If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Как става това зануляване след като както казваш и във фармата бях от рано и в МСХ. Ще видим нататък, дано да продължава в същия дух
ами нали сам казваш че взимаш анти-корективни мерки, какво значи това освен д-р КашЕ и ... анулация на артиите от портфейла
страх лозе пази, а !? Давай в същия дух, да ти видим метаморфозите
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Ха ха ама не е баш ха ха. Няма как да си сигурен преди да си прочел-проверил (по принцип).
Както и да е, ние сме ти казали какво следва с по-голяма вероятност, ти си решавай дали да нулираш портфейла. Препоръка - след като занулираш в портфейл-бфб моля, не ни облъчвай с негативна информация, вземи пример от другите терци - като се кешират поне намаляват писането. Беше пръв в хвалебствията за фармата и мсх, сега като те видим пръв сред плюещите ще е грозна картина
Как става това зануляване след като както казваш и във фармата бях от рано и в МСХ. Ще видим нататък, дано да продължава в същия дух
Обаче някои от сега предвидливо разпродават. Явно не вярват на оставки. То не е и за вярване. Искат да минимализират загубите, лошо няма. Логично е да се изчака.
Хахаха, като видя някой да прави редовно пари от ТА и ще се запозная с анализа. Към момента многото народ които използват ТА са просто много народ, които се самозаблуждават че това дето го правят има значение. Единствената функция на ТА е да дава увереност на този който го използва. Увереност и като излезе прав и като бърка. Но реално дали е прав или бърка няма нищо общо с анализа.
Ха ха ама не е баш ха ха. Няма как да си сигурен преди да си прочел-проверил (по принцип).
Както и да е, ние сме ти казали какво следва с по-голяма вероятност, ти си решавай дали да нулираш портфейла. Препоръка - след като занулираш в портфейл-бфб моля, не ни облъчвай с негативна информация, вземи пример от другите терци - като се кешират поне намаляват писането. Беше пръв в хвалебствията за фармата и мсх, сега като те видим пръв сред плюещите ще е грозна картина
Не е препоръка... !!!
Хахаха, като видя някой да прави редовно пари от ТА и ще се запозная с анализа. Към момента многото народ които използват ТА са просто много народ, които се самозаблуждават че това дето го правят има значение. Единствената функция на ТА е да дава увереност на този който го използва. Увереност и като излезе прав и като бърка. Но реално дали е прав или бърка няма нищо общо с анализа.
Ти тия приказки ги заеби! Я виж ония във форекса кви са художници
Да ме черпиш с дивидента от Бож ли искаш.И аз чакам добри дивиденти и ренти- пиши ми на лични
Добре Кире, ама редуцирай си малко фенките в пощата. Нафлудили са те с писма и като ти пускам моето писмо ръмжи и ми отговаря, че ти е пълна пощата и не можеш да приемаш. Има пак някаква концпирация дано не си ме набучил в някакъв игнор на пощата. Батката например ме е набутал там за да се пази и от писаното слово в инвестора
Аааа, тука числата не са интуиция, къде видя чарт и прочее. Нема броене - само чисти аналитични данни Земи се зАпознай малко с та анализа. та-та-та
Ъхъ, нищо не разбрах, предпочитам да си вярвам на интуицията пред това да броя вълнички
Аааа, тука числата не са интуиция, къде видя чарт и прочее. Нема броене - само чисти аналитични данни, които се самодоказват Земи се зАпознай малко с та анализа. та-та-та тата моторс и др.
Не е препоръка... !!!
Абе аз на члена си не вярвам ти за интуиция ми говориш!
Е аз относително говоря
Хората имат тендеция да търсят рационални причини за решения, които всъщност взимат емоционално или чисто интуитивно. Аз просто пропускам момента със самозаблудата, че света е рационален и директно приемам, че е ирационален. Че няма а приори определени смисъл, ред, причина. А човек да действа рационално в ирационален свят е доста ирационално
рано ти е либе за китка. Дай да направим малко демо на г-н Николов Сашо... (по метод "линейна алг. и аналитична геометрия", че не ми се чертаят чартове сега)
реализирана първа вълна, скок 125 (410-285), =>
1.прогнозируема трета 125*1,62 = 202.5
реализирана трета вълна, скок 227 (617-390) =>
2. 227 почти точно съвпада с прогнозирания от т.1 =>
3. при наличие на 1.и 2. очакваме какво ?? Петата вълна разбира се, хайде честито, хонорара в биткойни ))))
Ъхъ, нищо не разбрах, предпочитам да си вярвам на интуицията пред това да броя вълнички
Коментар