IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изчезна ми мнението от БТХ, ще пробвам тук: Кой ще упражнява правата на КТБ в спора??
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Спомням си когато застреляха Кюлев имаше разпродажби , но след това си направих добри печалби .

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        И утре, и цяла седмица ще бъде чудо!
        Играта придобива криминален характер и кой на когото го е яд.Накрая всички ще
        загубят ако не надделее разумът.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Прогнози за утре ???
          И утре, и цяла седмица ще бъде чудо!

Коментар

• Прогнози за утре ???

Коментар

• Gaki, никак не висок Софикс-а. Най-нисък е от цала европа, дали не е от целия свят.
              Но има вина и правителството и политиците (всъщност тях не ги е еня за фондовия пазар).
              Защото когато се окажеш в невъзможност да управлваш, ведна благодариш и предлагаш на следващите(които се ползват с довери) да поемат кормилото.
              Имаме ли премиер или всеки си управялва и си издава заповеди, политиците също, шефовете на фирми - също си командват в своя периметър. Палячо, не знам утре как ще влезе при студентите да говори, всички ще го освиркат.
              Last edited by chronos; 22.06.2014, 12:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                Щом питаш,защо пък да не ти отговоря.....в CCB и сега имам акции,от които поради глупост не се освободих навреме,превръщайки се в дългосрочен наивник.Не си поставям за цел да ловя дъното,това е трудна работа.На 85 ст. и надолу ще попълвам....на порции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Съгласен.
                  Освен това бол дирижабли има де все още ги стискат като за последно че били (уж) сини чипове. Ма и на тях ще им дойде времето. Винаги идва.

Ти я по добре кажи като стар фен на цкб-то колко ти е сегашното прогнозно дъно...надявам се няма пак да заложиш на сакралното 0.666 ?
                  Макр че няма лошо де...накъдето ни понесе течението-натам
                  Щом питаш,защо пък да не ти отговоря.....в CCB и сега имам акции,от които поради глупост не се освободих навреме,превръщайки се в дългосрочен наивник.Не си поставям за цел да ловя дъното,това е трудна работа.На 85 ст. и надолу ще попълвам....на порции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                    SOFIX си остава забележително висок.
                    Съгласен.
                    Освен това бол дирижабли има де все още ги стискат като за последно че били (уж) сини чипове. Ма и на тях ще им дойде времето. Винаги идва.

Ти я по добре кажи като стар фен на цкб-то колко ти е сегашното прогнозно дъно...надявам се няма пак да заложиш на сакралното 0.666 ?
                    Макр че няма лошо де...накъдето ни понесе течението-натам

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Е те такава мечка не съм еВал
                      Мдааа , с тоя фотошоп всяка мишка иска да се покаже във факебука като мечка

Коментар

• Е те такава мечка не съм еВал

Коментар

• Това е една внушаваща снимка за размисъл,нищо повече.Защото от дълго време сме в низходящ тренд.В петък имаше рязко падане като последствие от дълго продължилата съпротива.SOFIX си остава забележително висок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Мислете за икономическия просперитет ана тая държава. Тогава ще има много повече за всички. Стига с тая политика. Ебати и олигофренията.
                            Че как виж... всичко е в зелено. Просперитет та дрънка... цензурата също просперира с пълна сила... особено последните дни.

Така се почва... а края както винаги ще е много лош. Просто съжалявам хората които продължават да вярват в бутафорията България и да инвестират тук, без да са мутри и приятели на политиците.

Аз лично такава цензура не съм виждал от Бай Тошово време... и не няма да си мълча. Баща ми и дядо ми не са си мълчали тогава, та АЗ ли сега?!

Коментар

• Мислете за икономическия просперитет ана тая държава. Тогава ще има много повече за всички. Стига с тая политика. Ебати и олигофренията.

Коментар

• като гледам цените на акциите нещо новогодишния ръст си отиде пък го трупахме повече от 2 месеца...туко това пък станало повод да презаредим.

Коментар

Working...
                                X