Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
Моята прогноза обаче е за силен месец май.
Най-добрия начин за продажба последните 5 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение...
Моята прогноза обаче е за силен месец май. Единствено италиански сценарий на изборите може донякъде да помрачи прогнозата ми.
Така че другия път слушай Батя си какво ти пее, защото той не пише безсмислени или случайни постове
А също и относно грешката ти да се продава при 10-тина % печалба.
Но ако не по лесния начин, някой уроци се усвояват и по трудния, плащайки ги скъпо на пазара
Коментар
-
Прави ми впечатление, че търсенето е силно, но има някои позиции по които някой доста силно се възползва от възможността да излезе с обем. Както винаги - тези които първи купуват, първи излизат. Честито!
Моята прогноза обаче е за силен месец май. Единствено италиански сценарий на изборите може донякъде да помрачи прогнозата ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеГледам Дау и си викам къде ли сме днес?
Румънците - 6 пъти.
Дори и Дакса е 10 пункта под нас на годишна.
Въпреки всичките им ню хайс напоследък.
Няма що, страшен ни е фундамента и сме много по перспективни от УСА и немците.
Аз си мисля че съвсем скоро ще повторим това, което стана със Софка 2011.
Виж графиките по това време и после до края на годината.
Е , разбира се може да заложиш и на това което казва Геко че ще стане от 13Май - ръъъъсттттт
За мене по вероятния сценарий е подобен на този след 14Май 2011.
Доста мехури са се понадули и в момента без да има нищо особено зад тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМного дълга тая обедна почивка, само да не прелее във вечерна джумба......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНе бе, сега е обедна почивка. Инвеститорите са седнали на тежки софри да нищят положението.
След обяда пак напън ша има .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОхладняха страстите
След обяда пак напън ша има .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАко не познаеш ще пратиш на всички форумци по една въздушна целувка
Коментар
Коментар