IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Върви ли играта?
    Доволно за днес понапълнихме , че единият тим влезе за малко в съблекалнята ...
    Стягаме с за Второто полувреме .... следващата седмица
    не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Върви ли играта?

Коментар

• Днес ПФ акции ми изглежда че се купуват

Коментар

• Дойде времето и на фундамента
          фундамент, фундамент, фундамент и по-малко емоции и не дотам рационални решения

Коментар

• днес всичко се купува масово като акцента е като че ли върху холдингите и монбат

Коментар

• Пичове, по-сериозно... сравнявам ви компания с много висока корелация със Софикс, вие ми говорите за някакви боклуци... вижте от дъното колко процента е направил синергона... и корелацията се запазва... това е, което ме интересува. Тези акции са изключително волатилни и повечето от тях нисколиквидни (при низходящ падат яко и при възходящ катерят яко) и при възходящ тренд очаквам да ми донесат и много висока доходност. Ще поживеем, ще видим
              Keep going ...

Коментар

• хайде сега вие обяснете кое не му е в реда на нещата
                Keep going ...

Коментар

• то в криза много малко работят на печалба 10-20% ръст е напълно нормално при позиции, които са били прекалено много разпродадени... при криза се продава и под фундамента, както и при ръст расте над фундамента...
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                    10-20% по някои позиции са напълно в реда на нещата. Веднага ти казвам и защо... просто защото цената им изостава спрямо фундамента и сентимента и индексите

Ето ти и конкретен пример. Много висока положителна корелация със Софикс и е време изоставането да бъде наваксано. Позициите, които виждаш с по 10-20% ръст за точно такива и точно там се целя и аз в момента, но времето ще покаже къде, какво, защо

Незнам кое му е в реда на нещата на 10-20 %
                    домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Ама чакайте сега господин Профит, синергоня не работи ли на тегава загуба от бая време? Тоест не е много цъфнал и вързал. То по тази логика патката и моста колко да наваксат
                      Не е препоръка.
                      Патките, ако тръгнат да наваксват, ще им трябва около едно хилядолетие и да асфалтират няколко земни кълбета

Коментар

• Ама чакайте сега господин Профит, синергоня не работи ли на тегава загуба от бая време? Тоест не е много цъфнал и вързал. То по тази логика патката и моста колко да наваксат
                        Не е препоръка.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• 10-20% по някои позиции са напълно в реда на нещата. Веднага ти казвам и защо... просто защото цената им изостава спрямо фундамента и сентимента и индексите

Ето ти и конкретен пример. Много висока положителна корелация със Софикс и е време изоставането да бъде наваксано. Позициите, които виждаш с по 10-20% ръст за точно такива и точно там се целя и аз в момента, но времето ще покаже къде, какво, защо

Keep going ...

Коментар

• СФАРМ и АЛБЕНА са акции с потенциал и бъдеще. Тазгодишните шампиони, както направиха +30, така могат и -40% после бързо да направят . Не съм чакал 5 години за да продам при първите +10%, то дет се вика само алтернативата на депозита още не съм компенсирал.

Коментар

• Инвестор - хайде оправете го тоя форум де!
                              Тръгна борсата и всичко взе да прегрява

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                                Е как не е имаме позиции с по над 10-20% ръст на ден

Кои 2-3 акции са ти фаворити за 2014? Споменаваш Албена и Софарма но мисля че там потенциала е по ограничен, за мен са доста консервативни компании в бичи пазар. Фармата ми от любимите но на тази цена и този тренд не изглежда толкова добра инвестиция.
                                И какво от това че имаме компании с ръст от по 10%, да ти изглеждат скъпи вече +-30 че и 40% за рискова компания са в рамките на грешката.

Аз ги държа тези компании не защото са потенциални ракети, а защото не са такива. Все пак винаги има вероятност да бъркам, да съм прекалено оптимистично настроен и съответно е хубаво част от пртфейла ми да ме предпазва от подобна грешка. но пък винаги има вероятност и оптимизма на пазара да надмине тотално очакванията ми, както всъщност често се случва и за тогава е хубво да имам и ракети. Аз си правя портфейл от гледна точка че не съм прав в очакванията ми, а не от гледна точка че съм прав.

Коментар

Working...
                                X