IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
    Само на мен ли Дау ми свети 15,105?

Всичко на БФБ под Софикс 550 може да го считате не за промоция, а за без пари! Софикс таргети са 2500 при приемане на еврото. не е препоръка
    днес ще работим ли на бфб че половината европа почива

Коментар

• Само на мен ли Дау ми свети 15,105?

Всичко на БФБ под Софикс 550 може да го считате не за промоция, а за без пари! Софикс таргети са 2500 при приемане на еврото. не е препоръка
      Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Какво разбираш под вяло? Вялото сега и вялото преди година и половина имат съществена разлика около 1.5млн
        мда и на мен ми прави впечатление, че за мое съжаление оборотите започват да се повишават

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
          вяло както винаги, с леки пулсации, като на умиращ...
          Какво разбираш под вяло? Вялото сега и вялото преди година и половина имат съществена разлика около 1.5млн

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Дай точна прогноза за утре и дано познаеш
            вяло както винаги, с леки пулсации, като на умиращ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Наздраве на всички колеги, които опъват смукача!
              наздравеееее!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
                Прогноза за утре ще направиш ли?
                +, остава днешната- +

Коментар

• Наздраве на всички колеги, които опъват смукача!

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Само 10 пункта ме делят от прогнозата, и вчера ми убягна.
                    Дай точна прогноза за утре и дано познаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Сделката си е сделка

Само 10 пункта ме делят от прогнозата, и вчера ми убягна.

Коментар

• Пичове, усещате ли как вече навлизаме в нова ера - Дау над 15к е ново фундаментално положение. Риск апетитите и нагласите спрямо акции ще се променят изцяло. Акциите до 1-2 г. ще са най-търсеният и ценен актив - според мен. Дау ще е 17-18к. Всичко това ще става насред голям процент мечи агласи и сривльовци. Балонът и срива ще дойа именно когато пипбел, падре, форекса, себулба и болшинството станат отявлени бикове - тогава аз и малкото като мен ще са мечки и на кеш. Същото предстои и на БФБ - засега се забелязва само от малцина, скоро и от много повече, а на Софикс 2500 - пипбел и падрето ще са най-големите оптимисти и бичета. Това за Софикс 2500 е в случай, че в следващите 2-3 г. БГ влезе в еврозоната приемайки еврото - това е което ще експлоадира БФБ до 2500. Не е препоръка, просто ви давам една гледна точка, която много дори не могат да си представят.
                        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                          Ако има още шубета да разпродават днес, че тренда е яко възходящ.
                          Деси, кого и къде щеше да целуваш днес ...???

Коментар

• Сделката си е сделка

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                              Батинка, мръдна пазара малко нагоре и пак взе акъл да даваш. За мен - отново ти казвам - не се притеснявай. Отдавна съм направил каквото трябва.
                              Гетов,
                              само аз да не съм ти дал акъл днес ,та да не те изпусна....
                              Друго си е да продадеш 30 К инвесторчета на 6 лева, преди смяна собственика и да си купиш качествени акции ,който да ги чакаш да излетят.... някога...Така се прави да знаеш и да слушаш без да се обаждаш.......

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                sell in may and go away

Най-добрия начин за продажба последните 5 години.
                                Точно така. Този май ще е интересен, особено краят му.

Коментар

Working...
                                X