IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прав си нищо интересно 1500 идва . гнидочите са дали поръчки на брокерчетата . да изплашим малко гаргите

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Тази тема е обща за всички артии и следователно - Спекулантьори от всички артии - съединявайте се !!!
      няма ли кой да крепи избушването на индекса !?!?
      Ako беше бай Бетьо Караиванов щеше да каже пак, индекса е кърваво червен
      Е крепим де, селективно и пестеливо.
      Пазим си силиците за 300...тя урвата едва почва, има месеци да се развива.
      Ще се задъним добре зимата с наритване на орехчетата и после пак поемаме към сегашните нива, ачи и отгоре.

Това е само единия сценарий...и други има бол, ма няма я Ванга да каже.

Това което се види обаче е че супербиците нещо са се умълчали... а дали не са обърнали резбата на меча

Както и да е, важното е да е интересно, голяма скука беше напоследък

Коментар

Тази тема е обща за всички артии и следователно - Спекулантьори от всички артии - съединявайте се !!!
        Сложил съм поръчка на БТН , която крепи акцията ама не съм уверен в цената че е добра за мен... може би 90 е по добра ...ама да видим.
        На ЗХБГ на 40 ст също имам бройки но дали 37 не е равновестната...при спад инспериран от международната ситуация...
        ХИМ - не го мисля ако оная голямата акула се оплаши от сирииците.......
        Не е препоръка....

Коментар

• Тая тема напоследък не е в челните редици което определено не ме кефи.
          Да свършва август и да вземаме мерки.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

И да спомене нещо за светиня му - Нагъзаки.

Коментар

• Тази тема е обща за всички артии и следователно - Спекулантьори от всички артии - съединявайте се !!!
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                Аз пуснах ордери-закачка купува 3% под настоящите курсове на 2 ликвидни позиции. Това отговаря някъде на Софиксо 435. Устои ли 435 има шанс за нагоре. Падне ли, ке пада средносрочно още. Не е препоръка.
                бобеца, това ли показва

Коментар

• Аз пуснах ордери-закачка купува 3% под настоящите курсове на 2 ликвидни позиции. Това отговаря някъде на Софиксо 435. Устои ли 435 има шанс за нагоре. Падне ли, ке пада средносрочно още. Не е препоръка.

Коментар

• И днес много промоции.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Отворих си една студена биричка та белким потръгнат нещата
                      Докато потръгнат Софиксов ще бъдеш кьоркютюк пиян.

Коментар

Една !? След малко ще мина на втора (при мен чаша - да уточня, все пак да не стане грешка)
                        Все пак търгуваме на борсата и трябва да се контролираме

Коментар

Отворих си една студена биричка та белким потръгнат нещата
                          Една !? След малко ще мина на втора (при мен чаша - да уточня, все пак да не стане грешка)
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Отворих си една студена биричка та белким потръгнат нещата

Коментар

Прогнози за днес?
                              леко потапяне в киреча После ще се измъкваме на заден ход и на смукач
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Прогнози за днес?

Коментар

Working...
                                X