си падам, да чопля в правописни грешки, ама за образовани хора, някак си ми е кофти, да гледам, че имат по-сериозни пропуски в правописната култура (ако може така да се каже.)
                      Забелязъл съм, че и самия господин ви Донев има такива пропуски. Добре е, да показваме що-годе някакво ниво и във форума относно правописа. Вдига се и нивото на форума, като цяло. На всички ни е неприятно, когато се наводни с простащина. Сегашния случай е друг, разбира се, но говорим по принцип.
                      По темата за оптимизма - и аз кеширах днес, тук-там по нещо. Доволен съм. Де да беше всеки ден така... ))
                      Заради ,толкова много труд и време отделено от теб , за да ми направиш забележка в текста ,ще я приема......
                      Иначе даже и не чета понякога написаното от мен ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Ако утре не го вдигнат ще чакаме големи рукади....:
                        Не е препоръка...
                        Грозно звучи така написано. Пише се с о, не с у. Не, че е чак толкова важно и по принцип не си падам, да чопля в правописни грешки, ама за образовани хора, някак си ми е кофти, да гледам, че имат по-сериозни пропуски в правописната култура (ако може така да се каже.)
                        Забелязъл съм, че и самия господин ви Донев има такива пропуски. Добре е, да показваме що-годе някакво ниво и във форума относно правописа. Вдига се и нивото на форума, като цяло. На всички ни е неприятно, когато се наводни с простащина. Сегашния случай е друг, разбира се, но говорим по принцип.
                        По темата за оптимизма - и аз кеширах днес, тук-там по нещо. Доволен съм. Де да беше всеки ден така... ))

Коментар

• Дано,че иначе ще постим.

Коментар

• Първоначално изпратено от пишман спекулант Разгледай мнение
                            Не вярвам и утре да стане.Тая година греда.

Нещо повече...
                            Събев преоценява последният ден ако го прави......

Коментар

• Не вярвам и утре да стане.Тая година греда.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Т..е. кой продал днес продал. Защото ако не се лъжа днес е деня който важи за преоценки на ПФ за към края на годината
                                Който не е продал гризе нокти и осреднява или се моли и утре да има такива цени

Коментар

Working...
                                X