Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеА бе как си представяте коалиция ГЕРБ- БСП, това като спасение за вас ли го смятате? ахаххаха
Няма да има такава коалиция, няма как да стане, Вие БСП сте на бунището на историята вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСоколче ,трудно ми е да те чета ,камо ли да те разбера.....
Истината е че борсата се качи от 300 пункта до 620 при Орешарски ...
какво повече да ти пиша.....
Ами те от къде са избягали от магията БСП затова, така ви се струва.
Иначе сте промити явно, тъй като ни искате десни, яко... тогава си заслужавате съдбите.
Монти, толкова ли сте елементарни, че чак не видяхте погрома от преди седмици....?
ахахахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от asde Разгледай мнениеГерб не са ли с червена кръв също
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеА да ве, точно така ще е ... смешки разни...
А ми твойте Станишко и Орешко не ги ли помниш още 2008г. какво говореха, те с какво са предвидими, нЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКЪВ ПОГРОМ НИ ОСТАВИХА. Е ТИ АКО ПРИ ТАКИВА СИ държиш акции. Няма да те очаква нищо хубаво... ти какъв резултат очакваше... от тия, че МИ ГОВОРИШ ПАК ЗА ГЕРБ?
ахахах още един се припознал в тъпотиите ви червени, ТИЯ ЩЯХА ДА СТРОЯТ ЮП ВЪПРЕКИ ЕС, КАК Е ??? То да не е Путин в 21 век за завоюва нови територии, ахахаххаах
Истината е че борсата се качи от 300 пункта до 620 при Орешарски ...
какво повече да ти пиша.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩе има и още по интересни ,особенно ако изберат пак Борисоф за премиер и Горанов за финансов министър.....
за мен истината е голяма коалиция ...БСП ,Герб С без премиер малката секира или някой неутрален....
борисоф може да бъде примерно президент.....
Няма да има такава коалиция, няма как да стане, Вие БСП сте на бунището на историята вече...Last edited by chronos; 03.07.2014, 13:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПрав си Монти, потвърждавам. Към днешна дата кешът ми е около 6%, защото продадох част от купените в петък акции. Не че съм песимист по позициите, но искам да имам буфер, който да използвам при евентуална следваща паника, че много ми се услажда.
П.П. Ненавиждам да имам кеш в платформата, но живеем в такива времена - просто трябва да се съобразяваме с обстановката
за мен истината е голяма коалиция ...БСП ,Герб , премиер малката секира или някой неутрален....
борисоф може да бъде примерно президент.....станишев да си ходи ,орешарски финансов министър....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се ,че е лично мнение....
защото ако си прав ,ще цъФнат куп врачки и номеролози да познаят какво искал да каже гуруто ,преди да е ходил до тоалетната и след..
друго си е черешовата борса....
мнението ми е ,че ако се върне Борисоф и си сложи икономически екип ..с тези титани който са в момента ,ще закрия на втората минута и последната си позиция....на БФБ....
Борсата върви само при икономически нормални лидери......а той е непредвидим и смятам ,че три партии няма да се излъжат да направи правителство.....
Не е препоръка....
А ми твойте Станишко и Орешко не ги ли помниш още 2008г. какво говореха, те с какво са предвидими, нЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКЪВ ПОГРОМ НИ ОСТАВИХА. Е ТИ АКО ПРИ ТАКИВА СИ държиш акции. Няма да те очаква нищо хубаво... ти какъв резултат очакваше... от тия, че МИ ГОВОРИШ ПАК ЗА ГЕРБ?
ахахах още един се припознал в тъпотиите ви червени, ТИЯ ЩЯХА ДА СТРОЯТ ЮП ВЪПРЕКИ ЕС, КАК Е ??? То да не е Путин в 21 век за завоюва нови територии, ахахаххаах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се ,че е лично мнение....
защото ако си прав ,ще цъФнат куп врачки и номеролози да познаят какво искал да каже гуруто ,преди да е ходил до тоалетната и след..
мнението ми е ,че ако се върне Борисоф и си сложи икономически екип ..с тези титани който са в момента ,ще закрия на втората минута и последната си позиция....на БФБ....
Борсата върви само при икономически нормални лидери......а той е непредвидим и смятам ,че три партии няма да се излъжат да направи правителство.....
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеОт тази гледна точка правителство на ГЕРБ го виждам като реформаторско и си мисля, че в дългосрочен план ще донесе позитиви на България. Това разбира се е личното ми мнение.
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеП.п. тук има един форумджия 15 % ,който се опасяваше ,че е станал депозант в ИП ,но стана в петък на нула .... в парични средства....
П.П. Ненавиждам да имам кеш в платформата, но живеем в такива времена - просто трябва да се съобразяваме с обстановкатаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ ще има изсипвания по някой позиции и ще се мъчим да ги хващаме на дадена цена...
Заредил съм поръчките на минус 25 % и ако след два месеца има улов...ще черпиме
Не е препоръка..
П.п. тук има един форумджия 15 % ,който се опасяваше ,че е станал депозант в ИП ,но стана в петък на нула .... в парични средства....
Коментар
Коментар