IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    надявам се другите няколко седмици да има интересни промоции
    Въх, не думай бе. Да се не наложи да кешираме туй онуй на запад и да станем повече патриоти пак
    Според мене най много още 1 път да тестваме 500-515 (неуспешно) и дотам.
    После пак към 600.
    Няма мисля достатъчно негатив потенциал да минем в мечи маркет, засега де....
    Ноооо, ако и голям батко хване хрема,не дай боже бронхитче - софка друг стори става

Коментар

• надявам се другите няколко седмици да има интересни промоции

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Демек, продавай когато другите ги е страх да продават ли?!
        Мастъре, кво направи със златото което купуваше на пика?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

Е че кой ще продава... сега от понеделник като се започне, само възходящ тренд.

Пари има бол... хората ще инвестират. Софикса трябва да удари 1000... да изпълни петилетния план.

П.С. Не е препоръка. Нямам позиции на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнение
            No comment :
            „Бъди алчен, когато другите ги е страх и се страхувай, когато другите са алчни“
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• No comment :
              „Бъди алчен, когато другите ги е страх и се страхувай, когато другите са алчни“
              "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                добре, де, не мога да разбера как всички са оптимисти, а в петък на обяд като погледнах платформата - леш от всякъде, ако беше бай Петър Караиванов щеше да разправя, че кръв му капе от платформата )))
                Няма страшно в понеделник сме в зелено.

П.С. Така е като четеш само един коментар.

П.С.2. Искам захарче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                  Аз вече съм оптимист за нещата.
                  .
                  добре, де, не мога да разбера как всички са оптимисти, а в петък на обяд като погледнах платформата - леш от всякъде, ако беше бай Петър Караиванов щеше да разправя, че кръв му капе от платформата )))
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Да разтоварват ли казах... ааа няма такова нещо... имах предвид, че ще НАТОВАРЯТ. Ще увеличат позициите си на БФБ, ще вървим само нагоре. След 1 година БФБ ще гони 1000... дори ме е яд, че нямам позиции. Трябваше да натоваря в петък.

Всички като станем оптимисти и нещата ще тръгнат нагоре... тъй де.
                    обратното също се случва - като станем всички оптимисти и корекцията е в кърпа вързана
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      А тая седмица къде спаха, защо не разтовариха?
                      Да разтоварват ли казах... ааа няма такова нещо... имах предвид, че ще НАТОВАРЯТ. Ще увеличат позициите си на БФБ, ще вървим само нагоре. След 1 година БФБ ще гони 1000... дори ме е яд, че нямам позиции. Трябваше да натоваря в петък.

Всички като станем оптимисти и нещата ще тръгнат нагоре... тъй де.

Коментар

Другата седмица, като започнат големите риби да разтоварват, ще можеш да натовариш... дали е добра идея е друг въпрос.
                        Да не би ония осрани аслани от данске да са се произнесли нещо пак !? Кои са тия големи ?
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

Другата седмица, като започнат големите риби да разтоварват, ще можеш да натовариш... дали е добра идея е друг въпрос.
                          Кои са тия?

Коментар

те големите риби са бързи освен големи,така че според мен вече се разтовариха като цяло в петък...сега ще почне едно ослушване и оглеждане....да се купува ли...да не се ли купува и т.н.

Коментар

А тая седмица къде спаха, защо не разтовариха?
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                                P.S. ...малко съжалявам , че не се класирах да дозаредя.

Коментар

Working...
                                X