IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От тази гледна точка правителство на ГЕРБ го виждам като реформаторско и си мисля, че в дългосрочен план ще донесе позитиви на България. Това разбира се е личното ми мнение.
    Keep going ...

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...zlodui,175517/

това ако се случи ще е положителен сигнал за България и БФБ. Рубини навремето беше споменал, че пътят към просперитет на България минава през реформи и дългосрочни инвестиции, които да носят добавена стойност... дори и с емитиране на нов дълг (България е с едно от най-ниските съотношения държавен дълг/БВП в Европа)
      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнение
        Благодаря,
        Явно това лято ще пием биричка и ще се кефим на Гришо и Световното
        Е ще има изсипвания по някой позиции и ще се мъчим да ги хващаме на дадена цена...
        Заредил съм поръчките на минус 25 % и ако след два месеца има улов...ще черпиме
        Не е препоръка..
        П.п. тук има един форумджия 15 % ,който се опасяваше ,че е станал депозант в ИП ,но стана в петък на нула .... в парични средства...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
          Здрасти бай Петре!! Така ми нашепва Великия дух затова съм писал към края на юли.Иначе най-достоверно е че ще умрем един ден и ще се пренесем във Вечните ловни полета.Нищо друго не е сигурно.Дигнаха ли ти пенсията?Сега на 7 ще видим ще има ли радост
          Лесно ти е на теб щом си на ти с Великия дух
          А за пенсията-каква радост?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Гаранция никой не може да ти даде ,но боба показва рендж от 480-520 до края на октомври.....
            Не е препоръка.....
            Благодаря,
            Явно това лято ще пием биричка и ще се кефим на Гришо и Световното

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              ето сега си прави дясно рамо . обърнатата чутура е основен приом на гнидите . програмата е в действие . муха.

ха
              и на мен това ми изглежда като вероятен сценарий към момента... дясно рамо до 545 някъде и после ще видим дали биковете контролират играта
              Keep going ...

Коментар

Здравей колега пенсионер,
                Тъй като между стойността на Софикс и цената на дяловете във фондовете, където се бъзичкам, съществува съвсем пряка зависимост, колко е достоверно това 500 към
                края на юли
                Предполагам,че не те затруднявам
                Здрасти бай Петре!! Така ми нашепва Великия дух затова съм писал към края на юли.Иначе най-достоверно е че ще умрем един ден и ще се пренесем във Вечните ловни полета.Нищо друго не е сигурно.Дигнаха ли ти пенсията?Сега на 7 ще видим ще има ли радост

Коментар

Тъй като между стойността на Софикс и цената на дяловете във фондовете, където се бъзичкам, съществува съвсем пряка зависимост, колко е достоверно това 500 към
                  края на юли:
                  confused:

Гаранция никой не може да ти даде ,но боба показва рендж от 480-520 до края на октомври.....
                  Не е препоръка.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Лятната летаргия изглежда е обзела повечето играчи на борсичката и с всеки изминат ден настава скука.Липсват емоциите.Както е тръгнало към края на юли когато стигнем отново софикс 500 ще стане по интересно.Сега пийте мохито бири или кой каквото обича и гледайте световното.
                    края на юли

Коментар

ето сега си прави дясно рамо . обърнатата чутура е основен приом на гнидите . програмата е в действие . муха.

ха
                      Аз пък бледолики съм заложил офертичките на цени софикс 500 и надолу и ще чакам.

Коментар

• ето сега си прави дясно рамо . обърнатата чутура е основен приом на гнидите . програмата е в действие . муха.

ха

Коментар

ташунко 700 . чакам само да обявят някво фалитче или тием подобно на запад . тогава е истинското нагоре
                          Аааааа не мисля така.По скоро ще ни повлече надолу.

Коментар

• ташунко 700 . чакам само да обявят някво фалитче или тием подобно на запад . тогава е истинското нагоре това дето сега го правим се казва мошевска чутура
                            Last edited by the architect; 03.07.2014, 12:46.

Коментар

• Лятната летаргия изглежда е обзела повечето играчи на борсичката и с всеки изминат ден настава скука.Липсват емоциите.Както е тръгнало към края на юли когато стигнем отново софикс 500 ще стане по интересно.Сега пийте мохито бири или кой каквото обича и гледайте световното.

Коментар

• Много неща гледам сте написали бледолики ама от никъде не полъхва оптимизъм.Не е добре таз работа.

Коментар

Working...
                                X