IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
    Отговорът на въпроса се променя при различни контексти в които е поставен въпросът. Ако се съди по контекст диапазон две години от когато горе долу търгуваш ти отговорът е НЕ, ако се съди в моя контекст отговорът е ДА. Просто времето за което обикновено инвестирам обикновено е между 3 и 7 години...
    Но това също не е точният отговор на въпроса, защото аз не инвестирам в СОФИКС или в по - предпочитания от мен BGTR30 като индекси, а инвестирам в конкретни компании. От тях очаквам да ми носят двуцифрена капиталова и дивидентска доходност сумарно, така че за шест - седем години инвестицията в тях да се удвоява. И за да не ми влиза горното изсказване в досието, моля горното да не се цитира за в бъдеще
    BigBear,
    Голям хоризонт... Респект!
    Купувам с цел тримесечия или шестмесечия на инвестиционните акции а спекуланските позиции са в рамките на 30 дни ако може...
    Правителството ще оцелее и утре , Западните пазари се качват засега...
    За мен Софикс 500 + е добра цифра за м. август и добри цени за някой от шитовете и не само тях.....
    При ниски обороти....
    Поздрави!

Коментар

• Пепел ти на устата Кире, така хубаво си живеем без тях. Размечтали сме се, СОФИКС 1000 ми си привижда в обозримо бъдеще
      Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Съгласен съм Биг и аз с хоризонт 3-6г. очаквам СОФИКС В ДИАПАЗОНА 1000-2500

Коментар

• Само ПЕКАТА И ТРОЛОВЕТЕ ми липсват да кажат , че чакат СОФИКС 0 , А АЗ да ги дразня с UUUUP 4000

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Я отговори сериозно - ти чакаш ли Софикс 1000 в обозримо бъдеще ?
            Отговорът на въпроса се променя при различни контексти в които е поставен въпросът. Ако се съди по контекст диапазон две години от когато горе долу търгуваш ти отговорът е НЕ, ако се съди в моя контекст отговорът е ДА. Просто времето за което обикновено инвестирам обикновено е между 3 и 7 години...
            Но това също не е точният отговор на въпроса, защото аз не инвестирам в СОФИКС или в по - предпочитания от мен BGTR30 като индекси, а инвестирам в конкретни компании. От тях очаквам да ми носят двуцифрена капиталова и дивидентска доходност сумарно, така че за шест - седем години инвестицията в тях да се удвоява. И за да не ми влиза горното изсказване в досието, моля горното да не се цитира за в бъдеще
            Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...lichno,155306/

Ето още една "бича" новина.
              Колкото по малко публичност - толкова по добре.
              Балкани...БГ...Боклуци - нищо ново

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
                Оптимистът в мен казва че се намираме малко след т.14
                А ако те чуят румънските, хърватските, унгарските, чешките, та дори и полските другари дето уж се водят отличниците на изт.европа - ще кажат че не оптимиста, а балонера в тебе се изказва.
                И може и да са прави като се знае какъв ни е хала на фундамента в сравнение с тях, а и като се сравнят 3 годишните и особено годишните графики.

Я отговори сериозно - ти чакаш ли Софикс 1000 в обозримо бъдеще ?

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                  Ами ако сме на точка "6 - Брилянтно, на тези цени удвоявам".
                  Ааа, има още време за т.6 и 7 ...зимъска някъде, може би....
                  Аз за разлика от Мечов предпочитам да давам предимство на песимиста в себе си....пък ако не познае - пак добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    А песимиста в коя точка мисли ,че сме...
                    Ами ако сме на точка "6 - Брилянтно, на тези цени удвоявам".

Коментар

• Аз се колебая между т.3 и т.18 - фифти/фифти

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                        Дано да е 30% корекцията, а не повече
                        Що, нека да е повече, от едни 62% никой няма да се откаже

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                          Абе къде е моя ʼʼприятелʼʼ мастъра?
                          Чуди се кво да прави биткойна. Някои го казват шиткойн. Все тая. Нещото зад което няма нищо
                          Добре поне, че има някакво реално злато, ама кел-файда ако златото дава фира

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            30К% не знам, ама 3К ще със сигурност това десетилетие.
                            Да не забравяме обаче и 30-те % корекция
                            Дано да е 30% корекцията, а не повече
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Ще правим по нови 30 000% !
                              30К% не знам, ама 3К ще със сигурност това десетилетие.
                              Да не забравяме обаче и 30-те % корекция

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                                И все пак какво става????
                                Ще правим по нови 30 000% !

Коментар

Working...
                                X