IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ти май и 20 г нямаш .Що така от малък си се увлякъл по хазарта .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Не изопачавай думите казах ти че два пъти съ продавал на 1.60 хиляди акции купени и по ниско от 1.45 писах ти за последните които после ги разкарах.Забавляваш ме много докато гледам филма по телевизора.Ама още един път се убедих че си лапешник.Не съм сигурен дали и 25-26 г имаш.
      то и аз гледам филма 007, но колкото и да се гърчиш все същия гимнастик-аматьор си оставаш
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Не изопачавай думите казах ти че два пъти съм продавал на 1.60 хиляди акции купени и по ниско от 1.45 писах ти за последните които после ги разкарах.Забавляваш ме много докато гледам филма по телевизора.Ама още един път се убедих че си лапешник.Не съм сигурен дали и 25-26 г имаш.
        Last edited by Ташунко със сапа; 14.07.2014, 05:00.

Коментар

За мен не се притеснявай.Ти ставаш смешен.Аз не съм като теб да мълча писал съм ти за 1500 бр мисля че бяха на 1.45 които разкарах като видях че ви мина интусиазма.А ти къде беше при големите врътки покрай ктб и пиб.Нямашете щото нямаше кеш.Утре ако купя нещо ще те информирам пак.
          на 1.45 писа, че си купил хиляди акции, а сега се оказва, че били само 1500

Утре ако купя нещо ще те информирам пак
          няма нужда да ме информираш за каквото и да било, а взимай пример от мисирката:

- като има някакво движение нагоре мисирката излиза във форума и смело обявява, че онези акции които е била купила в ниското ги е продала току що на високото

- като има някакво движение надолу мисирката излиза във форума и смело обявява, че онези акции които е била продала на високата цена си ги е купила обратно току що на ниска цена

но ти ги знаеш много добре тези номера, де ...................... нали с мисирката в един цирк играете

Коментар

• За мен не се притеснявай.Ти ставаш смешен.Аз не съм като теб да мълча писал съм ти за 1500 бр мисля че бяха на 1.45 които разкарах като видях че ви мина интусиазма.А ти къде беше при големите врътки покрай ктб и пиб.Нямашете щото нямаше кеш.Утре ако купя нещо ще те информирам пак.

Коментар

Айде бе сигурен ли си.Два пъти съм ги разпродавал на 1.60 а ти ги стискаше.Не си за тая игра Джери.Слабички ти са нервите и стана за смях във форума.
              тя стигаше цената до 160 стинки, но ти купи след това и цената вместо към 1,60 цената тръгна смело към левчето

ако си забравил какво се лсучи последния месец мога да ти извадя постовете ти с дати и точен час дори

хайде потапяй се за да не ставаш пак за кашмер на форума

Коментар

• Айде бе сигурен ли си.Два пъти съм ги разпродавал на 1.60 а ти ги стискаше.Не си за тая игра Джери.Слабички ти са нервите и стана за смях във форума.

Коментар

Аха верно че купих ама продадох на 1.60
                  мурджо, че вие с мисирката като купихте на 1,45-1,55 и цената повече не се е качвала, а директно към левчето пое

мурджо, най-интересното е, че като обявихте покупките си - аз предупредих в темата на ЦКБ, че цената поема към синеморец

вие двамата сте безпогрешен бенчмарк .................... може с право да се гордееш

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                    дано на 200 да отиде, че ще е по-добре за мен ..................... чакам един трансфер следващия месец и ще търся на "тънко" вход

теб те гледам, че нещо сън не те лови

купи хиляди акции на 1.45-1.55 а цената слезна на левче .................... от тогава си денонощно във форума и от 25 мнения поне 20 са твои в темата на ЦКБ

наясно си явно и кои хапчета да взиамш, че отиде "изчуканото" в америката и ще трябва пак да се връщаш
                    Аха верно че купих ама продадох на 1.60 После покрай ктб и пиб превъртях десетки хиляди акции и последните купени на лев и под лев ти ги шитнах на теб мишок на 1.18-1.20 а ти стискаше артийките си и малкото ти мише сърце се свиваше.Един въпрос само чувал ли си за Том и Джери ?

Коментар

• На никой комарджия не му стигат 1000 лв.

Коментар

Трансферче от заплатката от 1000 лв на сънито ли?Ако отиде на 200 не те виждам баят хапчета ще изпиеш бе Джери .
                        мурджо, ами те 1000 кинта тук и за ден не стигат понякога,бе

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                          дано на 200 да отиде, че ще е по-добре за мен ..................... чакам един трансфер следващия месец и ще търся на "тънко" вход
                          Трансферче от заплатката от 1000 лв на сънито ли?Ако отиде на 200 не те виждам баят хапчета ще изпиеш бе Джери .

Коментар

Не така с това 400 че ще докараш Порчолан до хапчета .Мен днес кат започне търговийката ми се струва че ще е голямо мазало.

теб те гледам, че нещо сън не те лови

купи хиляди акции на 1.45-1.55 а цената слезна на левче .................... от тогава си денонощно във форума и от 25 мнения поне 20 са твои в темата на ЦКБ

наясно си явно и кои хапчета да взиамш, че отиде "изчуканото" в америката и ще трябва пак да се връщаш
                            Last edited by polki; 14.07.2014, 03:50.

Коментар

Порки напрежение виждам у теб.Няма страшно не се тревожи.Игра е все пак.Имаш опит един път вече си губил.Няма да ти е за първи път че да му се тревожиш толкова.
                              няма причини за тревоги, бе, мурджо ................. да му мислят мисирките дето купуваха ЦКБ-то на 1,45

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Мнението ми е , не дали падаме а с колко......
                                400 ,дали не е на линиа......
                                Днес.... банковите експерти , ГЕРБ ,резерв , застрахователи, сварзани фирми..
                                Не е препорака...
                                Не така с това 400 че ще докараш Порчолан до хапчета .Мен днес кат започне търговийката ми се струва че ще е голямо мазало.

Коментар

Working...
                                X