If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не изопачавай думите казах ти че два пъти съ продавал на 1.60 хиляди акции купени и по ниско от 1.45 писах ти за последните които после ги разкарах.Забавляваш ме много докато гледам филма по телевизора.Ама още един път се убедих че си лапешник.Не съм сигурен дали и 25-26 г имаш.
то и аз гледам филма 007, но колкото и да се гърчиш все същия гимнастик-аматьор си оставаш
Не изопачавай думите казах ти че два пъти съм продавал на 1.60 хиляди акции купени и по ниско от 1.45 писах ти за последните които после ги разкарах.Забавляваш ме много докато гледам филма по телевизора.Ама още един път се убедих че си лапешник.Не съм сигурен дали и 25-26 г имаш.
За мен не се притеснявай.Ти ставаш смешен.Аз не съм като теб да мълча писал съм ти за 1500 бр мисля че бяха на 1.45 които разкарах като видях че ви мина интусиазма.А ти къде беше при големите врътки покрай ктб и пиб.Нямашете щото нямаше кеш.Утре ако купя нещо ще те информирам пак.
на 1.45 писа, че си купил хиляди акции, а сега се оказва, че били само 1500
Утре ако купя нещо ще те информирам пак
няма нужда да ме информираш за каквото и да било, а взимай пример от мисирката:
- като има някакво движение нагоре мисирката излиза във форума и смело обявява, че онези акции които е била купила в ниското ги е продала току що на високото
- като има някакво движение надолу мисирката излиза във форума и смело обявява, че онези акции които е била продала на високата цена си ги е купила обратно току що на ниска цена
но ти ги знаеш много добре тези номера, де ...................... нали с мисирката в един цирк играете
За мен не се притеснявай.Ти ставаш смешен.Аз не съм като теб да мълча писал съм ти за 1500 бр мисля че бяха на 1.45 които разкарах като видях че ви мина интусиазма.А ти къде беше при големите врътки покрай ктб и пиб.Нямашете щото нямаше кеш.Утре ако купя нещо ще те информирам пак.
дано на 200 да отиде, че ще е по-добре за мен ..................... чакам един трансфер следващия месец и ще търся на "тънко" вход
теб те гледам, че нещо сън не те лови
купи хиляди акции на 1.45-1.55 а цената слезна на левче .................... от тогава си денонощно във форума и от 25 мнения поне 20 са твои в темата на ЦКБ
наясно си явно и кои хапчета да взиамш, че отиде "изчуканото" в америката и ще трябва пак да се връщаш
Аха верно че купих ама продадох на 1.60 После покрай ктб и пиб превъртях десетки хиляди акции и последните купени на лев и под лев ти ги шитнах на теб мишок на 1.18-1.20 а ти стискаше артийките си и малкото ти мише сърце се свиваше.Един въпрос само чувал ли си за Том и Джери ?
Не така с това 400 че ще докараш Порчолан до хапчета .Мен днес кат започне търговийката ми се струва че ще е голямо мазало.
дано на 200 да отиде, че ще е по-добре за мен ..................... чакам един трансфер следващия месец и ще търся на "тънко" вход
теб те гледам, че нещо сън не те лови
купи хиляди акции на 1.45-1.55 а цената слезна на левче .................... от тогава си денонощно във форума и от 25 мнения поне 20 са твои в темата на ЦКБ
наясно си явно и кои хапчета да взиамш, че отиде "изчуканото" в америката и ще трябва пак да се връщаш
Порки напрежение виждам у теб.Няма страшно не се тревожи.Игра е все пак.Имаш опит един път вече си губил.Няма да ти е за първи път че да му се тревожиш толкова.
няма причини за тревоги, бе, мурджо ................. да му мислят мисирките дето купуваха ЦКБ-то на 1,45
Мнението ми е , не дали падаме а с колко......
400 ,дали не е на линиа......
Днес.... банковите експерти , ГЕРБ ,резерв , застрахователи, сварзани фирми..
Не е препорака...
Не така с това 400 че ще докараш Порчолан до хапчета .Мен днес кат започне търговийката ми се струва че ще е голямо мазало.
Коментар