IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнение
    С цялото си уважение към личните ви мнения ще Ви попитам, къде виждате разликите между БСП и ГЕРБ- двете ръце на единий бандитизъм!
    И аз това се питам

Коментар

• Защо ли никой не ми се сърди

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
        А бе как си представяте коалиция ГЕРБ- БСП, това като спасение за вас ли го смятате? ахаххаха
        Няма да има такава коалиция, няма как да стане, Вие БСП сте на бунището на историята вече...
        С цялото си уважение към личните ви мнения ще Ви попитам, къде виждате разликите между БСП и ГЕРБ- двете ръце на единий бандитизъм!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Соколче ,трудно ми е да те чета ,камо ли да те разбера.....
          Истината е че борсата се качи от 300 пункта до 620 при Орешарски ...
          какво повече да ти пиша.....
          Пак за СТАНИШКО И Опрешко говориш, ами докато си тръгнат колко ли ще "порасне" бфб?????
          Ами те от къде са избягали от магията БСП затова, така ви се струва.
          Иначе сте промити явно, тъй като ни искате десни, яко... тогава си заслужавате съдбите.
          Монти, толкова ли сте елементарни, че чак не видяхте погрома от преди седмици....?
          ахахахах

Коментар

• Ето май няма бивши комунисти

Коментар

• Първоначално изпратено от asde Разгледай мнение
              Герб не са ли с червена кръв също
              Вчера на първият ред на НС бяха седнали 8 гербаджии ,седем от тях бяха бивши комунисти.....

Коментар

• Герб не са ли с червена кръв също

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                  А да ве, точно така ще е ... смешки разни...

А ми твойте Станишко и Орешко не ги ли помниш още 2008г. какво говореха, те с какво са предвидими, нЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКЪВ ПОГРОМ НИ ОСТАВИХА. Е ТИ АКО ПРИ ТАКИВА СИ държиш акции. Няма да те очаква нищо хубаво... ти какъв резултат очакваше... от тия, че МИ ГОВОРИШ ПАК ЗА ГЕРБ?

ахахах още един се припознал в тъпотиите ви червени, ТИЯ ЩЯХА ДА СТРОЯТ ЮП ВЪПРЕКИ ЕС, КАК Е ??? То да не е Путин в 21 век за завоюва нови територии, ахахаххаах
                  Соколче ,трудно ми е да те чета ,камо ли да те разбера.....
                  Истината е че борсата се качи от 300 пункта до 620 при Орешарски ...
                  какво повече да ти пиша.....

Коментар

Ще има и още по интересни ,особенно ако изберат пак Борисоф за премиер и Горанов за финансов министър.....
                    за мен истината е голяма коалиция ...БСП ,Герб С без премиер малката секира или някой неутрален....
                    борисоф може да бъде примерно президент.....
                    А бе как си представяте коалиция ГЕРБ- БСП, това като спасение за вас ли го смятате? ахаххаха
                    Няма да има такава коалиция, няма как да стане, Вие БСП сте на бунището на историята вече...
                    Last edited by chronos; 03.07.2014, 13:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                      Прав си Монти, потвърждавам. Към днешна дата кешът ми е около 6%, защото продадох част от купените в петък акции. Не че съм песимист по позициите, но искам да имам буфер, който да използвам при евентуална следваща паника, че много ми се услажда .

П.П. Ненавиждам да имам кеш в платформата, но живеем в такива времена - просто трябва да се съобразяваме с обстановката
                      Ще има и още по интересни ,особенно ако изберат пак Борисоф за премиер и Горанов за финансов министър.....
                      за мен истината е голяма коалиция ...БСП ,Герб , премиер малката секира или някой неутрален....
                      борисоф може да бъде примерно президент..... станишев да си ходи ,орешарски финансов министър....

Коментар

Разбира се ,че е лично мнение....
                        защото ако си прав ,ще цъФнат куп врачки и номеролози да познаят какво искал да каже гуруто ,преди да е ходил до тоалетната и след..
                        друго си е черешовата борса....
                        мнението ми е ,че ако се върне Борисоф и си сложи икономически екип ..с тези титани който са в момента ,ще закрия на втората минута и последната си позиция....на БФБ....
                        Борсата върви само при икономически нормални лидери......а той е непредвидим и смятам ,че три партии няма да се излъжат да направи правителство.....
                        Не е препоръка....
                        А да ве, точно така ще е ... смешки разни...

А ми твойте Станишко и Орешко не ги ли помниш още 2008г. какво говореха, те с какво са предвидими, нЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКЪВ ПОГРОМ НИ ОСТАВИХА. Е ТИ АКО ПРИ ТАКИВА СИ държиш акции. Няма да те очаква нищо хубаво... ти какъв резултат очакваше... от тия, че МИ ГОВОРИШ ПАК ЗА ГЕРБ?

ахахах още един се припознал в тъпотиите ви червени, ТИЯ ЩЯХА ДА СТРОЯТ ЮП ВЪПРЕКИ ЕС, КАК Е ??? То да не е Путин в 21 век за завоюва нови територии, ахахаххаах

Коментар

защото ако си прав ,ще цъФнат куп врачки и номеролози да познаят какво искал да каже гуруто ,преди да е ходил до тоалетната и след..
                          мнението ми е ,че ако се върне Борисоф и си сложи икономически екип ..с тези титани който са в момента ,ще закрия на втората минута и последната си позиция....на БФБ....
                          Борсата върви само при икономически нормални лидери......а той е непредвидим и смятам ,че три партии няма да се излъжат да направи правителство.....
                          Не е препоръка....
                          Аз също закривам всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                            От тази гледна точка правителство на ГЕРБ го виждам като реформаторско и си мисля, че в дългосрочен план ще донесе позитиви на България. Това разбира се е личното ми мнение.
                            Не е препоръка....

Коментар

П.п. тук има един форумджия 15 % ,който се опасяваше ,че е станал депозант в ИП ,но стана в петък на нула .... в парични средства...
                              Прав си Монти, потвърждавам. Към днешна дата кешът ми е около 6%, защото продадох част от купените в петък акции. Не че съм песимист по позициите, но искам да имам буфер, който да използвам при евентуална следваща паника, че много ми се услажда .

П.П. Ненавиждам да имам кеш в платформата, но живеем в такива времена - просто трябва да се съобразяваме с обстановката
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Е ще има изсипвания по някой позиции и ще се мъчим да ги хващаме на дадена цена...
                                Заредил съм поръчките на минус 25 % и ако след два месеца има улов...ще черпиме
                                Не е препоръка..
                                П.п. тук има един форумджия 15 % ,който се опасяваше ,че е станал депозант в ИП ,но стана в петък на нула .... в парични средства...
                                То някой други пък останаха на нула в парични средства при софикс 620 .

Коментар

Working...
                                X