If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бе не знам на БФБ-то, ама бях забравила едни трохи на Дойче бьорсе и днес се ухилих приятно
цената по 10
мерси баба
туй само за месец-два
тука може и да цъфнат налъмите
Ти виж бройките които имаш - че май общата сума пак си е на минус.
Нищо не казвам. Просто, може да се използва момента
Аз от БФБ не разбирам. Нещо мнооо се поолях напоследък и съм инвестирал почти 500 кинта там. Ще трябва да продавам
Хаха, е аз не казвам и че е скъпо. Но да кажем към момента пазара ни е реално оценен и се движи в синхрон с други подобни от тази част на европа. Ако европа вземе пък и да расте - като бвп - не като пазарна капитализация - тук ще избием рибата. Но това изглежда няма да се случи следващите година, година и половина. Ако примем оптимистичния вариант ЕС да почне да расте след две години, значи тук приличен растеж ще се получи след две години и половина, три.
Пазара ни не се движи от очаквания, а от минали събития. Поне последните 5 години.
бе не знам на БФБ-то, ама бях забравила едни трохи на Дойче бьорсе и днес се ухилих приятно
цената по 10
мерси баба
туй само за месец-два
цената по 10
мерси баба
туй само за месец-два
Преди години беше казал че сделки под 100 милиона не го интересуват. В България няма как да направи такава сделка. Дори и на минимума си.
И аз пак да си кажа - пазара ни не е никак евтин. На мен поне ми е трудно да намеря и една компания която очевидно да изглежда евтина спрямо европейски или източно европейски аналози. Не знам какъв е този мит, че тук било много евтино.
Нищо не казвам. Просто, може да се използва момента
Аз от БФБ не разбирам. Нещо мнооо се поолях напоследък и съм инвестирал почти 500 кинта там. Ще трябва да продавам
Ама аз говоря сериозно Колко му е така между другото някой да го попита що не инвестира в България?
Преди години беше казал че сделки под 100 милиона не го интересуват. В България няма как да направи такава сделка. Дори и на минимума си.
И аз пак да си кажа - пазара ни не е никак евтин. На мен поне ми е трудно да намеря и една компания която очевидно да изглежда евтина спрямо европейски или източно европейски аналози. Не знам какъв е този мит, че тук било много евтино.
Коментар