IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От понеделник тръгваме нагоре. Леко и постепенно, но постоянно ))
    И няма да ви кажа защо, как и какво. Просто да сте информиранини да не се чудите
    препоръки не давам

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Ха, ха, глупости на търкалета! И сега нито една БГ акция ли нямаш?
      Имам разбира се - просто са на 1/3 от таргета ми. Все пак може и да бъркам

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ще видим то както сега софикс е на 500 нищо чудно да падне и до 400 следващите месеци. И то при отстътвие на някакви причини. Ами ако вземат да се появяват причини. Но може да стане и 700. За момента върви към 400, не виждам защо тогава да се заблуждавам че върви към 700.

Не купувам нисколиквидни, не очаквам някакви главозамайващи растежи за кратък период, така че винаги мога да влеза ако тръгне нагоре.
        Ха, ха, глупости на търкалета! И сега нито една БГ акция ли нямаш?

Коментар

• Дончев: Без реформи има риск европарите да бъдат спрени до 1 г.

Решението за спирането на влакове беше грешка, каза вицепремиерът

http://www.investor.bg/evroproekti/2...do-1-g-187515/

Кое решение е правилно и кое грешно, тези знаят ли изобщо какво правят!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            И друг път съм ти казвал, че трябва да си смениш ника, защото не пазиш равновесие, а залиташ в крайности.
            Ще видим то както сега софикс е на 500 нищо чудно да падне и до 400 следващите месеци. И то при отстътвие на някакви причини. Ами ако вземат да се появяват причини. Но може да стане и 700. За момента върви към 400, не виждам защо тогава да се заблуждавам че върви към 700.

Не купувам нисколиквидни, не очаквам някакви главозамайващи растежи за кратък период, така че винаги мога да влеза ако тръгне нагоре.

Коментар

• [QUOTE=pipbel;1059757247]
              Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Какви идат ?
              Те и от КТБ идваха, нали....
              Говоря за тези новите 500 милиона с които наште ще борят безработицата,преди
              Нова година им освободиха еврофондовете и получиха 2 милиярда.Сега знам,че
              пак ще почнете да търсите под вола теле,ама че на Борисов му пуснаха парите
              е факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Като се променя ситуацията се променят и очакванията. Чак прогноза не бих го нарекъл. Все пак губими и печелим пари в наличната ситуация, а не в нещо което може да се случи, а може и да не се случи след няколко месеца или години.

Естествено че няма как да познавам постоянно краткосрочни движения и за това като видя че не се случва това което очаквам си променям очакванията. Ако тръгне сега нагоре ще стана оптимист, ако тръгне надолу ще стана мечка. Де да знам като тръгне пак нагоре кое точно ще върви нагоре. Предпочитам да почакам и да видя. Може пък това което съм си мислил че ще върви нагоре да вземе да фалира и за това да пада.Може пък това което не съм си мислил че ще върви нагоре при следващото рамо нагоре да се окаже че е по привлекателно.

Оставям чакането и надяването на вечните оптимисти.
                И друг път съм ти казвал, че трябва да си смениш ника, защото не пазиш равновесие, а залиташ в крайности.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                  Време е за ръст на бфб http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...dishno-187513/
                  И парите ще влязат в БФБ? По скоро ще ги сложат на депозит в банка.
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Прав си за преструктурирането, но не и за раЗновесен... Постфактум всеки може. А прогноза, коренно променяна за 2 седмици, не е прогноза а лутане без посока
                    Като се променя ситуацията се променят и очакванията. Чак прогноза не бих го нарекъл. Все пак губими и печелим пари в наличната ситуация, а не в нещо което може да се случи, а може и да не се случи след няколко месеца или години.

Естествено че няма как да познавам постоянно краткосрочни движения и за това като видя че не се случва това което очаквам си променям очакванията. Ако тръгне сега нагоре ще стана оптимист, ако тръгне надолу ще стана мечка. Де да знам като тръгне пак нагоре кое точно ще върви нагоре. Предпочитам да почакам и да видя. Може пък това което съм си мислил че ще върви нагоре да вземе да фалира и за това да пада.Може пък това което не съм си мислил че ще върви нагоре при следващото рамо нагоре да се окаже че е по привлекателно.

Оставям чакането и надяването на вечните оптимисти.

Коментар

• Време е за ръст на бфб http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...dishno-187513/

Коментар

• [QUOTE=pipbel;1059757247]
                        Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Какви идат ?
                        Хахахаха!! Да! Няма да се свършат наивниците нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Гърция, Украйна... мечките ще танцуват доста дълго.

http://www.blitz.bg/news/article/314219

http://www.blitz.bg/news/article/314249
                          Не виждам как ще има ръст на бфб при тая ситуация.

Коментар

• [QUOTE=Grosss;1059757231]
                            Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Тази година няма да е,гледай какви пари идват от Брюксел.
                            Какви идат ?

Коментар

• [QUOTE=pipbel;1059757216]
                              Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              Гърция, Украйна... мечките ще танцуват доста дълго.
                              /QUOTE]

Един хвърлей място, сега съседите, скоро и у нас ...
                              Тази година няма да е,гледай какви пари идват от Брюксел.

Коментар

• [QUOTE=al4en;1059757209]Гърция, Украйна... мечките ще танцуват доста дълго.
                                /QUOTE]

Един хвърлей място, сега съседите, скоро и у нас ...

Коментар

Working...
                                X