Изчезна ми мнението от БТХ, ще пробвам тук: Кой ще упражнява правата на КТБ в спора??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИ утре, и цяла седмица ще бъде чудо!
загубят ако не надделее разумът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПрогнози за утре ???
Коментар
-
Gaki, никак не висок Софикс-а. Най-нисък е от цала европа, дали не е от целия свят.
Но има вина и правителството и политиците (всъщност тях не ги е еня за фондовия пазар).
Защото когато се окажеш в невъзможност да управлваш, ведна благодариш и предлагаш на следващите(които се ползват с довери) да поемат кормилото.
Имаме ли премиер или всеки си управялва и си издава заповеди, политиците също, шефовете на фирми - също си командват в своя периметър. Палячо, не знам утре как ще влезе при студентите да говори, всички ще го освиркат.Last edited by chronos; 22.06.2014, 12:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеЩом питаш,защо пък да не ти отговоря.....в CCB и сега имам акции,от които поради глупост не се освободих навреме,превръщайки се в дългосрочен наивник.Не си поставям за цел да ловя дъното,това е трудна работа.На 85 ст. и надолу ще попълвам....на порции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСъгласен.
Освен това бол дирижабли има де все още ги стискат като за последно че били (уж) сини чипове. Ма и на тях ще им дойде времето. Винаги идва.
Ти я по добре кажи като стар фен на цкб-то колко ти е сегашното прогнозно дъно...надявам се няма пак да заложиш на сакралното 0.666 ?
Макр че няма лошо де...накъдето ни понесе течението-натам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеSOFIX си остава забележително висок.
Освен това бол дирижабли има де все още ги стискат като за последно че били (уж) сини чипове. Ма и на тях ще им дойде времето. Винаги идва.
Ти я по добре кажи като стар фен на цкб-то колко ти е сегашното прогнозно дъно...надявам се няма пак да заложиш на сакралното 0.666 ?
Макр че няма лошо де...накъдето ни понесе течението-натам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕ те такава мечка не съм еВал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМислете за икономическия просперитет ана тая държава. Тогава ще има много повече за всички. Стига с тая политика. Ебати и олигофренията.
Така се почва... а края както винаги ще е много лош. Просто съжалявам хората които продължават да вярват в бутафорията България и да инвестират тук, без да са мутри и приятели на политиците.
Аз лично такава цензура не съм виждал от Бай Тошово време... и не няма да си мълча. Баща ми и дядо ми не са си мълчали тогава, та АЗ ли сега?!
Коментар
Коментар