IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    напред назад няма значение .................. циганина пак ще се хване за палците

.................. важното за оксидирания е някой да го клати
    Порки напрежение виждам у теб.Няма страшно не се тревожи.Игра е все пак.Имаш опит един път вече си губил.Няма да ти е за първи път че да му се тревожиш толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      утре накъде ще го караме...напред,назад или настрани
      напред назад няма значение .................. циганина пак ще се хване за палците

.................. важното за оксидирания е някой да го клати
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
        утре накъде ще го караме...напред,назад или настрани
        Днес се обади моя приятел шкембеджията което значи че сме надолу.

Коментар

• утре накъде ще го караме...напред,назад или настрани

Коментар

• Мнението ми е , не дали падаме а с колко......
            400 ,дали не е на линиа......
            Днес.... банковите експерти , ГЕРБ ,резерв , застрахователи, сварзани фирми..
            Не е препорака...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
              Фонд акции - към 200 к в акции, и балансирания - към 120 к , един вид нищо.
              http://www.corp-am.com/financial_sta..._balanced.html
              Фонд акции за юни имат 58 453 лв ,а за предния период 895 671 лв,т,е вече са си продали всичко което са могли и вероятно им остават някои непродаваеми шитове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                Интересно...
                Направи ми впечатление, че акциите са доста по-малко от предишния месец.
                120 460 / 612 711
                Явно са разпродавали.... както казваш нищо , ...но от сърце
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                  ATila, ясно е, че ще се прехвърлят. Но за мен е по-вероятно, хората бидейки притеснени от случките около ктб, да поискат да си получат дяловете, без да ги интересува, къде се прехвърлят, дали се прехвърлят и т.н., а това просто си означава разпродажби и на бфб. Мисля че не са големи фондове, но все пак при тази дребна търговия от последните дни може да доведе до по-резки промени. Не е препоръка, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Напротив!!!

Не мисля че ще ги разпродават!

Просто ще ги прехвърлят към друго управляващо дружество!
                    ATila, ясно е, че ще се прехвърлят. Но за мен е по-вероятно, хората бидейки притеснени от случките около ктб, да поискат да си получат дяловете, без да ги интересува, къде се прехвърлят, дали се прехвърлят и т.н., а това просто си означава разпродажби и на бфб. Мисля че не са големи фондове, но все пак при тази дребна търговия от последните дни може да доведе до по-резки промени. Не е препоръка, разбира се
                    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                      Дори си мисля, че вече е правено подобно прехвърляне в БГ!

И ще се сетя какъв беше казуса...
                      Стандарт Инвестмънт

Коментар

• Дори си мисля, че вече е правено подобно прехвърляне в БГ!

И ще се сетя какъв беше казуса...

Коментар

• Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнение
                          Какви са тия пайнерки бе Деси? За ме ще е интересно и след 21-ви. Мисля да изчакам, защото очаквам пълниразпродажби на ктб-фондовете.
                          не е препоръка
                          Напротив!!!

Не мисля че ще ги разпродават!

Просто ще ги прехвърлят към друго управляващо дружество!

Коментар

• Изчезна нещо прекаления оптимизъм и тръгнахме надолу.Още 30-40 пункта надолу и ще се получи добре като за начало .

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              До 21 ще е интересно развитието на пазара. Вече почнаха да влизат големи суми в Пайъниър фондовете.
                              Какви са тия пайнерки бе Деси? За ме ще е интересно и след 21-ви. Мисля да изчакам, защото очаквам пълниразпродажби на ктб-фондовете.
                              не е препоръка
                              http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• До 21 ще е интересно развитието на пазара. Вече почнаха да влизат големи суми в Пайъниър фондовете.

Коментар

Working...
                                X