Първоначално изпратено от Benz Mafia 4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! Архив до 24.03.2015
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеВ момента на БФБ е най-тъпо да имаш Еларг, Атера, кеш - такива за мен са масово ДФ, ПФ и много дребни, най-хубаво е да имаш ЦКБ, Синергон, Хим, Газ и други акции които бяха много паднали близките години. Не е препоръка, отдавна ви ги разправям тези работи, от 13 Май трайно ще почнат да се убеждават невярващите един по един...не е препоръка...
Аз портфейла си го постнах в съответната тема в началото на годината, аргументирах се и няма повече много какво да добавя...
А че доста форумни мечки ще надянат бичите рога сме го виждали многократно и ще го гледаме и занапред
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеНаправете си скийншотове да имате за спомен тези смешно ниски цени. След време ще си ги гледате с умиление и ще се сещате какви цени е имало - скоро вече няма да ги има никогаС преминаването на 15К Дау навлизаме в нова епоха и почва да се пише борсова история наново - само небето ще е лимит след това...а на БФБ е пределно ясно - сегашните цени са абсурдни и скоро ще бъдат забравени....не е препоръка
Коментар
-
Направете си скийншотове да имате за спомен тези смешно ниски цени. След време ще си ги гледате с умиление и ще се сещате какви цени е имало - скоро вече няма да ги има никогаС преминаването на 15К Дау навлизаме в нова епоха и почва да се пише борсова история наново - само небето ще е лимит след това...а на БФБ е пределно ясно - сегашните цени са абсурдни и скоро ще бъдат забравени....не е препоръка
Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
В момента на БФБ е най-тъпо да имаш Еларг, Атера, кеш - такива за мен са масово ДФ, ПФ и много дребни, най-хубаво е да имаш ЦКБ, Синергон, Хим, Газ и други акции които бяха много паднали близките години. Не е препоръка, отдавна ви ги разправям тези работи, от 13 Май трайно ще почнат да се убеждават невярващите един по един...не е препоръкаРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеНе съм убеден.... месеци наред вече световните борси катерят рекорди - ние в калта се валяме... Сега когато предстои (или вече е минал) последния тласък навън преди лятната корекция - с мизерни обеми 'правим" цифри на Софикс....
основните ръстове тук идват по линия на пенсионните фондове! предвид престоящата смяна на собствеността в най-големия такъв (и свързаното с нея портфейлно мениджиране) - не виждам повод за оптимизъм!
Изпори и прочее политически шит мисля не е необходимо дори да се посочват като аргумент!
единствения плюс за БФБ и бг имотите е бясното девалвиране на валутите по света..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОооо като се махне и сделката с Доверие, оборота е супер за днешният ден.
основните ръстове тук идват по линия на пенсионните фондове! предвид престоящата смяна на собствеността в най-големия такъв (и свързаното с нея портфейлно мениджиране) - не виждам повод за оптимизъм!
Изпори и прочее политически шит мисля не е необходимо дори да се посочват като аргумент!
единствения плюс за БФБ и бг имотите е бясното девалвиране на валутите по света..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеОооо като се махне и сделката с Доверие, оборота е супер за днешният ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеС тази мизерна ликвидност - и 450 да видим - реално е без значение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАбе всичко хубаво, ама нещо не се получават нещата както ги мислехте...
Това ти изречение е показателно за начина на мислене на повечето участници, ахахха
Кога ви е скъпо и евтино, знаеш ли въобще?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеС тази мизерна ликвидност - и 450 да видим - реално е без значение...
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСамо някой да си изпусне нервитеи може и 420 да видим
Коментар
Коментар