IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
    Защо?
    Лиляна Павлова е една доказала се личност и е добре да е в кабинета и да е вице.
    И е добре, че вече се говори за конкретни имена в кабинета, защото явно почти е готова работата. Скоро ще имаме кабинет подкрепен от народа и на широка основа.
    Да но без ДПС, ти гледали в Чорлу, Турция какъв митинг на турски проведе партията ти, която е създадена на етнически принцип.

Знаеш ли какво каза там кандидат депутата Ви, мазен гаджал турчин. че бил в списъците от Добрич, а гласовете на чорлу ставал депутат в България избран от чорлу.

Как е, то такъв избор няма никъде по света.Само разбираш ли нашите гаджали ще се избират така, че не видиш ли са с ограничени права и някои трябва да ги защитава.

Много голяма схема, сте си ДПС агнети на Турция ли сте какви сте, какви права, очаквате да имате след като сте с друг майчин език. До като майчиния ви език не стане Български, навсякъде където се намирате, няма как да се имате за Българи.
    Вашите майки са българки не Туркини и техния език, също.

КОЙ ДОПУСНА ТАКАВА ПАРТИЯ И ТО НА ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ????

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
      На втория ред още ми стана ясно, че няма да купувам скоро... Вицепремиер Лиляна Павлова....... ..... ......... .... .. ясна работата, STRONG HOLD, обаче кеша!!!
      Защо?
      Лиляна Павлова е една доказала се личност и е добре да е в кабинета и да е вице.
      И е добре, че вече се говори за конкретни имена в кабинета, защото явно почти е готова работата. Скоро ще имаме кабинет подкрепен от народа и на широка основа.

Коментар

• На втория ред още ми стана ясно, че няма да купувам скоро... Вицепремиер Лиляна Павлова....... ..... ......... .... .. ясна работата, STRONG HOLD, обаче кеша!!!

Коментар

• Вече се реди съставът на бъдещия кабинет

И един Черешар за любимата ни борсичка

Коментар

• Не вече, мечки много гладни слизат от балкана

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Ти нали беше оптимист бре кво ти стана?
              буклуците се показаха веднага с първия полъх.

Коментар

• Първоначално изпратено от swot Разгледай мнение
                При пресконференцията на мъстака който вече е обръснат идните дни спадът ще е още по голям
                Ти нали беше оптимист бре кво ти стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Кеша ми във вторник е по сметка и съм си взел почивен денн ,
                  ако утре новините за ктб са черни, ще има падащи плодчета май?
                  Аха и аз съм се заложил с кеша за сутринта.Сега ще му пийна и ще чакам да отвори бфб.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                    Интересно ми е какво мислиш за дългосрочният дългов цикъл на Рей Далио и мислиш ли че в следващите до 5 години може да има брутална корекция на фондовите пазари?
                    Не съм запознат. Но поне по името си прилича на нормалното обяснение на цикличността още от Хайек насам.

Може и да има корекция, може и да няма. Но съм убеден че е безсмислено да се прогнозира движението на пазарите.

сега го погледнах, ами да съвпада в голяма степен с нормалните обяснения за бизнес цикли. Или с други думи не казва нищо ново.
                    Last edited by ravnovеsie; 20.10.2014, 00:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                      хахаха добре. Очевидно има смисъл да се разбира какво се случва щом много хора не сме се опарили от КТБ.

Хайде ще видиш че почти нищо няма да се случи на борсата като и вземат лиценза. Ще има един ден където ей такива като теб дето си мислят че всичко им е ясно ще продадат. ще формирате едно хубаво локално дъно, ще ви приберат парите. И след това всичко по старому.
                      Интересно ми е какво мислиш за дългосрочният дългов цикъл на Рей Далио и мислиш ли че в следващите до 5 години може да има брутална корекция на фондовите пазари?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                        Собственика си купува предприятия, телевизия, с политика се занимава, издържа футболен отбор и т.н. и т.н. как става тази работа?!
                        Взимал е уроци от Бърни Мадоф. Даже и доходността дето я е давал е сходна

Коментар

• Собственика си купува предприятия, телевизия, с политика се занимава, издържа футболен отбор и т.н. и т.н. как става тази работа?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
                            Ами виж, твоите какви са долу.. : ) елементарни.. явно.Ама и това няма значение.
                            Соколов, ти ли си бе пиле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
                              От кого и как се знаеше, ще потвърдиш ли пред съдия и прокурор това?
                              Това някакъв вид вътрешна информация ли е трябвало да бъде.Щото банката месеци преди да и случи тоя казус, погълна друга, тоест индикация за раздвижване на капитала, но уви, а колко месеца по рано беше БАНКА НА ГОДИНАТА..

Много неща са свързани и личащи си. Само да можеш да ги виждаш.
                              Да, Дядо Коледа раздава подаръци, феята на зъбките дава кинти, мармотите завиват шоколади и банка която лихви по депозити по-високи от лихвите по кредити на останалите банки е тотално чиста. Все неща дето ги дават по телевизията

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                                Ти май си гледал борса само по филмите. И предполагам познанията ти по икономика са от селската кръчма.
                                Ами виж, твоите какви са долу.. : ) елементарни.. явно.Ама и това няма значение.

Коментар

Working...
                                X