Заспа...........
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеспоред мен е време акцията да понаправи проценти-прекалено дълго се задържа около тези ниваЗащо тр. непременно да е нагоре след като се е задържала дълго нависоко, а не надолу ?
Kaкто беше казал виден участник на пазара - "Щом не върви нагоре, може да върви надолу"
Не е препоръка, имам хартии в групата
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеПод силни времена, Имаш предвид зимния период ли? Обикновено е добре за фармата. Но пък има и други интересни неща - на полска борса, може да има разпродажби. Дано няма много фарма-хартии при поляците
Не е препоръка
Коментар
-
Едно не съвсем оптимистично, показателно мнение на Стив Ханке
Ханке напомня данните от индекса на бедността след икономическия срив през 1997 г., според които той се влошава всеки път, когато на власт идват социалистически правителства. "Правителството на Костов имаше добри резултати, но те се дължаха на въвеждането на валутния борд. След това кабинетът на Симеон Сакскобургготски също се представи много добре. Индексът се влошаваше всеки път, когато на власт идваха социалистически правителства. И сега не съм впечатлен от това управление във всеки един аспект, дори и за дребни технически неща като прогнозата за икономически растеж. Просто никой не потвърждава тази прогноза", казва икономистът. .
Според него не е адекватна идеята на кабинета заемни средства да се инвестират в икономиката и така да я тласнат към растеж. По думите му технически това не е проблем, защото правителственият дълг е изключително нисък спрямо брутния вътрешен продукт, но в случая става въпрос за доверие.
"Това на практика означава разбиване на дисциплината на валутния борд. Затова смятам, че е лошо от гледна точка на доверието, тъй като не се вписва в дисциплинарната политика, която България води от 1997 г. насам. За мен тук нещо се променя, защото дисциплината се изключва от системата", казва Ханке.
Запитан какво със сигурност не трябва да се прави, отговаря: "Единственото положително, което България има, това е валутният борд и плоският данък, всичко друго е негативно". Според него взимането на заем няма да застраши валутния борд, но ще направи малка пробойна в доверието, а не е изключено да бъде включен в оценката на кредитния рейтинг на страната.
Искрено се надявам да се сбъдне и българската икономика да нарасне с 1.9 процента, но изобщо не съм убеден, че това ще се случи, казва в края на интервюто професорът - икономист.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБатя я препоръчай някое филмче за гледане
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениенеприятно ми е малко ама нямам налични средства да се обзаведа с малко Фармички,че идват 'силни времена'
успешна седмица на всички
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПоне съм искрен - и аз самия имам(макар и малко за вашите стандарти).
Хайде взимай че утре идва и отчета ....ама те ПФБК имат доста да продават споко
Само в ИД Надежда бяха купили 35 хиляди
106 са спекуланти...
Помня когато ми продадоха 800 акции на Провдив БТ на 15 лв.....а месец по късно обявиха минимална над 25 за продажба.... а се продадоха на 36 ....
в далечната 2008 г...
Те работят на сигурно и с чужденци през малък процент за себе си..
Не си забравил че продадоха милиони на ССВ на 90 стинки ..от онзи пакет...и и не само там...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи ни пускаш ..водни,но до преди малко се чудех ако онзи с 1000 бройке е още на 3,175 лв да му купя малко....за да направя средната на 3..
Не е препоръка....
Хайде взимай че утре идва и отчета ....ама те ПФБК имат доста да продават споко
Само в ИД Надежда бяха купили 35 хилядиLast edited by tony1975; 27.10.2013, 21:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБСО
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПип, за добро или за лошо св занимавам само с БФБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПоизбързал си мене да питаш.
При слаб $ и силно евро/лев по изгодно да обръщаш и инвестираш в гущери.
Рано или късно като тейпят - ще излезеш на кяр и от курсовете.
А и на БФБ - голям зор сегинка, навън се нещо излиза и винаги ликвидно.
Напр. PZE, TGA или пък ако искаш доходна спекулка EBIX и т.н.
Коментар
Коментар