If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тази тема е обща за всички артии и следователно - Спекулантьори от всички артии - съединявайте се !!!
няма ли кой да крепи избушването на индекса !?!?
Ako беше бай Бетьо Караиванов щеше да каже пак, индекса е кърваво червен
Е крепим де, селективно и пестеливо.
Пазим си силиците за 300...тя урвата едва почва, има месеци да се развива.
Ще се задъним добре зимата с наритване на орехчетата и после пак поемаме към сегашните нива, ачи и отгоре.
Това е само единия сценарий...и други има бол, ма няма я Ванга да каже.
Това което се види обаче е че супербиците нещо са се умълчали... а дали не са обърнали резбата на меча
Както и да е, важното е да е интересно, голяма скука беше напоследък
Тази тема е обща за всички артии и следователно - Спекулантьори от всички артии - съединявайте се !!!
Сложил съм поръчка на БТН , която крепи акцията ама не съм уверен в цената че е добра за мен... може би 90 е по добра ...ама да видим.
На ЗХБГ на 40 ст също имам бройки но дали 37 не е равновестната...при спад инспериран от международната ситуация...
ХИМ - не го мисля ако оная голямата акула се оплаши от сирииците.......
Не е препоръка....
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Аз пуснах ордери-закачка купува 3% под настоящите курсове на 2 ликвидни позиции. Това отговаря някъде на Софиксо 435. Устои ли 435 има шанс за нагоре. Падне ли, ке пада средносрочно още. Не е препоръка.
Аз пуснах ордери-закачка купува 3% под настоящите курсове на 2 ликвидни позиции. Това отговаря някъде на Софиксо 435. Устои ли 435 има шанс за нагоре. Падне ли, ке пада средносрочно още. Не е препоръка.
Коментар