If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И на къде върви пазара..Ти знаеш ли, аз не знам.Въпреки , че от няколко месеца ми казват, че СОФИК щял да стане скоро 1000.
Ще стане, аз съм сигурен.... но кога ? Мен лично ме устройва ако се случи до 3-4 г.
И е доста по-вероятно отколкото да стане 100 - както някои прогнозираха
В заключение - гаранция никаква няма.
За моя изненада дори спрях да се връзвам на простотиите на фалиралите индианци или депресирани шапкари.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
И на къде върви пазара..Ти знаеш ли, аз не знам.Въпреки , че от няколко месеца ми казват, че СОФИК щял да стане скоро 1000..Правилно 2105- само за форума, те не могат да влияят на пазара
Има едни доста по-вредни - с многото хиляди мнения, които се опитват да внушават особено на по-новите ...... накъде духа вятъра.
И да знаеш - нямам предвид само Ташунковци
Как е геймът колеги? Абе къде 1996? Какво стана изведнъж с предлагането на акции?
Понеже не съм запознат с малките подробности на тукашната игра да попитам :
- може ли някой да натиска цените в случай, че има информация за репа, които са на кантар . При гърменето им се получава кумулативен ефект.
За да се реализира подобна хипотеза не ти трябва много ресурс - при този не ликвиден пазар
И едва ли ще те разследват за манипулация на либор
Коментар