IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дау мина 15К, къде се изгуби Бенца?

Коментар

• Гледам Дау и си викам къде ли сме днес?

Коментар

• Цветан Цветанов с нареждане да се подслушват и следят всички опозиционери на ГЕРБ

Публикувано от admin1 в СКАНДАЛНО на 12.02.2013 13:14 / няма коментари

Цветан Цветанов

Вътрешният министър Цветан Цветанов е дал нареждане да започне масово подслушване на опозицията. За целта държавата ще изхарчи милиони на данъкоплатците до изборите. Основна мишена на заповедта са участниците на срещата, организирана от вестник „Свободен народ“ под надслов „Заедно за честни избори 2013″. На срещата са присъствали и активно работили представители на 33 партии, организации и движения, които казаха „Не на изборните измами, готвени от ГЕРБ“ и излязоха със специална декларация, подписана от всички. Документът бе внесен в Народното събрание и в представителството на Еврокомисията у нас.

Срещата под надслов "Заедно за честни избори 2013"

Безпрецедентната от историческа гледна точка сбирка на толкова много на брой опозиционни формации сериозно е разтревожила върхушката на ГЕРБ. Два дена специална работна група от политици и ченгета е обсъждала какви мерки да се вземат срещу опозицията, разкри информатор от високите етажи на управляващата партия. Милиционерско-мутренската върхушка успява чрез многобройни совалки да неглижира събирането и да го обгърне в медийно затъмнение, заразило и част от опозиционните средства за осведомяване.

В същото време ченгетата на Цветан Цветанов са започнали работа по списъка с участниците в проявата. Вестник „Свободен народ“ е изкупуван от службите, а оперативни работници са вадили на ксерокс имената на партиите и движенията, подкрепили с подписите си инициативата.

За радост на Цветанов и копоите му много от участниците вече са били обект на специални разузнавателни средства и не се наложило полагането на допълнителни усилия. Подслушванията са в разрез с всякакви закони в България, известно е, че за да станеш обект на СРС, срещу теб трябва да се води разследване за особено опасни престъпления. Като се има предвид, че на срещата на „Свободен народ“ участваха дори депутати, излиза, че у нас дори представители на парламентарната опозиция са подслушвани незаконно. Главният редактор на вестник „Свободен народ“ Иво Димитров пък е удостоен с две разработки, формулирани по приблизително един и същи начин – за антидър-жавна дейност. Подобна идиотия не се е случвала от времето, когато Тодор Живков управляваше, а Бойко Борисов се обучаваше, за да стане по-късно негов телохранител. Останалите журналисти от „Свободен народ“, както и журналисти от телевизия СКАТ също са включени в списъка с подслушвани.
        4УН4И ТИ ПОДСЛУШВАШ ЛИ КЛИЕНТИТЕ ТИ ОТ 6ТЕ ФИРМИ

Коментар

• Какво казва Б.Б. за опитимизма:
          http://www.blitz.bg/news/article/198076

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
            Комерц банк цена на придобиване 1.20 уф днес 12евра
            Ако бройката е същата действително - вземай кинтите и дим да те няма докато не се е усетил бъкета

Коментар

• Споко,нека да те плюят, активите нали са в твоя портфейл?

Коментар

Хахахахахахахахахахахаххахахахаххахахаха!!!!!!!!!!

Да не ме наплюете сега. И аз имам малко Комерц, ама не можах да се сдържа!

Коментар

.
                  За този ривърс сплит ти говорихме. Имаш 10 пъти по-малко акции

http://www.bloomberg.com/news/2013-0...are-split.html

Коментар

• Комерц банк цена на придобиване 1.20 уф днес 12евра

Коментар

на мен дивидент не ми трябва,но едно такова движение с увеличение на стойността по 10 за месец ми стига
                      баси,не мога да повярвам
                      По 10 % на месец е супер...

Коментар

на мен дивидент не ми трябва,но едно такова движение с увеличение на стойността по 10 за месец ми стига
                        баси,не мога да повярвам
                        И коя е акцията

Коментар

• на мен дивидент не ми трябва,но едно такова движение с увеличение на стойността по 10 за месец ми стига
                          баси,не мога да повярвам

Коментар

• а дръжката гъде е?
                            Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Барате ли чаша?

Коментар

• може да е Люк
                              Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              ООО ПЕПИИ ЗДРАСТИ- ЗАРЕДИ ЛИ ПАК ХДПАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Преди години беше казал че сделки под 100 милиона не го интересуват. В България няма как да направи такава сделка. Дори и на минимума си.

И аз пак да си кажа - пазара ни не е никак евтин. На мен поне ми е трудно да намеря и една компания която очевидно да изглежда евтина спрямо европейски или източно европейски аналози. Не знам какъв е този мит, че тук било много евтино.
                                +111

Хич даже не е евтин. Особено като си знаем дереджето на фундамента-кочина.
                                За еднотипните мутри на свинарите да не отваряме дума.

Алонсо може да ви каже (а и всеки да си провери сам) колко пъти по евтино струва примерно 1 газов монополист малко по на север.
                                Че и дава 7% сосен дивидент...

Коментар

Working...
                                X