IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бройката си е същата
    ама аз бях забравила,че ги имам

Коментар

• Барате ли чаша?

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
        бе не знам на БФБ-то, ама бях забравила едни трохи на Дойче бьорсе и днес се ухилих приятно
        цената по 10
        мерси баба
        туй само за месец-два
        тука може и да цъфнат налъмите
        Ти виж бройките които имаш - че май общата сума пак си е на минус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Нищо не казвам. Просто, може да се използва момента
          Аз от БФБ не разбирам. Нещо мнооо се поолях напоследък и съм инвестирал почти 500 кинта там. Ще трябва да продавам
          Хаха, е аз не казвам и че е скъпо. Но да кажем към момента пазара ни е реално оценен и се движи в синхрон с други подобни от тази част на европа. Ако европа вземе пък и да расте - като бвп - не като пазарна капитализация - тук ще избием рибата. Но това изглежда няма да се случи следващите година, година и половина. Ако примем оптимистичния вариант ЕС да почне да расте след две години, значи тук приличен растеж ще се получи след две години и половина, три.

Пазара ни не се движи от очаквания, а от минали събития. Поне последните 5 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
            бе не знам на БФБ-то, ама бях забравила едни трохи на Дойче бьорсе и днес се ухилих приятно
            цената по 10
            мерси баба
            туй само за месец-два
            Тва да не е ривърс сплита на комерца

Коментар

• бе не знам на БФБ-то, ама бях забравила едни трохи на Дойче бьорсе и днес се ухилих приятно
              цената по 10
              мерси баба
              туй само за месец-два

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Преди години беше казал че сделки под 100 милиона не го интересуват. В България няма как да направи такава сделка. Дори и на минимума си.

И аз пак да си кажа - пазара ни не е никак евтин. На мен поне ми е трудно да намеря и една компания която очевидно да изглежда евтина спрямо европейски или източно европейски аналози. Не знам какъв е този мит, че тук било много евтино.
                Нищо не казвам. Просто, може да се използва момента
                Аз от БФБ не разбирам. Нещо мнооо се поолях напоследък и съм инвестирал почти 500 кинта там. Ще трябва да продавам

Коментар

Ама аз говоря сериозно Колко му е така между другото някой да го попита що не инвестира в България?
                  Преди години беше казал че сделки под 100 милиона не го интересуват. В България няма как да направи такава сделка. Дори и на минимума си.

И аз пак да си кажа - пазара ни не е никак евтин. На мен поне ми е трудно да намеря и една компания която очевидно да изглежда евтина спрямо европейски или източно европейски аналози. Не знам какъв е този мит, че тук било много евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Чакай първо дедо Джим да го прилъжем, то ред си има за тази работа!
                    Ама аз говоря сериозно Колко му е така между другото някой да го попита що не инвестира в България?

Коментар

Warren Buffett to dispense career advice in live chat

Пичове, сега е момента да попитате Дедо що не инвестира на БФБ
                      Чакай първо дедо Джим да го прилъжем, то ред си има за тази работа!
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Warren Buffett to dispense career advice in live chat

Пичове, сега е момента да попитате Дедо що не инвестира на БФБ

Коментар

• оборота се повишава, индексите растат - голям кеф, еееехе 2011 съм виждал такива работи - доживях!

Коментар

• ООО ПЕПИИ ЗДРАСТИ- ЗАРЕДИ ЛИ ПАК ХДПАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Пепи, по-спокойно, бе пич.ФорумЪТ вече не може да влияе така на пазара както беше едно време.

Коментар

• Понеже това е тема за оптимизъм, за всички които са загубили мотивация по някакъв начин, ето едно от най-мотивиращите клипчета, които съм гледал:

http://businessideaslab.com/the-most...al-video-ever/

Доста въздействащо...
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X