Първоначално изпратено от Benz Mafia 4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКакво разбираш под вяло? Вялото сега и вялото преди година и половина имат съществена разлика около 1.5млн
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнениевяло както винаги, с леки пулсации, като на умиращ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДай точна прогноза за утре и дано познаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНаздраве на всички колеги, които опъват смукача!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеСамо 10 пункта ме делят от прогнозата, и вчера ми убягна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСделката си е сделка
Коментар
-
Пичове, усещате ли как вече навлизаме в нова ера - Дау над 15к е ново фундаментално положение. Риск апетитите и нагласите спрямо акции ще се променят изцяло. Акциите до 1-2 г. ще са най-търсеният и ценен актив - според мен. Дау ще е 17-18к. Всичко това ще става насред голям процент мечи агласи и сривльовци. Балонът и срива ще дойа именно когато пипбел, падре, форекса, себулба и болшинството станат отявлени бикове - тогава аз и малкото като мен ще са мечки и на кеш. Същото предстои и на БФБ - засега се забелязва само от малцина, скоро и от много повече, а на Софикс 2500 - пипбел и падрето ще са най-големите оптимисти и бичета. Това за Софикс 2500 е в случай, че в следващите 2-3 г. БГ влезе в еврозоната приемайки еврото - това е което ще експлоадира БФБ до 2500. Не е препоръка, просто ви давам една гледна точка, която много дори не могат да си представят.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеАко има още шубета да разпродават днес, че тренда е яко възходящ.щеше да целуваш днес ...???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБатинка, мръдна пазара малко нагоре и пак взе акъл да даваш. За мен - отново ти казвам - не се притеснявай. Отдавна съм направил каквото трябва.
само аз да не съм ти дал акъл днес ,та да не те изпусна....
Друго си е да продадеш 30 К инвесторчета на 6 лева, преди смяна собственика и да си купиш качествени акции ,който да ги чакаш да излетят....някога...Така се прави да знаеш и да слушаш без да се обаждаш.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеsell in may and go away
Най-добрия начин за продажба последните 5 години.
Коментар
Коментар